Εξοπλισμός για αξέχαστες εμπειρίες.

Ακόμα και το χρώμα της βασικής έκδοσης της R 1250 GS Adventure παραπέμπει στην περιπέτεια: Το Ice Grey σε ταξιδεύει νοητά σε βόρειες και αλπικές περιοχές. Όποια διαδρομή και να χαράξεις με τη GS σου, με τον κατάλληλο εξοπλισμό θα ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πακέτο Comfort

Η οδηγική απόλαυση και η ασφάλεια συνδυάζονται μοναδικά με το πακέτο Comfort. Το ταξίδι γίνεται ακόμα πιο άνετο. Το πακέτο αποτελείται από το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (RDC), τα θερμαινόμενα grips για τις πιο κρύες μέρες, αλλά και ένα επιχρωμιωμένο σύστημα εξάτμισης. 

ΠακέτοTouring

Με το πακέτο Touring ακόμα και τα μεγαλύτερα ταξίδια μετατρέπονται σε χαλαρές και άνετες εμπειρίες. Το πακέτο αποτελείται από βάσεις για τις βαλίτσες, σύστημα ρύθμισης σταθερής ταχύτητας κίνησης, αυτόματη ρύθμιση της ανάρτησης Dynamic ESA, το σύστημα Keyless Ride και η προεγκατάσταση του συστήματος πλοήγησης. 

Πακέτο Dynamic

Το πακέτο Dynamic ενισχύει τις σπορ δυνατότητες της μοτοσικλέτας στον δρόμο και στο χώμα, και παρέχει ένα πλεονέκτημα σχετικά με την ασφάλεια. Ο πρόσθετος εξοπλισμός περιλαμβάνει τα driving modes Pro με ABS Pro, τον δυναμικό έλεγχο πρόσφυσης DTC, το σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος DBC, το σύστημα εκκίνησης σε ανηφόρα HSC Pro, το σύστημα υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro καθώς και φώτα ημέρας και φλας LED. 

Αλουμινένιο Ρεζερβουάρ

Το προαιρετικό ρεζερβουάρ καυσίμου από αλουμίνιο με διάφανη επικάλυψη στις πλευρικές επιφάνειες είναι η τέλεια επιλογή για τους οδηγούς που αγαπούν κάτι το ξεχωριστό. Η μοναδική του εμφάνιση προσδίδει μοναδικότητα, ξυπνώντας τη δίψα για περιπέτεια σε όσους την αντικρύζουν. 

Βοηθητικοί προβολείς LED

Οι πανίσχυροι βοηθητικοί προβολείς LED με συμπαγές αλουμινένιο περίβλημα διασφαλίζουν βελτιωμένη ορατότητα ακόμα και σε ομίχλη, βροχή ή χιόνι. Ταυτόχρονα, τα λευκά φώτα που προσφέρουν φως παρόμοιο με το φως της ημέρας για τον διαφοροποιούμενο φωτισμό του δρόμου συμπληρώνουν ιδανικά τον βασικό προβολέα. Η τεχνολογία LED εγγυάται την σχεδόν μακροχρόνια λειτουργία. 

Έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης

Η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης καλεί αυτόματα το τηλεφωνικό κέντρο της BMW σε περίπτωση ατυχήματος, για να ενεργοποιήσει το συντομότερο δυνατό τα κέντρα διάσωσης. Τότε μεταδίδεται η θέση της μοτοσικλέτας και, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα και πραγματοποιείται μια πρώτη συνομιλία με τον εκάστοτε υπεύθυνο. Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα, π.χ. προς υποστήριξη κάποιου άλλου που βρίσκεται στο δρόμο.  (Διαθέσιμο το τελευταίο τρίμηνο του 2019).

 

Style Exclusive.

Στο Style Exclusive η μοτοσικλέτα παρουσιάζεται με ένα αριστοκρατικό και μοναδικό χρώμα σε Kalamata metallic matt. Συνδυάζεται επίσης με υλικά και επιφάνειες υψηλής ποιότητας. Η επιγραφή Exclusive, οι μεγάλες χρωματιστές ταινίες και τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας συμπληρώνουν την ιδιαίτερη εμφάνιση της.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πακέτο Touring

Με το πακέτο Touring ακόμα και τα μεγάλα ταξίδια μετατρέπονται σε χαλαρές και άνετες εμπειρίες. Το πακέτο αποτελείται από σχάρες αποσκευών για τις βαλίτσες, το σύστημα ρύθμισης σταθερής ταχύτητας κίνησης, η αυτόματη ρύθμιση της ανάρτησης Dynamic ESA, το σύστημα πρόσβασης χωρίς κλειδί Keyless Ride και η προετοιμασία του συστήματος πλοήγησης. 

Πακέτο Dynamic

Το πακέτο Dynamic ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας στον δρόμο και το χώμα, ενώ συγχρόνως παρέχει ένα πλεονέκτημα σχετικά με την ασφάλεια. Ο πρόσθετος εξοπλισμός περιλαμβάνει τα driving modes Pro με ABS Pro, τον δυναμικό έλεγχο πρόσφυσης DTC, το σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος DBC και το σύστημα εκκίνησης σε ανηφόρα HSC Pro, το σύστημα υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro καθώς και φώτα ημέρας και φλας LED. 

Φώτα ημέρας LED

Τα φώτα ημέρας LED με την χαρακτηριστική σχεδίασή τους προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στον δρόμο. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία LED, βελτιώνεται η ορατότητα στο δρόμο. Παράλληλα με την άνετη αυτόματη λειτουργία, τα φώτα πορείας ημέρας μπορεί να ενεργοποιηθούν και χειροκίνητα και εντυπωσιάζουν με τη μοναδική, ασύγκριτη εμφάνισή τους. 

Υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro

Η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro επιτρέπει το ανέβασμα και κατέβασμα ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη σε όλο σχεδόν το εύρος φορτίου και στροφών. Έτσι με την υποβοήθηση εξασφαλίζεται σημαντικά μειωμένος χρόνος αλλαγής, δεν καταπονείται ο συμπλέκτης και παρέχεται περισσότερη άνεση, δυναμική οδηγική και απόλαυση. 

ABS Pro

Με το πρωτοποριακό ABS Pro ο οδηγός μπορεί να διατηρεί τον έλεγχο της μοτοσικλέτας ακόμα και κατά το φρενάρισμα σε κλίση. Επειδή οι αισθητήρες ανιχνεύουν και τη γωνία κλίσης, η πίεση φρεναρίσματος μπορεί να ελέγχεται καλύτερα ακόμα και στις στροφές. Η μοτοσικλέτα δεν συμπεριφέρεται απότομα και μπορεί να κρατιέται από τον οδηγό με μεγαλύτερη ακρίβεια στην τροχιά της. 

Keyless Ride

Με το Keyless Ride το κλειδί παραμένει στην τσάντα σου. Το σύστημα χωρίς κλειδί είναι άνετο και επιτρέπει στον οδηγό να θέσει τη μοτοσικλέτα του σε λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να ξεκλειδωθεί το τιμόνι και η τάπα του ρεζερβουάρ. 

Επιχρωμιωμένο σύστημα εξάτμισης

Το σύστημα εξάτμισης με υψηλής ποιότητας επιχρωμιωμένο σιγαστήρα και λαιμούς εξάτμισης έχει μια λαμπερή, ιδιαίτερη εμφάνιση. 

Φλας LED

Λαμπερή εμφάνιση: Τα κομψά φλας LED με λευκό κρύσταλλο είναι εναρμονισμένα με την εμφάνιση της μοτοσικλέτας και την αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο. Ακόμα, εντυπωσιάζουν με τη λεπτή σχεδίαση και τη σύγχρονη τεχνολογία φωτισμού. Για παράδειγμα, έχουν ταχύτερη αντίδραση σε σχέση με τους λαμπτήρες πυράκτωσης και εγγυώνται μακροχρόνια λειτουργία. 

Style HP.

Με το style HP η R 1250 GS Adventure έχει μια ιδιαίτερα σπορ εμφάνιση. Και μόνο ο πολυτελής συνδυασμός χρωμάτων σε Light White, Racing Blue metallic και Racing Red μαγνητίζει τα βλέμματα. Η επιγραφή HP, οι μεγάλες χρωματιστές ταινίες και τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας συμπληρώνουν τη σπορ εμφάνιση. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πακέτο Dynamic

Το πακέτο Dynamic ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας στον δρόμο και το χώμα, ενώ συγχρόνως παρέχει ένα πλεονέκτημα σχετικά με την ασφάλεια. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τα driving modes Pro με ABS Pro, τον δυναμικό έλεγχο πρόσφυσης DTC(Dynamic Traction Control), το σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος DBC ,το σύστημα εκκίνησης σε ανηφόρα HSC Pro, το σύστημα υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro καθώς και φώτα ημέρας και φλας LED. 

Dynamic ESA

Με το Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) επιτυγχάνεται πιο σταθερή και ακόμα ασφαλέστερη οδική συμπεριφορά. Το σύστημα ρυθμίζει αυτόματα την απόσβεση και την προφόρτιση των αναρτήσεων ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης και το φορτίο και προσφέρει κορυφαία άνεση και βέλτιστη πρόσφυση, ακόμη και υπό κλίση. 

Προετοιμασία συστήματος πλοήγησης

Η  προετοιμασία συστήματος πλοήγησης με βάση και πλαίσιο στερέωσης στο τιμόνι εξασφαλίζει την ασφαλή τοποθέτηση του BMW Navigator. Ο χειρισμός του συστήματος πλοήγησης και των λειτουργιών Connectivity γίνεται με άνεση μέσω του Multi-Controller που βρίσκεται στην δεξιά πλευρά του τιμονιού. 

Ελαστικά Off-road

Με τη δωρεάν επιλογή ελαστικών offroad μπορείς να απογειώσεις τις offroad δυνατότητες της μοτοσικλέτας. Το αυλακωτό πέλμα προσφέρει μεγάλα πλεονεκτήματα σε χωματόδρομους ή σε μαλακό έδαφος αναφορικά με την πρόσφυση. Έτσι μπορείς να συνεχίζεις την off – road διαδρομή σου όταν οι άλλοι σταματούν. 

Βοηθητικοί προβολείς LED

Οι πανίσχυροι βοηθητικοί προβολείς LED με συμπαγές αλουμινένιο περίβλημα διασφαλίζουν βελτιωμένη ορατότητα ακόμα και σε ομίχλη, βροχή ή χιόνι. Ταυτόχρονα, τα λευκά φώτα που προσφέρουν φως παρόμοιο με το φως της ημέρας για τον διαφοροποιούμενο φωτισμό του δρόμου συμπληρώνουν ιδανικά τον βασικό προβολέα. Η τεχνολογία LED εγγυάται την σχεδόν μακροχρόνια λειτουργία. 

BMW MOTORRAD SPEZIAL

Χωρίς τροποποιήσεις, εκπλήξεις και συμβιβασμούς. Με τη BMW Motorrad Spezial, αποκτάς μια μοτοσικλέτα που φέρει τις προσωπικές σου πινελιές και που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Στη BMW Motorrad Spezial, θα βρεις εξαιρετικά υψηλή ποιότητα, ειδικό εξοπλισμό διαμόρφωσης, όπως τα αποκλειστικά σετ κατεργασμένων εξαρτημάτων Option 719, αλλά και αποκλειστικά χρώματα Spezial. Μπορείς να τα παραγγείλεις ως επιλογή από το εργοστάσιο. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
μαθε περισσοτερα external-link-arrow-slim

Πακέτα κατεργασμένων εξαρτημάτων.

HP Billet Pack

Το πακέτο κατεργασμένων εξαρτημάτων HP υπογραμμίζει τον ξεχωριστό σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα σε διχρωμία και επιγραφή HP. Τα κατεργασμένα εξαρτήματα από ανοδιωμένο αλουμίνιο προσδίδουν αυξημένη αξία στην μοτοσικλέτα.  

Billet Pack Classic

Το πακέτο Classic κατεργασμένων εξαρτημάτων Option 719 προσδίδει μια ιδιαίτερη εμφάνιση με τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματά του σε ασημένιο χρώμα. Τα κατεργασμένα ειδικά εξαρτήματα από ανοδιωμένο αλουμίνιο δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και προσδίδουν αυξημένη αξία. Η μάρκα Option-719 υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα της μοτοσικλέτας. 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ GS TROPHY.

Ετοιμάσου για περιπέτεια!

Ετοιμάσου για περιπέτεια!

Μεγαλύτερες αποστάσεις, μεγαλύτερες προκλήσεις, μεγαλύτερα όρια: Είσαι έτοιμος για κάθε offroad περιπέτεια; Τότε προετοίμασε κατάλληλα και τη μοτοσικλέτα σου! Με αυτά τα γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad εξοπλίζεις την καλύτερη απόδοση για την μοτοσικλέτα σου σε κάθε κατάσταση και σε κάθε έδαφος και τη μετατρέπεις σε πραγματική μοτοσικλέτα GS Trophy. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

αξεσουαρ για την R 1250 GS ADVENTURE

Αποθήκευση

Αλουμινένιο Σύστημα αποσκευών

Η τέλεια λύση για τους λάτρεις των ταξιδιών που έχουν μεγάλες απαιτήσεις για αυτούς και τις αποσκευές τους ακόμα και κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες: Το ανθεκτικό, αδιαπέραστο από τη σκόνη και το νερό αλουμινένιο σύστημα αποσκευών, αποτελείται από τα εξής:

  • Βαλίτσα αλουμινίου για τοποθέτηση στη δεξιά πλευρά
  • Αποθηκευτικός χώρος περ. 36 λίτρων
  • Βαλίτσα αλουμινίου για τοποθέτηση στην αριστερή πλευρά
  • Αποθηκευτικός χώρος περ. 44 λίτρα
  • Αλουμινένιο Topcase π.χ. για ένα κράνος BMW Motorrad
  • Αποθηκευτικός χώρος περ. 32 λίτρα
  • Το αλουμινένιο σύστημα αποσκευών είναι διαθέσιμο και σε μαύρο χρώμα  

 

Soft σύστημα αποσκευών Atacama

Το soft σύστημα αποσκευών Atacama από ανθεκτικό συνδυασμό υλικών εντυπωσιάζει με έξυπνες λεπτομέρειες και μεγάλη αποθηκευτική χωρητικότητα. Ο σάκος έχει χωρητικότητα 40 λίτρα, οι πλευρικοί σάκοι συνολικά 60 λίτρα. Εκτός από τις αδιάβροχες εσωτερικές τσέπες, οι διάφορες θήκες αποθήκευσης προσφέρουν επιπλέον χώρο. Οι σύνδεσμοι ταχείας απασφάλισης για εύκολη τοποθέτηση στη μοτοσικλέτα διασφαλίζουν την ασφαλή στερέωση και τον πολύ πρακτικό χειρισμό.

Εργονομία και άνεση.

Ρυθμιζόμενα μαρσπιέ

Τα μαρσπιέ με πλάκες πατήματος από συνθετικό υλικό μπορούν να ρυθμιστούν σε τρεις θέσεις και προσφέρουν μεγάλη άνεση και ασφάλεια πατήματος τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. Αυτό σημαίνει σταθερότερο πάτημα εκτός δρόμου και ακόμα καλύτερο έλεγχο της μοτοσικλέτας κατά την όρθια οδήγηση. 

Μαύρα ρυθμιζόμενα μαρσπιέ

Τα μαρσπιέ με πλάκες πατήματος από συνθετικό υλικό μπορούν να ρυθμιστούν σε τρεις θέσεις και προσφέρουν μεγάλη άνεση και ασφάλεια πατήματος τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. Αυτό σημαίνει σταθερότερο πάτημα εκτός δρόμου και ακόμα καλύτερο έλεγχο της μοτοσικλέτας κατά την όρθια οδήγηση. 

Σέλα Rallye

Η μονοκόμματη ψηλή σέλα Rallye έχει κατασκευαστεί ειδικά για offroad χρήση και προσφέρει στους ψηλούς οδηγούς τη μέγιστη ελευθερία κινήσεων σε offroad διαδρομές. Συγχρόνως, μένει χώρος και για το συνοδηγό. Το λεπτό, εργονομικό σχήμα και η πολύχρωμη σχεδίαση προσδίδουν έναν ιδιαίτερα σπορ χαρακτήρα στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας. 

Πλοήγηση και επικοινωνία.

BMW Motorrad Navigator VI

Το Navigator VI κάνει τον προγραμματισμό της διαδρομής σου παιχνίδι. Το σύστημα με μνήμη 16 GB και οθόνη αφής πέντε ιντσών σε οδηγεί πάντα αξιόπιστα στο δρόμο που επιλέγεις. Χάρη στο φίλτρο κυκλικής πόλωσης (CPOL), η αδιάβροχη οθόνη μπορεί να διαβαστεί εύκολα ακόμη και σε ηλιακό φως. Η οθόνη υψηλής ανάλυσης τύπου smartphone παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Πολλές πρόσθετες λειτουργίες κάνουν τον προγραμματισμό και το ταξίδι μια συναρπαστική εμπειρία. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία διαδρομών σύμφωνα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις, προκειμένου να απολαύσεις βόλτες σε δευτερεύουσες οδούς και δρόμους χαμηλής κυκλοφορίας. Σε άγνωστο έδαφος, η επιλογή "μετ 'επιστροφής" είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς πάντα θα επιστρέφει αξιόπιστα στο σημείο από όπου ξεκίνησες. Η σύνδεση Bluetooth με το σύστημα επικοινωνίας της BMW Motorrad και η προαιρετική εφαρμογή Smartphone Link επιτρέπουν την ψυχαγωγία εν κινήσει: τα φωνητικά μηνύματα πλοήγησης, τις τηλεφωνικές κλήσεις και την μουσική. Επίσης, είναι διαθέσιμες και άλλες λειτουργίες όπως "Η μοτοσικλέτα μου", και μπορούν επίσης να ελέγχονται χρησιμοποιώντας τον κουμπί ελέγχου στο τιμόνι. Όποιος έχει επιλέξει τα προεγκατεστημένα δεδομένα χαρτών είναι πάντα ενημερωμένος χάρη στις διαρκείς, δωρεάν ενημερώσεις. Και κάτι ακόμα: με το προαιρετικό κιτ τοποθέτησης αυτοκινήτου, το Navigator VI είναι επίσης ο ιδανικός σύντροφος στο αυτοκίνητό σου.

Ασφάλεια.

Αλουμινένια πόδια κινητήρα Enduro

Η ανθεκτική ποδιά κινητήρα enduro από αλουμίνιο προστατεύει αποτελεσματικά το κάτω μέρος του κινητήρα από χτυπήματα πετρών και ζημιές. Η ειδική ποδιά αλουμινίου για χρήση εκτός δρόμου έχει πάχος 2 mm και είναι σημαντικά πιο πλατιά και μακριά από την στάνταρ ποδιά κινητήρα. Το ειδικό σχήμα της ενισχύει την εμβληματική offroad εμφάνιση της μηχανής. 

Αλουμινένια ποδιά κινητήρα enduro, μαύρη

Η ανθεκτική ποδιά κινητήρα enduro από αλουμίνιο προστατεύει αποτελεσματικά το κάτω μέρος του κινητήρα από χτυπήματα πετρών και ζημιές. Η ειδική ποδιά αλουμινίου για χρήση εκτός δρόμου έχει πάχος 2 mm και είναι σημαντικά πιο πλατιά και μακριά από την στάνταρ ποδιά κινητήρα. Το ειδικό σχήμα της ενισχύει την εμβληματική offroad εμφάνιση της μηχανής. 

Βοηθητικοί προβολείς LED

Οι πανίσχυροι βοηθητικοί προβολείς LED μεε αλουμινένιο περίβλημα διασφαλίζουν βελτιωμένη ορατότητα ακόμα και σε ομίχλη, βροχή ή χιόνι και ενισχύουν έτσι την ασφάλεια. Ταυτόχρονα, τα φώτα πορείας προσφέρουν φως παρόμοιο με το φως της ημέρας για καλύτερο φωτισμό του δρόμου. Η τεχνολογία LED εγγυάται μακροχρόνια λειτουργία. 

Σχεδίασε την δική σου BMW R 1250 GS Adventure.

Επίλεξε το στυλ και το σύνολο του εξοπλισμού σου – στην εξατομίκευση μπορείς να δημιουργήσεις την BMW R 1250 GS Adventure όπως ακριβώς τη θέλεις.

διαμορφωση τωρα
spinner