Ο κυνηγός του καλύτερου χρόνου

Ο καλύτερος χρόνος, ο δικός σου χρόνος.

Είσαι ασυμβίβαστος και παλεύεις σε κάθε μέτρο για τις ιδανικές γραμμές; Αυτή η έκδοση της S 1000 XR αντιπροσωπεύει τις εκρηκτικές επιδόσεις. Η αλυσίδα μειωμένης τριβής M Endurance φροντίζει για ακόμα καλύτερη μεταφορά της ισχύος στον πίσω τροχό και ο σπορ σιγαστήρας από τιτάνιο εξασφαλίζει την κατάλληλη μουσική υπόκρουση. Το χρώμα, σε συνδυασμό με την κοντή σπορ ζελατίνα, κερδίζει τις εντυπώσεις – η επόμενη στροφή μπορεί να έρθει.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σφυρήλατοι τροχοί M

Οι υψηλής ποιότητας σφυρήλατοι τροχοί M είναι ανοδιωμένοι και βαμμένοι σε μαύρο χρώμα και διαθέτουν δίσκο φρένων μεγαλύτερου πάχους με γωνιακή βαλβίδα.

Ζελατίνα Sport

Η ζελατίνα Sport διαθέτει αντιχαρακτική επίστρωση και ξεκουράζει το επάνω μέρος του σώματος από την πίεση του αέρα.

Αλυσίδα M Endurance

Η αλυσίδα M Endurance με επίστρωση DLC στα ράουλα διακρίνεται για τη χαμηλή τριβή και τις μειωμένες ανάγκες συντήρησης.

Σπορ σιγαστήρας εξάτμισης

Ο σπορ σιγαστήρας εξάτμισης από τιτάνιο με κάλυμμα από ανθρακονήματα αποδίδει έναν εντυπωσιακό ήχο και δηλώνει, τόσο οπτικά όσο και ακουστικά, την αγωνιστική προέλευση.

Σπορ σέλα M

Η σπορ σέλα M έχει σχεδιαστεί για την αγωνιστική πίστα και προσφέρει καλύτερη στήριξη και μεγαλύτερη υποστήριξη στη σπορ οδήγηση. 

Μπαταρία M Lightweight

Η μπαταρία M Lightweight με προηγμένη τεχνολογία ιόντων λιθίου βάρους 1.288 g ζυγίζει 2.000 g λιγότερο από την μπαταρία του βασικού εξοπλισμού.

The comering champion

Best time, your time, better time.

Do you see a straightway as just a break until the next curve? Then you are in the right place with this XR including the dynamics package and M forged-alloy wheels. Together with the Carbon package and the M Lightweight battery, you can even achieve a sporty 223 kg – roadworthy, mind you.

And with our exclusive M Performance Parts, you can make your own unmistakable, exclusive, sporty design.

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Dynamic ESA Pro

Dynamic ESA Pro (Electronic Suspension Adjustment) provides a second suspension mode as well as automatic riding position compensation. The ROAD mode offers even greater kingpin allocation than standard, with a focus on comfort. The additional DYNAMIC mode raises the athletic abilities of the XR to a new level.

Shift assistant Pro

The Shift assistant Pro enables the rider to quickly upshift and downshift in almost all load and engine speed ranges without operating the clutch. Thus, the assistant ensures noticeably reduced shift times, a relief of the clutch hand and thus increased comfort, dynamics and riding pleasure.    

M forged-alloy wheels

The black anodised M forged-alloy wheels reduce gyroscopic forces, thus increasing agility. With 5 mm brake pads, they offer the highest braking performance. 

Carbon package

The high-quality Carbon package emphasizes the sporty quality of the adventure sport bike and supercharges its dynamic look. This package includes the front and rear wheel covers, the integrated chain guard, and the side cladding. The add-on components here create noble as well as sporty accents with high-tech aspirations.    

Adaptive cornering light

The adaptive cornering light guarantees significantly better illumination of the roadway when riding around curves. The cornering lights of the Headlight Pro system trigger at inclines of 10°. In doing so, the low beam shines into the curve and provides the rider with considerable gains in terms of safety.   

Ο κυνηγός χιλιομέτρων

Κανένας προορισμός δεν βρίσκεται αρκετά μακριά.

Εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο τις επιδόσεις της S 1000 XR στις μεγάλες αποστάσεις; Τότε αυτή η XR με τα πακέτα Touring και Dynamic είναι η ιδανική μοτοσικλέτα για εσένα. Από το σύστημα ελέγχου ταχύτητας και τις θερμαινόμενες χειρολαβές μέχρι το κεντρική στέκα και την έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης ECALL έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις τις μακρινές διαδρομές με άνεση και μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι βαλίτσες Touring προσφέρουν αρκετό χώρο για τα πράγματα που θέλεις να πάρεις μαζί σου. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βαλίτσα Touring

Οι υψηλής ποιότητας βαλίτσες Touring με σκληρό κέλυφος έχουν χωρητικότητα περίπου 30 λίτρα, αρκετά για τις αποσκευές ταξιδιού ή ένα κράνος. Οι αδιάβροχες βαλίτσες με μαύρο περίβλημα διαθέτουν κλειδαριά και είναι οι ιδανικοί συνοδοί για μικρές ή μεγάλες εξορμήσεις.

Σχάρα αποσκευών

Πολύπλευρη, εύχρηστη και κατάλληλη για ταξίδια και καθημερινή οδήγηση: στη σχάρα αποσκευών με ενσωματωμένη βάση πάνω μπαγκαζιέρας μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και με ασφάλεια η πάνω μπαγαζιέρα.

Προστατευτικές μπάρες κινητήρα M Carbon

Οι προστατευτικές μπάρες κινητήρα M Carbon είναι ανθεκτικές σαν το ατσάλι, αλλά ζυγίζουν μόλις 620 g σε κάθε πλευρά. Το υλικό επιτρέπει μορφοποίηση σε μικρό πλάτος με αεροδυναμική διατομή και την άψογη ενσωμάτωση στη μοτοσικλέτα. Το μοναδικό εξάρτημα υψηλής τεχνολογίας συνδυάζει την σπορ εμφάνιση με την κορυφαία προστασία χωρίς να επηρεάζει αρνητικά την εμφάνιση και χωρίς να περιορίζει την απόσταση της μοτοσικλέτας από το έδαφος σε πλάγια θέση.

Έλεγχος πίεσης ελαστικών RDC

Ο Έλεγχος πίεσης ελαστικών (RDC) δείχνει την πίεση του αέρα στα ελαστικά και ενημερώνει έγκαιρα τον αναβάτη σε περίπτωση απώλειας πίεσης. Οι τιμές εμφανίζονται στην οθόνη του cockpit. Μια κίτρινη πληροφοριακή λυχνία και μια κόκκινη προειδοποιητική λυχνία εμφανίζουν αυτόματα την σχετική απόκλιση από τις ονομαστικές τιμές κατά τη διάρκεια της οδήγησης. 

Σέλα Comfort

Η σέλα Comfort διαθέτει πρόσθετο υλικό εσωτερικής επένδυσης με αυξημένο κατά 10 mm πάχος και προσφέρει μεγαλύτερη άνεση. Παράλληλα, η θέση του πίσω αναβάτη είναι πιο φαρδιά. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι το υλικό επένδυσης Heat Reflect, το οποίο μειώνει τη θερμοκρασία στην επιφάνεια ;έως και κατά 15°C, στην άμεση ηλιακή ακτινοβολία.

Κεντρικό σταντ

Το κύριο σταντ εξασφαλίζει ασφαλή και σταθερή θέση της μοτοσικλέτας και βοηθά ιδιαίτερα κατά τον εφοδιασμό καυσίμου, τη φόρτωση και εκφόρτωση των βαλιτσών ή κατά τη συντήρηση. Επιπλέον, δεν καταπονούνται τα ελαστικά και τα ελατήρια σε ακινησία μεγάλης διάρκειας.

Ο κυνηγός σκηνικών

Στον καθρέπτη της πόλης.

Σου αρέσουν οι δρόμοι με ψηλά κτίρια, τα στενά σοκάκια και οι πολυσύχναστες πλατείες; Τότε αυτή η S 1000 XR είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Με το Headlight Pro, τα φώτα ημέρας και τους πρόσθετους προβολείς θα βλέπεις και θα φαίνεσαι καλύτερα. Το Keyless Ride και το ECALL φροντίζουν για επιπλέον άνεση και δίνουν μια καθησυχαστική αίσθηση σε κάθε διαδρομή. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Headlight Pro και φώτα ημέρας

Με το Headlight Pro, ο προβολέας διαθέτει εμβληματικά στοιχεία φωτισμού που λειτουργούν ως φώτα θέσης και ως φώτα ημέρας. Σε συνδυασμό με τον Προσαρμοζόμενο προβολέα, βελτιώνεται η ορατότητα και αυξάνεται η ασφάλεια.

Πρόσθετοι προβολείς

Οι δυνατοί πρόσθετοι προβολείς LED σε περίβλημα αλουμινίου διαφοροποιούνται ξεκάθαρα από τους προβολείς αυτοκινήτων και βελτιώνουν με αυτόν τον τρόπο την ασφάλεια. Παράλληλα, εξασφαλίζουν καλύτερο φωτισμό του οδοστρώματος χάρη στη θερμοκρασία φωτός που πλησιάζει αυτήν του φυσικού φωτός ημέρας. Η τεχνολογία LED εγγυάται την σχεδόν άφθαρτη λειτουργία.

Φιμέ ζελατίνα

Η φιμέ ζελατίνα τονίζει την αγωνιστική εμφάνιση της μοτοσικλέτας. Η ανθεκτική στα γδαρσίματα επίστρωση παρέχει διαφάνεια που διαρκεί. Εναλλακτικά, ο φιμέ ανεμοθώρακας διατίθεται και σε έκδοση με κατά 70 mm μεγαλύτερο ύψος.

Keyless Ride

Με το Keyless Ride το κλειδί παραμένει στην τσάντα. Το σύστημα χωρίς κλειδί είναι άνετο και επιτρέπει στον οδηγό να θέτει τη μοτοσικλέτα σε λειτουργία μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να ξεκλειδωθεί η κλειδαριά του τιμονιού και η τάπα του ρεζερβουάρ. Το σύνθημα είναι: απλώς ανέβα και ξεκίνα!

ECALL

Η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης καλεί αυτόματα το τηλεφωνικό κέντρο της BMW σε περίπτωση ατυχήματος, για να ενεργοποιήσει το συντομότερο δυνατό τα κέντρα διάσωσης. Τότε μεταδίδεται η θέση της μοτοσικλέτας και, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, πραγματοποιείται μια πρώτη συνομιλία με τον εκάστοτε υπεύθυνο. Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα, π.χ. προς υποστήριξη κάποιου άλλου που βρίσκεται στο δρόμο.

Γνήσια Αξεσουάρ BMW Motorrad

Θέλεις μια μοναδική S 1000 XR; Στον κατάλογο των αξεσουάρ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τη δική σου, μοναδική S 1000 XR.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατέβασε τον κατάλογο των αξεσουάρ.

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2020
PDF   |   3.27 MB   |   English

Create your own S 1000 XR

Further content you might be interested in.

spinner