ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
R 1250 GS Adventure - Edition 40 Years GS

απο 27.750 €
319€ / μήνα με το ALL IN RIDE*

* Μηνιαία δόση €319 με το πρόγραμμα BMW ALL IN RIDE για το όχημα BMW R 1250 GS Adventure 40 years edition, με αξία οχήματος €22.750, προκαταβολή €11.300, και με τελευταία μεγάλη δόση €4.550. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,3% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €2.861, άτοκη προστασία δανείου €216, έξοδα φακέλου €150, συνολικό ποσό πίστωσης €14.526,93  , ΣΕΠΠΕ 5,64%, διάρκεια 36 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €27.456,64 .

Η R 1250 GS Adventure στην έκδοση Edition 40 Years GS

Θρυλική σχεδίαση στους δρόμους του κόσμου

Πρωτοπόρος από άκρη σε άκρη: η GS αντιπροσωπεύει εδώ και τέσσερις δεκαετίες τη λαχτάρα για περιπέτειες χωρίς όρια. Η R 1250 GS Adventure στην έκδοση Edition 40 Years GS γιορτάζει το #SpiritOfGS: αποτίνει φόρο τιμής στην ιστορία GS. Σε χαρακτηριστικό μαύρο-κίτρινο χρώμα θυμίζει τη θρυλική R 100 GS και εντυπωσιάζει με την προηγμένη τεχνολογία και τον εξοπλισμό της. Η R 1250 GS με δυνατό κινητήρα boxer με BMW ShiftCam και νέα χαρακτηριστικά σου επιτρέπει να ξεπερνάς αβίαστα τα εμπόδια, να φτάνεις ξεκούραστα σε κάθε προορισμό και να συμμετέχεις σε αυτήν τη μοναδική κοινότητα. 

Τα σημαντικότερα σημεία της έκδοσης Edition 40 Years GS

Μοναδική σχεδίαση για την επέτειο: Βασιζόμενη στην R 100 GS με το ψευδώνυμο Bumblebee, κερδίζει τις εντυπώσεις με τη μαύρη-κίτρινη εμφάνιση. Τα έντονα σχεδιαστικά στοιχεία μετατρέπουν την θρυλική εμφάνιση σε έναν πραγματικό πόλο έλξης. Η μοτοσικλέτα αντανακλά τη λάμψη των 40 χρόνων ιστορίας GS. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρύγχος με αυτοκόλλητο 40 Years GS
Βλέπουμε το αυτοκόλλητο 40 Years GS σε κοντινή λήψη.
Χούφτες προστασίας σε κίτρινο χρώμα ως ιδιαίτερο οπτικό στοιχείο
Βλέπουμε την Edition 40 Years GS με κίτρινες χούφτες προστασίας.
Καλύμματα κυλινδροκεφαλών Option 719 σε μαύρο-κίτρινο χρώμα
Βλέπουμε την έκδοση Edition 40 Years GS με καλύμματα κυλινδροκεφαλών Option 719 σε μαύρο-κίτρινο χρώμα.
Ρεζερβουάρ καυσίμου με επιγραφή 1250 και λογότυπο Option 719
Βλέπουμε το ρεζερβουάρ της έκδοσης Edition 40 Years GS με επιγραφή 1250 και λογότυπο Option 719 σε λεπτομέρεια.
Σέλα σε μαύρο-κίτρινο χρώμα
Βλέπουμε τη σέλα της έκδοσης Edition 40 Years GS σε μαύρο-κίτρινο χρώμα με κεντητό έμβλημα GS.
Χρυσαφί τιμόνι με αποθηκευτικό χώρο
Βλέπουμε το χρυσαφί τιμόνι με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο
Στιβαρή παρουσία με ισχυρό κινητήρα boxer
Βλέπουμε την R 1250 GS σε κάτοψη με την επιγραφή 1250 και τον κινητήρα boxer με καλύμματα κυλινδροκεφαλών από το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719.
Χρυσαφί ανοδιωμένες ζάντες
Βλέπουμε την έκδοση Edition 40 Years GS με χρυσαφί τιμόνι.

Η R 1250 GS Adventure – πάντα η σωστή βάση

Η R 1250 GS Adventure – πάντα η σωστή βάση

Εξωτερικά Edition 40 Years GS, εσωτερικά γνήσια R 1250 GS Adventure: Με τη χαρακτηριστική εργονομία GS και τα σύγχρονα στοιχεία εξοπλισμού δεν θα αντιμετωπίσεις εμπόδια στον γύρο του κόσμου. Με την ισορροπημένη εργονομία κάθεσαι πάντα αναπαυτικά, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι το ταξίδι. Η σύγχρονη τεχνολογία φωτισμού LED με περιστρεφόμενο προβολέα Full-LED φροντίζει για άριστο φωτισμό και ρίχνει φως ακόμα και στην πιο σκοτεινή γωνία. Με αυτήν θα αντιμετωπίσεις με θάρρος τη σκόνη και τη λάσπη, τη ζέστη και τη βροχή. Με αυτήν θα κατακτήσεις άγνωστα εδάφη. Μάθε τα πάντα για τα στοιχεία εξοπλισμού και τις εκδόσεις της R 1250 GS Adventure.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

40 χρόνια κίνητρα για περιπέτεια

Από την Αφρική μέχρι την Κεντρική Ασία: σε 40 χρόνια, η GS έφτασε σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μία μοτοσικλέτα που κυριαρχεί σε κάθε έδαφος και κάθε δρόμο, που αντιμετωπίζει με θάρρος κάθε πρόκληση. Η GS είναι η πρωτοπόρος των ταξιδιωτικών Enduro μοτοσικλετών.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1980
παρουσίαση του πρώτου μοντέλου GS, της R 80 G/S
6
γενιές GS με πολλές εκδόσεις μοντέλων
40
χρόνια μοναδικές εμπειρίες με τον μύθο GS
1.2
Πάνω από 1,2 εκατομμύρια μοντέλα GS έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα

Κανένας δρόμος δεν είναι αδιάβατος, κανένας προορισμός πολύ μακριά: Το GS αντιπροσωπεύει έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις και δίψα για περιπέτεια – είναι φτιαγμένο για πραγματικούς εξερευνητές. Είναι η τέλεια μοτοσικλέτα για ταξίδια. Με την σειρά Adventure η BMW προωθεί την καινοτομία και εξοπλίζει άρτια την GS για μακρινά ταξίδια γύρω από τη Γη. Είναι στιβαρή, πολύπλευρη και έχει κορυφαία οδική συμπεριφορά. Εδώ και 40 χρόνια είναι ο τέλειος συνοδός σε πραγματικές προκλήσεις.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από τους αγώνες εκτός δρόμου στην άσφαλτο

1978 έως 1980: 

Το 1978 η BMW Motorrad ταράζει τα νερά με τον προπομπό της πρώτης GS: Η GS 80 συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Έξι Ημερών και κατακτά δύο χρυσά μετάλλια. Εξελίχθηκε από την εργοστασιακή ομάδα χωρίς επίσημη εντολή. Ωστόσο, η επιτυχία δικαιώνει τους μηχανικούς: Η μοτοσικλέτα τους προσφέρει άφθονη οδηγική απόλαυση, τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα, και το 1980 βγαίνει στην αγορά με το όνομα BMW R 80 G/S.

Η θριαμβευτική πορεία ξεκινά

1980 έως 1987: 

Με την GS η BMW Motorrad καταφέρνει να δημιουργήσει τον τέλειο συνδυασμό για το χώμα και την άσφαλτο: Ανεξάρτητα από το έδαφος, ο αναβάτης έχει τον απόλυτο έλεγχο της μοτοσικλέτας και απολαμβάνει μέγιστη άνεση, ακόμα και στις μακρινές διαδρομές. Το Monolever, όπως ονομάζεται το μονόμπρατσο ψαλίδι που τοποθετείται για πρώτη φορά σε μία μοτοσικλέτα, αποτελεί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει χαμηλότερο βάρος και επιτρέπει την ταχεία αλλαγή του πίσω τροχού. Με την R 80 G/S η BMW Motorrad δημιουργεί την κατηγορία των μεγάλων ταξιδιωτικών Enduro – και συνεχίζει να κυριαρχεί μέχρι σήμερα.

Η GS πατάει γκάζι: μεγαλύτερος κυβισμός, περισσότερη ισχύς

1987 έως 1996: 

Το νέο κορυφαίο μοντέλο R 100 GS ποντάρει στον μεγάλο κυβισμό – είναι η ισχυρότερη και ταχύτερη μοτοσικλέτα enduro της αγοράς. Στον πίσω τροχό, το ψαλίδι Paralever με διπλούς συνδέσμους φροντίζει για ξεκούραστο έλεγχο στο χώμα και την άσφαλτο. Γίνεται γνωστή για τον χαρακτηριστικό μαύρο-κίτρινο χρωματισμό και αποκτά το ψευδώνυμο Bumblebee. Το χρώμα αποτελεί μέχρι σήμερα αντικείμενο πόθου για τους λάτρεις και φέτος κοσμεί τις ειδικές εκδόσεις μοντέλων "Edition 40 Years GS".

Νέο κεφάλαιο στην ιστορία των ταξιδιωτικών enduro

1994 έως 2003: 

Η GS γίνεται θρύλος και συνεχίζει να μεταλλάσσεται: Το 1994 παρουσιάζεται η R 1100 GS, η πρώτη μοτοσικλέτα enduro με τετραβάλβιδο κινητήρα boxer. Εντυπωσιάζει με την ευκολία ελέγχου στο χώμα και τα εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά στα μεγάλα ταξίδια. Τα χαρακτηριστικά touring εξελίσσονται με συνέπεια και το 2002 παρουσιάζεται η R 1150 GS Adventure που είναι καλύτερα προσαρμοσμένη στις ανάγκες όσων καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις στα ταξίδια. Γεννιέται η σειρά Adventure. 

Από τους μονοκύλινδρους στους δικύλινδρους κινητήρες

2000 έως 2008:

Τα ιδιαίτερα αγαπητά και φιλικά στους άπειρους αναβάτες μοντέλα Funduro F 650 και F 650 ST αποκτούν νέους κινητήρες με την αυγή της νέας χιλιετίας. Χάρη στον νέο υδρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα, οι αναβάτες της F 650 GS και της F 650 GS Dakar έχουν στη διάθεσή τους επαρκή αποθέματα ισχύος στην καθημερινή χρήση και μπορούν να απολαμβάνουν τη χαρακτηριστική αίσθηση Enduro. Το 2008 τοποθετείται στα νέα μοντέλα Enduro F 650 GS και F 800 GS, ο υδρόψυκτος δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας. Έτσι, το περιπετειώδες πνεύμα μεταφέρεται αυτούσιο και στη μεσαία κατηγορία.

Από τον αερόψυκτο στον υδρόψυκτο κινητήρα boxer

2004 έως 2017: 

Το 2004 η BMW Motorrad ανανεώνει ριζικά την R 1200 GS. Αποκτά μεγαλύτερο κυβισμό και μεγαλύτερη ισχύ και ροπή, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει σε κάθε τύπο εδάφους. Ταυτόχρονα, ζυγίζει 30 κιλά λιγότερο. Σχεδόν δέκα χρόνια αργότερα ξεκινά μια νέα εποχή, καθώς οι μηχανικοί της BMW Motorrad εξοπλίζουν την R 1200 GS με έναν υδρόψυκτο κινητήρα boxer. Πρόκειται για μια απόλυτη καινοτομία. Επιπλέον, η μοτοσικλέτα αποκτά ημιενεργητική ανάρτηση με Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment - Ηλεκτρονική Ρύθμιση Ανάρτησης), κάτι που ωθεί σε νέα επίπεδα την οδική συμπεριφορά και την άνεση.

Η GS αποκτά ακόμα περισσότερη δύναμη

Η BMW Motorrad συνεχίζει να εξελίσσει και τα επόμενα χρόνια τον μύθο GS. Η δημοφιλής R 1250 GS παρουσιάζεται με έναν εξελιγμένο δικύλινδρο κινητήρα boxer: Χάρη στον μεταβλητό έλεγχο των εκκεντροφόρων BMW ShiftCam, ο κινητήρας αποδίδει μεγαλύτερη ισχύ σε όλο το φάσμα στροφών και εδραιώνει την κυριαρχία της GS. Παράλληλα συνεχίζεται και η εξέλιξη των μοντέλων F 750 GS και F 850 GS της μεσαίας κατηγορίας, τα οποία πλέον προσφέρουν μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση χάρη στον μεγαλύτερο κυβισμό και την ανασχεδιασμένη ανάρτηση.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2020, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

#SpiritOfGS

Εδώ και 40 χρόνια, το #SpiritOfGS φέρνει πιο κοντά τους αναβάτες μοτοσικλέτας και διαδίδεται σε όλο τον κόσμο μέσα από την κοινότητα. Ξεκίνησε, ζήσε νέες περιπέτειες και εξερεύνησε το άγνωστο – μαζί γράφουμε ιστορία. Άντλησε έμπνευση από την κοινότητα GS για νέες εμπειρίες. Ζήσε το #SpiritOfGS.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ζήσε την περιπέτεια μέσα από την κοινότητα GS

Ακολούθησε τις συναρπαστικές περιπέτειες GS στη νέα μας σειρά Adventures of a Lifetime.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερα για το #SpiritOfGS

spinner