Ο κυνηγός του καλύτερου χρόνου

Ο καλύτερος χρόνος, ο δικός σου χρόνος.

Είσαι ασυμβίβαστος και παλεύεις σε κάθε μέτρο για τις ιδανικές γραμμές; Αυτή η έκδοση της S 1000 XR αντιπροσωπεύει τις εκρηκτικές επιδόσεις. Η αλυσίδα μειωμένης τριβής M Endurance φροντίζει για ακόμα καλύτερη μεταφορά της ισχύος στον πίσω τροχό και ο σπορ σιγαστήρας από τιτάνιο εξασφαλίζει την κατάλληλη μουσική υπόκρουση. Το χρώμα, σε συνδυασμό με την κοντή σπορ ζελατίνα, κερδίζει τις εντυπώσεις – η επόμενη στροφή μπορεί να έρθει.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζελατίνα Sport

Η ζελατίνα Sport διαθέτει αντιχαρακτική επίστρωση και ξεκουράζει το επάνω μέρος του σώματος από την πίεση του αέρα.

Σπορ σιγαστήρας εξάτμισης

Ο σπορ σιγαστήρας εξάτμισης από τιτάνιο με κάλυμμα από ανθρακονήματα αποδίδει έναν εντυπωσιακό ήχο και δηλώνει, τόσο οπτικά όσο και ακουστικά, την αγωνιστική προέλευση.

Πακέτο Μ

Πάθος για κίνηση προς τα εμπρός: Το πακέτο M ρυθμίζει τη μοτοσικλέτα σου με γνώμονα τις επιδόσεις - κάτι που όλοι το αντιλαμβάνονται και εσύ το νιώθεις χωρίς αμφιβολία. Οι υποσχέσεις επιδόσεων που δίνει ήδη με την πρώτη ματιά το πακέτο χρώματος Μ και οι μαύροι ανοδιωμένοι σφυρήλατοι τροχοί M, δοκιμασμένοι στους αγώνες, τηρούνται με τη σπορ σέλα M με ενισχυμένη πρόσφυση, τη ζελατίνα Sport με αντιχαρακτική επίστρωση, την ελαφρύτερη κατά 2.000 g μπαταρία ιόντων λιθίου M Lightweight, το σπορ τελικό εξάτμισης από τιτάνιο με κάλυμμα από ανθρακονήματα και την αλυσίδα M Endurance με ράουλα με επίστρωση DLC.

The comering champion

Best time, your time, better time.

Do you see a straightway as just a break until the next curve? Then you are in the right place with this XR including the dynamics package and M forged-alloy wheels. Together with the Carbon package and the M Lightweight battery, you can even achieve a sporty 223 kg – roadworthy, mind you.

And with our exclusive M Performance Parts, you can make your own unmistakable, exclusive, sporty design.

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
M forged-alloy wheels

The black anodised M forged-alloy wheels reduce gyroscopic forces, thus increasing agility. With 5 mm brake pads, they offer the highest braking performance. 

Carbon package

The high-quality Carbon package emphasizes the sporty quality of the adventure sport bike and supercharges its dynamic look. This package includes the front and rear wheel covers, the integrated chain guard, and the side cladding. The add-on components here create noble as well as sporty accents with high-tech aspirations.    

Adaptive cornering light

The adaptive cornering light guarantees significantly better illumination of the roadway when riding around curves. The cornering lights of the Headlight Pro system trigger at inclines of 10°. In doing so, the low beam shines into the curve and provides the rider with considerable gains in terms of safety.   

Πακέτο Dynamic

Εσύ τα δίνεις όλα - τα στοιχεία εξοπλισμού του πακέτου Dynamic σε υποστηρίζουν. Το Dynamic ESA Pro (Ηλεκτρονική Ρύθμιση Ανάρτησης) προσφέρει μία δεύτερη λειτουργία απόσβεσης και αυτόματη αντιστάθμιση θέσης κίνησης. Ο μηχανισμός υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro επιτρέπει το γρήγορο ανέβασμα και κατέβασμα των ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη, σε όλο σχεδόν το φάσμα στροφών και φορτίου. Η ηλεκτρονική ρύθμιση ταχύτητας κίνησης διατηρεί σταθερή την ταχύτητα οδήγησης, ώστε να μπορείς να επικεντρώνεσαι στα ουσιώδη. Και τα θερμαινόμενα γκριπ προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση.

Ο κυνηγός χιλιομέτρων

Κανένας προορισμός δεν βρίσκεται αρκετά μακριά.

Εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο τις επιδόσεις της S 1000 XR στις μεγάλες αποστάσεις; Τότε αυτή η XR με τα πακέτα Touring και Dynamic είναι η ιδανική μοτοσικλέτα για εσένα. Από το σύστημα ελέγχου ταχύτητας και τις θερμαινόμενες χειρολαβές μέχρι το κεντρική στέκα και την έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης ECALL έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις τις μακρινές διαδρομές με άνεση και μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι βαλίτσες Touring προσφέρουν αρκετό χώρο για τα πράγματα που θέλεις να πάρεις μαζί σου. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βαλίτσα Touring

Οι υψηλής ποιότητας βαλίτσες Touring με σκληρό κέλυφος έχουν χωρητικότητα περίπου 30 λίτρα, αρκετά για τις αποσκευές ταξιδιού ή ένα κράνος. Οι αδιάβροχες βαλίτσες με μαύρο περίβλημα διαθέτουν κλειδαριά και είναι οι ιδανικοί συνοδοί για μικρές ή μεγάλες εξορμήσεις.

Προστατευτικές μπάρες κινητήρα M Carbon

Οι προστατευτικές μπάρες κινητήρα M Carbon είναι ανθεκτικές σαν το ατσάλι, αλλά ζυγίζουν μόλις 620 g σε κάθε πλευρά. Το υλικό επιτρέπει μορφοποίηση σε μικρό πλάτος με αεροδυναμική διατομή και την άψογη ενσωμάτωση στη μοτοσικλέτα. Το μοναδικό εξάρτημα υψηλής τεχνολογίας συνδυάζει την σπορ εμφάνιση με την κορυφαία προστασία χωρίς να επηρεάζει αρνητικά την εμφάνιση και χωρίς να περιορίζει την απόσταση της μοτοσικλέτας από το έδαφος σε πλάγια θέση.

Σέλα Comfort

Η σέλα Comfort διαθέτει πρόσθετο υλικό εσωτερικής επένδυσης με αυξημένο κατά 10 mm πάχος και προσφέρει μεγαλύτερη άνεση. Παράλληλα, η θέση του πίσω αναβάτη είναι πιο φαρδιά. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι το υλικό επένδυσης Heat Reflect, το οποίο μειώνει τη θερμοκρασία στην επιφάνεια ;έως και κατά 15°C, στην άμεση ηλιακή ακτινοβολία.

Κεντρικό σταντ

Το κύριο σταντ εξασφαλίζει ασφαλή και σταθερή θέση της μοτοσικλέτας και βοηθά ιδιαίτερα κατά τον εφοδιασμό καυσίμου, τη φόρτωση και εκφόρτωση των βαλιτσών ή κατά τη συντήρηση. Επιπλέον, δεν καταπονούνται τα ελαστικά και τα ελατήρια σε ακινησία μεγάλης διάρκειας.

Τουριστικό πακέτο

Η XR ανεβάζει τις στροφές σου - το τουριστικό πακέτο σε υποστηρίζει. Ιδιαίτερα πρακτική στα ταξίδια: η σχάρα αποσκευών με ενσωματωμένη αποσύνδεση στηρίγματος βαλίτσας topcase. Μπορείς απλά να ενσωματώσεις τη συσκευή πλοήγησής σου στην υπάρχουσα προετοιμασία - και ξεκινάς αμέσως. Με το Keyless Ride μπορείς απλά να ανέβεις και να ξεκινήσεις. Με τις χούφτες προστασίας τα ταξίδια γίνονται ακόμα πιο άνετα. Με το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (RDC), η οθόνη του κόκπιτ σε κρατά μονίμως ενημερωμένο και σε ειδοποιεί έγκαιρα σε περίπτωση απώλειας πίεσης. Όταν φθάσεις στον προορισμό, το κεντρικό σταντ φροντίζει για ασφαλή στάση.

Ο κυνηγός σκηνικών

Στον καθρέπτη της πόλης.

Σου αρέσουν οι δρόμοι με ψηλά κτίρια, τα στενά σοκάκια και οι πολυσύχναστες πλατείες; Τότε αυτή η S 1000 XR είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Με το Headlight Pro, τα φώτα ημέρας και τους πρόσθετους προβολείς θα βλέπεις και θα φαίνεσαι καλύτερα. Το Keyless Ride και το ECALL φροντίζουν για επιπλέον άνεση και δίνουν μια καθησυχαστική αίσθηση σε κάθε διαδρομή. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Headlight Pro και φώτα ημέρας

Με το Headlight Pro, ο προβολέας διαθέτει εμβληματικά στοιχεία φωτισμού που λειτουργούν ως φώτα θέσης και ως φώτα ημέρας. Σε συνδυασμό με τον Προσαρμοζόμενο προβολέα, βελτιώνεται η ορατότητα και αυξάνεται η ασφάλεια.

Πρόσθετοι προβολείς

Οι δυνατοί πρόσθετοι προβολείς LED σε περίβλημα αλουμινίου διαφοροποιούνται ξεκάθαρα από τους προβολείς αυτοκινήτων και βελτιώνουν με αυτόν τον τρόπο την ασφάλεια. Παράλληλα, εξασφαλίζουν καλύτερο φωτισμό του οδοστρώματος χάρη στη θερμοκρασία φωτός που πλησιάζει αυτήν του φυσικού φωτός ημέρας. Η τεχνολογία LED εγγυάται την σχεδόν άφθαρτη λειτουργία.

Φιμέ ζελατίνα

Η φιμέ ζελατίνα τονίζει την αγωνιστική εμφάνιση της μοτοσικλέτας. Η ανθεκτική στα γδαρσίματα επίστρωση παρέχει διαφάνεια που διαρκεί. Εναλλακτικά, ο φιμέ ανεμοθώρακας διατίθεται και σε έκδοση με κατά 70 mm μεγαλύτερο ύψος.

Keyless Ride

Με το Keyless Ride το κλειδί παραμένει στην τσάντα. Το σύστημα χωρίς κλειδί είναι άνετο και επιτρέπει στον οδηγό να θέτει τη μοτοσικλέτα σε λειτουργία μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να ξεκλειδωθεί η κλειδαριά του τιμονιού και η τάπα του ρεζερβουάρ. Το σύνθημα είναι: απλώς ανέβα και ξεκίνα!

ECALL

Η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης καλεί αυτόματα το τηλεφωνικό κέντρο της BMW σε περίπτωση ατυχήματος, για να ενεργοποιήσει το συντομότερο δυνατό τα κέντρα διάσωσης. Τότε μεταδίδεται η θέση της μοτοσικλέτας και, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, πραγματοποιείται μια πρώτη συνομιλία με τον εκάστοτε υπεύθυνο. Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα, π.χ. προς υποστήριξη κάποιου άλλου που βρίσκεται στο δρόμο.

Γνήσια Αξεσουάρ BMW Motorrad

Θέλεις μια μοναδική S 1000 XR; Στον κατάλογο των αξεσουάρ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τη δική σου, μοναδική S 1000 XR.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατέβασε τον κατάλογο των αξεσουάρ.

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2020
PDF   |   3.27 MB   |   English
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Create your own S 1000 XR

Further content you might be interested in.

spinner