* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. **Η μηνιαία δόση €338 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (R 1250 GS Adventure) €19.900, με προκαταβολή €6.567, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €5.333, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €2.300, προστασία δανείου €252, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €15.885, συνολικό ποσό καταβολής €24.241, ΣΕΠΠΕ 5,67%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η νεα BMW R 1250 GS ADVENTURE.

Το ταξιδι σου ειναι ο προορισμος σου.

Η νέα BMW R 1250 GS Adventure είναι φτιαγμένη για κάθε πρόκληση. Με κυβισμό αυξημένο στα 1.254 cc και ισχύ 136 HP έχεις ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στην άγρια φύση, την έρημο ή το δρόμο. Εκτός της αυξημένης απόδοσης, ο κινητήρας λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και ο μεταβλητός χρονισμός εκκεντροφόρων BMW ShiftCam σου προσφέρει τον πλήρη έλεγχο σε όλο το εύρος αριθμού στροφών. 

η σχεδιαση της R 1250 GS ADVENTURE

Ένας προορισμός - πολλές διαδρομές.

Ξεχωρίζεις από το πλήθος σε ό,τι αφορά το στυλ; Προσάρμοσε τη BMW R 1250 GS Adventure στο δικό σου γούστο χάρη στις αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης που σου προσφέρονται. Η μοναδική εμφάνιση με τους ακτινωτούς τροχούς, τις προστατευτικές μπάρες κινητήρα και τις προστατευτικές χούφτες διατίθενται σε όλες τις εκδόσεις. Κάθε στυλ, ωστόσο, έχει τις δικές του λεπτομέρειες, διαθέτοντας έναν μοναδικό χαρακτήρα. Στη βασική έκδοση το χρώμα "Icegrey" προσδίδει ψυχρότητα και κομψότητα ταυτόχρονα. Το Style Exclusive προσδίδει στην μοτοσικλέτα μια στιβαρή και επιβλητική εικόνα, ενώ με το Style HP αναδεικνύεις τον αγωνιστικό χαρακτήρα και την ανάγκη σου για υψηλές αποδόσεις στα χρώματα Motorsport. Όποιο και να είναι το στυλ σου – η BMW R 1250 GS Adventure είναι έτοιμη για κάθε περιπέτεια.

Ice Grey

Το χρώμα Ice Grey προσφέρει στο βασικό μοντέλο μια ιδιαίτερη εμφάνιση, τόσο στο δρόμο όσο και εκτός δρόμου. Το κυρίως πλαίσιο και το τιμόνι παραμένουν σε ασημένιο χρώμα, το σύστημα μετάδοσης κίνησης, οι ακτινωτοί τροχοί, οι χούφτες προστασίας και οι δαγκάνες των φρένων σε μαύρο ενώ η σέλα σε κόκκινο/μαύρο ώστε να δημιουργείται μια κομψή αντίθεση.

Style HP

Το Style HP, προσδίδει στην R 1250 GS Adventure μια ιδιαίτερα σπορ εμφάνιση. Και μόνο ο δυναμικός συνδυασμός χρωμάτων σε Light White, Racing Blue metallic και Racing Red μαγνητίζει τα βλέμματα. Η επιγραφή HP, οι μεγάλες χρωματιστές ταινίες και τα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας συμπληρώνουν τη σπορ εμφάνιση.

Style Exclusive

Με το Style Exclusive η μοτοσικλέτα παρουσιάζεται σε μία ιδιαίτερη απόχρωση την Kalamata metallic matt. Συνδυάζεται επίσης με υλικά και επιφάνειες υψηλής ποιότητας. Η επιγραφή Exclusive, οι μεγάλες χρωματιστές ταινίες και τα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας συμπληρώνουν την επιβλητική εμφάνιση της μοτοσικλέτας.

3 Χρόνια Εγγύηση.

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ BOXER

1.254
ccm κυβισμός
136
HP (100 kW) στις 7.750 σ.α.λ
143
Nm μέγιστη ροπή στις 6.250 σ.α.λ
217
kg μέγιστο φορτίο

Ανακάλυψε νέες κουλτούρες.

Ανακάλυψε νέες κουλτούρες.

Η BMW Motorrad ανοίγει νέους δρόμους με το μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων BMW ShiftCam. Για σένα αυτό σημαίνει: πιο ομαλή λειτουργία στην περιοχή χαμηλού αριθμού στροφών και υψηλή ροπή στο εύρος αριθμού στροφών. Το αποτέλεσμα είναι η ομαλή λειτουργία που κάνει την οδήγηση της R 1250 GS Adventure ακόμα πιο επιβλητική. Ο κυβισμός ανέρχεται πλέον στα 1.254 cc. Αυτή η αύξηση στην απόδοση είναι αισθητή όπου και να οδηγείς, με 100 kW (136 HP) και μέγιστη ροπή 143 Nm στις 6.250 σ.α.λ. Η υψηλή καμπύλη ροπής, η ελαστικότητα καθώς και η δυνατή επιτάχυνση σου επιτρέπουν να βιώσεις τις περιπέτειές σου ακόμη πιο έντονα. Η περαιτέρω εξέλιξη του κινητήρα με το BMW Shiftcam φροντίζει για την ιδανική διαδικασία καύσης και συνολικά για αυξημένη ενεργειακή απόδοση. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιωσε τον ηχο της νεας R 1250 GS Adventure.

Τι καινούργιο υπάρχει.

BMW Motorrad Spezial

BMW Motorrad Spezial

Τα BMW Motorrad Spezial προσφέρουν στη R 1250 GS Adventure πακέτα κατεργασμένων εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερης σχεδίασης. Το πακέτο κατεργασμένων εξαρτημάτων HP υπογραμμίζει τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας με αλουμινένια εξαρτήματα σε διχρωμία. Το πακέτο Classic Option 719 προσδίδει κομψότητα και μοναδικό χαρακτήρα.

Το πακέτο περιλαμβάνει τα εξής:

  • Καπάκι βαλβίδων κυλινδροκεφαλής αριστερά/δεξιά
  • Καπάκι περιβλήματος κινητήρα
  • Κάλυμμα δοχείου διαστολής αριστερά/δεξιά
  • Μανέτα φρένων, ρυθμιζόμενη
  • Μανέτα συμπλέκτη, ρυθμιζόμενη
  • Καθρέφτες αριστερά/δεξιά
  • Ποδηστήρια ρυθμιζόμενα αριστερά/δεξιά
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Riding Modes Pro.

Riding Modes Pro.

Με τα προαιρετικά Driving modes Pro η μοτοσικλέτα μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορετικές συνθήκες κίνησης και σκοπούς χρήσης. Εκτός από την απόκριση του γκαζιού γίνεται επίσης προσαρμογή της συμπεριφοράς επέμβασης του ABS, του δυναμικού ελέγχου πρόσφυσης και της ρύθμισης ανάρτησης Dynamic ESA. Νέες προσθήκες στα driving modes Pro είναι το HSC Pro καθώς και ο νέος δυναμικός έλεγχος φρεναρίσματος DBC, ο οποίος σε υποστηρίζει σε περίπτωση φρεναρίσματος ανάγκης καταστέλλοντας την συνήθως ανεπιθύμητη ενεργοποίηση του γκαζιού σε τέτοιου είδους συνθήκες. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

τα HIGHLIGHTS της R 1250 GS ADVENTURE

Ρεζερβουάρ καυσίμου 30 λίτρων.
BMW R 1250 GS Adventure with the 30-litre fuel tank
Έγχρωμη οθόνη TFT 6,5" με Connectivity στον βασικό εξοπλισμό.
BMW R 1250 GS Adventure with connectivity, view of the TFT display
Μεγάλη ζελατίνα.
BMW R 1250 GS Adventure with big windscreen
Φώτα Full LED στον βασικό εξοπλισμό.
Riding scene with the BMW R 1250 GS Adventure in the mountains on unpaved road
BMW ShiftCam.
View of the cylinder head cover of the BMW R 1250 GS Adventure with the ShiftCam model inscription
Style HP.
BMW R 1250 GS Adventure in front of a mountain backdrop
Ποικιλία σε σέλες.
View of the cylinder head cover of the BMW R 1250 GS Adventure with the ShiftCam model inscription
Style Exclusive.
BMW R 1250 GS Adventure in the Exclusive style

Περισσοτερη εξατομικευση

Η δική σου R 1250 GS Adventure.

Για την R 1250 GS Adventure υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού και γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad. Έτσι μπορεί να δημιουργήσεις τη μοτοσικλέτα σου όπως ακριβώς θες.

μαθε περισσοτερα

εξοπλισμος αναβατη για την adventure

καταλληλες μοτοσικλετες

spinner