S 1000 XR

€17.100*
€293/ μήνα με το ALL IN RIDE**

* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €293 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (S 1000 XR) €17.100, με προκαταβολή €5.643, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €4.582, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €2.080, προστασία δανείου €216, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €13.753, συνολικό ποσό καταβολής €20.969, ΣΕΠΠΕ 5,80%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Αυτη ειναι η BMW S 1000 XR.

Ανακαλυψε τον κοσμο. ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

Σπορ, περιπέτεια ή τουρισμός; Μπορείς να τα έχεις όλα. Επειδή η BMW S 1000 XR συνδυάζει την επιτομή αυτών των τριών κόσμων, για να δημιουργήσει κάτι εντελώς νέο: την πρώτη sport-adventure μοτοσικλέτα που δημιουργήθηκε ποτέ από την BMW Motorrad, ιδανική για όλους όσους αναζητούν επιδόσεις και άνεση σε μία μοτοσικλέτα. Ο ισχυρός, τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας, σε συνδυασμό με το ευέλικτο πλαίσιο και την ανάρτηση προσφέρει εξαιρετική απόδοση και δυναμική απόκριση. Η χαλαρή σέλα και η γνωστή εργονομία GS εγγυώνται την άνεση και την οδηγική απόλαυση που δεν θα βαρεθείς ποτέ. Το τι μπορείς να κάνεις με αυτό εξαρτάται από εσένα.

Η σχεδιαση της S 1000 ΧR

Επίλεξε το στυλ σου.

Η δυναμική σπορ μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη σε τρεις ελκυστικές χρωματικές παραλλαγές: Racing Red, Style Triple Black και στον πολύχρωμο συνδυασμό Style HP.

*/-->

Style HP (Light White / Racing Blue metallic / Racing Red)

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά και των τριών κόσμων αντικατοπτρίζονται στο ανώτερης ποιότητας χρωματισμό.

*/-->

Style Triple Black

Κλασικος μάυρος χρωματισμός. Απλά Triple Black.

*/-->

Racing Red

Ο σωστός κόκκινος τόνος φανερώνει αμέσως από μακριά ότι δότης του DNA της S 1000 XR είναι το αγωνιστικό τμήμα της BMW.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Η τέλεια συγχώνευση.

Η S 1000 XR είναι ασυνήθιστη – και έτσι ακριβώς δείχνει. Με τη μείξη σπορ, τουρισμού και περιπέτειας, συνδυάζει και τα οπτικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες της καθεμιάς από αυτές τις κατηγορίες, που την κάνουν μια εντυπωσιακή στην εμφάνιση μοτοσικλέτα. Το σπορ σχήμα και η χαρακτηριστική διχοτομημένη όψη της BMW S 1000 RR τονίζουν την supersport επιρροή της, ενώ η χαρακτηριστική γραμμή της, το εντυπωσιακό μπροστινό μέρος και η σχετικά μεγάλη διαδρομή ελατηρίου αντανακλούν την εμφάνιση και την εργονομία της σειράς GS. Από οπουδήποτε και αν περάσει η S 1000 XR, είναι βέβαιο ότι θα μαγνητίσει τα βλέμματα.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τετρακυλινδρος εν σειρα κινητηρας

165
HP (121 kW) στις 11.000 σ.α.λ.
114
Nm μέγιστη ροπή σύσφιξης στις 9.250 σ.α.λ.
999
cc κυβισμός
59,8
Βάρος κινητήρα σε kg
Ελαιο-υδρόψυκτος, τετράχρονος, τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας

Μπες γρήγορα στην περιπέτειά σου στην άσφαλτο.

Μπες γρήγορα στην περιπέτειά σου στην άσφαλτο.

Ο ισχυρός τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας παρέχει εντυπωσιακή ισχύ 121 kW (165 HP) στις 11.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 114 Nm στις 9.250 σ.α.λ. Ο υγρόψυκτος τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας παρέχει άφθονη ροπή, ιδιαίτερα για την επιθυμητή δυναμική επιτάχυνση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Μαζί με την προαιρετική υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro, θα έχεις εξασφαλισμένη χαλαρή οδήγηση όταν με αυτοπεποίθηση φύγετε για αγωνιστική βόλτα στην ύπαιθρο ή ξεκινήσεις για περιπέτεια με συνεπιβάτη.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιωσε τον ηχο της S 1000 ΧR

Τα καλυτερα σημεια της S 1000 XR

Η δύναμη συναντά την καινοτομία.

Η δύναμη συναντά την καινοτομία.

Η S 1000 XR είναι εντυπωσιακή όχι μόνο σε σπορ οδηγική απόλαυση, η καινοτόμος τεχνολογία προσφέρει επίσης υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας. Η S 1000 XR έρχεται με δύο επιλέξιμους τρόπους οδήγησης στο βασικό εξοπλισμό − "Rain" και "Road" – επιτρέποντας στους αναβάτες να προσαρμόζονται άριστα στις συνθήκες οδήγησης. Το στάνταρ ASC (Automatic Stability Control, Αυτόματος Έλεγχος Ευστάθειας) εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο οδηγικής ασφάλειας με βάση την βέλτιστη πρόσφυση. Με λίγα λόγια, η S 1000 XR μπορεί να κάνει τα πάντα – από πολύ γρήγορη οδήγηση σε επαρχιακούς δρόμους με πολλές στροφές έως ταξίδια για δύο με πλήρη αποσκευή.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πακετο Dynamic

Κάνε την αγωνιστικη σου καρδιά να χτυπά ακόμη πιο γρήγορα.

Κάνε την αγωνιστικη σου καρδιά να χτυπά ακόμη πιο γρήγορα.

Με το προαιρετικό πακέτο Dynamic μπορείς να κάνεις την S 1000 XR σου ακόμα πιο σπορ. Η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro κάνει κάθε αλλαγής ταχύτητας ταχύτερη και ευκολότερη. Το ABS Pro βελτιώνει την σταθερότητα και εγγυάται ασφάλεια στο φρενάρισμα − ακόμη και σε καμπύλη ή με κλίση. Τα φλας LED δείχνουν σε όλους τη σπορ πλευρά σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πακετο Touring

Για μεγαλύτερη άνεση και τέλεια αντοχή στο ταξίδι.

Για μεγαλύτερη άνεση και τέλεια αντοχή στο ταξίδι.

Το προαιρετικό πακέτο Touring προσφέρει αυξημένη άνεση στο ταξίδι σου με την BMW S 1000 XR. Το πακέτο περιλαμβάνει μια σειρά επιλογές για μεγάλα, χαλαρά ταξίδια − είτε μόνος είτε με συνεπιβάτη. Αυτές περιλαμβάνουν σχάρα αποσκευών, στήριγμα βαλίτσας και τη δοκιμασμένη ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τεχνολογία Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment, Ηλεκτρονική Ρύθμιση Ανάρτησης), που διασφαλίζει βέλτιστη απόσβεση και οδηγική άνεση. Επιπλέον, η μοτοσικλέτα έχει σταθερό πάτημα στο έδαφος με το κεντρικό σταντ.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περιπετεια, Δραση και Αδρεναλινη

Γρηγοροτερα απο οσο επιτρεπει ο παγος.

Ο Robert Gull κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ της πιο γρήγορης σούζας που έγινε ποτέ πάνω σε πάγο.

Αξεσουαρ για την S 1000 ΧR

Ρουχισμος για την περιπετεια στην ασφαλτο

Ρουχισμός από τη BMW Motorrad.

Υψηλής ποιότητας ρουχισμός μοτοσικλέτας και εξοπλισμός για τις καθημερινές σου μετακινήσεις ή την επόμενη μεγάλη εκδρομή σου.

Προς Επισημο Εμπορο

Αλλα μοντελα της κατηγοριας Adventure