Η εξερευνήτρια

Εξοπλισμένη για όλα τα τερέν

Λατρεύεις να ανακαλύψεις νέα εδάφη και να αξιοποιήσεις στο έπακρο τη μοτοσικλέτα σου; Η R 1250 GS σε έκδοση GS Trophy είναι φτιαγμένη για σένα. Ήδη η βαφή Gravity blue metallic μαγνητίζει με μαγικό τρόπο τους φίλους του International GS Trophy. Για να μην υστερείς στην αντοχή της μοτοσικλέτας σου, αυτή διαθέτει μια σέλα Rallye για τη σκληρή χρήση Enduro. Οι τροχοί με σταυρωτές, γυαλιστερές ακτίνες από ανοξείδωτο χάλυβα χαρίζουν τη μοναδική εμφάνιση offroad. Τα μαρσπιέ Enduro προσφέρουν περισσότερη στήριξη και μια αντιολισθητική στάση κατά την οδήγηση εκτός δρόμου σε όρθια θέση. Το βλέπεις με την πρώτη ματιά: Μπορείς να ζητήσεις τα πάντα από αυτή τη μοτοσικλέτα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαμόρφωσέ την τώρα external-link-arrow-slim
Σέλα Rallye

Η σέλα Rallye τονίζει την εντυπωσιακή offroad εμφάνιση της μοτοσικλέτας και προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων χάρη στην πιο σφιχτή επένδυση και τη μικρότερη εσωτερική καμπύλη ποδιών - ιδανική για τη φιλόδοξη χρήση εκτός δρόμου.

Τροχοί με σταυρωτές ακτίνες

Οι κατάλληλοι για την οδήγηση εκτός δρόμου τροχοί με γυαλιστερές, σταυρωτές ακτίνες από ανοξείδωτο χάλυβα καθιστούν την offroad εμφάνιση τέλεια. 

Αλουμινένιο προστατευτικό κινητήρα Enduro

Το ανθεκτικό αλουμινένιο προστατευτικό κινητήρα Enduro έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη χρήση εκτός δρόμου και προστατεύει αποτελεσματικά από τις φθορές στο κάτω μέρος του κινητήρα

Μαρσπιέ Enduro

Τα μαρσπιέ Enduro προσφέρουν καλύτερο κράτημα στις offroad διαδρομές χάρη στη φαρδύτερη και μακρύτερη επιφάνεια πατήματος. Είναι ιδιαίτερα αντιολισθητικά για περισσότερη ασφάλεια, όταν οδηγείς όρθιος. Συνολικά, μπορείς να έχεις καλύτερο έλεγχο του οχήματος χωρίς να περιορίζεται η δυνατότητα χειρισμού του λεβιέ αλλαγής ταχυτήτων και του πεντάλ φρένου.

Ο κυνηγός χιλιομέτρων

Άνετη σε κάθε χιλιόμετρο

Για σένα, προορισμός είναι ο δρόμος, κάθε άνοιγμα του γκαζιού αυξάνει τη χαρά της προσμονής για το επόμενο χιλιόμετρο. Η R 1250 GS με πακέτο Touring και Comfort είναι η ιδανική μοτοσικλέτα για σένα. Η τεχνολογία φώτων LED φωτίζει κάθε σκοτεινή γωνία και η θερμαινόμενη σέλα σε κρατά ζεστό στις μακρινές διαδρομές. Το Vario Topcase και οι βαλίτσες Vario για τις δύο πλευρές προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο – για όλες σου τις αποσκευές. Με το αξιόπιστο σύστημα πλοήγησης Navigator μπορείς να κινείσαι πιο εύκολα, πιο ξεκούραστα και με μεγαλύτερη ασφάλεια σε άγνωστες διαδρομές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Πακέτο Comfort

Το πακέτο Comfort περιλαμβάνει Keyless Ride, θερμαινόμενα γκριπ και χρωμιωμένο σύστημα εξάτμισης.

Πακέτο Touring

Το πακέτο Touring περιλαμβάνει σύστημα ελέγχου ταχύτητας, προεγκατάσταση συστήματος πλοήγησης, χούφτες προστασίας και βάσεις βαλιτσών.

Προσαρμοζόμενος προβολέας

Προσαρμοζόμενος προβολέας

Ο προσαρμοζόμενος προβολέας προσφέρει καλύτερο φωτισμό του οδοστρώματος κατά την οδήγηση σε στροφές.

Φλας πολλαπλών λειτουργιών

Τα LED των φλας πολλαπλών λειτουργιών μπορούν να ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα πορτοκαλί φως φλας και κόκκινο φως φρένων ή πορείας.

Πρόσθετοι προβολείς LED

Οι δυνατοί πρόσθετοι προβολείς LED φροντίζουν για καλύτερη ορατότητα σε δύσκολες συνθήκες.

Θερμαινόμενη σέλα

Η λειτουργία θέρμανσης της σέλας μπορεί να ρυθμιστεί χωριστά για τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη και φροντίζει για άνεση και απεριόριστη οδηγική απόλαυση κάθε εποχή του χρόνου.

Opt. Πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Storm II

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Storm II με τα στοιχεία σε ασημί γκρι όψη Rough τονίζει τη σχεδίαση.

Αποθηκευτικός χώρος

Vario Topcase με βάση topcase και πλάτη

Το αδιάβροχο Vario Topcase με πατενταρισμένο μηχανισμό ρύθμισης δύο επιπέδων προσφέρει μεταβλητή χωρητικότητα από 25 έως 35 λίτρα. Η βάση topcase χρησιμεύει στην ασφαλή στήριξη του Vario Topcase ενώ με την πλάτη ο συνεπιβάτης απολαμβάνει μεγαλύτερη άνεση, τόσο στις μικρές διαδρομές όσο και στα μεγαλύτερα ταξίδια.

Βαλίτσα Vario

Η βαλίτσα Vario με πατενταρισμένο μηχανισμό ρύθμισης προσφέρει μεταβλητή χωρητικότητα από 30 έως 39 λίτρα αριστερά και 20 έως 29 λίτρα δεξιά.

Navigator VI

Το Navigator VI δεν είναι μόνο για τους φίλους των περιηγήσεων. Εκτός από την άψογη καθοδήγηση, το σύστημα προσφέρει και πολλές πρόσθετες λειτουργίες.

Το off-roader

Εμπρός για τις χωμάτινες πίστες

Βγες από την άσφαλτο και μπες στον χωματόδρομο: η R 1250 GS με πακέτο Enduro και Dynamic είναι η συνοδός σου στις απαιτητικές offroad διαδρομές. Σε σπορ Rallye Style έχει όλα όσα χρειάζεσαι για την περιπέτειά σου. Η ζελατίνα Rallye τονίζει την ιδιαίτερη σχεδίαση και ο σπορ σιγαστήρας εξάτμισης αποδίδει έναν δυναμικό ήχο. Με το αλουμινένιο προστατευτικό κινητήρα Enduro και τα προστατευτικά κυλινδροκεφαλών δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα εμπόδιο στις περιπέτειές σου. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Πακέτο Enduro

Το πακέτο Enduro με ελαστικά offroad, σπορ ανάρτηση, αύξηση ύψους τιμονιού και μπάρα προστασίας κινητήρα βελτιώνει την ικανότητα της μοτοσικλέτας για offroad οδήγηση.

Πακέτο Dynamic

Το πακέτο Dynamic περιλαμβάνει το Dynamic ESA (Ηλεκτρονική Ρύθμιση Ανάρτησης), τις λειτουργίες οδήγησης Pro και την Υποβοήθηση Αλλαγής Ταχυτήτων Pro.

Στυλ Rallye

Το Style Rallye υπογραμμίζει τη σπορ πλευρά της ταξιδιωτικής enduro μοτοσικλέτας.

Σπορ σιγαστήρας εξάτμισης

Ο σπορ σιγαστήρας εξάτμισης από τιτάνιο και κάλυμμα από ανθρακονήματα αποδίδει έναν εντυπωσιακό ήχο και μετατρέπει κάθε διαδρομή σε μια μοναδική οπτική και ακουστική εμπειρία.

Προστασία κινητήρα

Αλουμινένιο προστατευτικό κινητήρα Enduro

Το ανθεκτικό αλουμινένιο προστατευτικό κινητήρα Enduro έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη χρήση εκτός δρόμου και προστατεύει αποτελεσματικά από τις φθορές στο κάτω μέρος του κινητήρα.

Προστατευτικό κυλινδροκεφαλής

Το προστατευτικό κυλινδροκεφαλής από ανοδιωμένο αλουμίνιο προστατεύει την κυλινδροκεφαλή από φθορές και αναβαθμίζει την εμφάνιση της μοτοσικλέτας.

Αποθηκευτικός χώρος

Topcase από αλουμίνιο

Το ανθεκτικό Topcase από αλουμίνιο προσφέρει 32 λίτρα χώρου για κράνος και πείθει ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.

Αλουμινένια βαλίτσα με βάση

Η στιβαρή αλουμινένια βαλίτσα προσφέρει χωρητικότητα 36 λίτρων δεξιά και 44 λίτρων αριστερά. Πολλές πρακτικές λεπτομέρειες πείθουν ακόμη και σε ακραίες συνθήκες. Στη στιβαρή βάση βαλίτσας από στιλβωμένο ανοξείδωτο χάλυβα μπορούν να στερεωθούν εύκολα και με ασφάλεια η δεξιά και η αριστερή αλουμινένια βαλίτσα.

Σετ αύξησης χωρητικότητας αλουμινένιας βαλίτσας Edition 40 Years GS

Το σετ αύξησης όγκου των θηκών αλουμινίου αυξάνει των όγκο των θηκών σε κάθε πλευρά κατά 13.5 λίτρα όγκου αποσκευών σε συνολικά 27 λίτρα επιπλέον όγκου.

Ζελατίνα Rallye, φιμέ

Η φιμέ ζελατίνα Rallye αναβαθμίζει οπτικά τη μοτοσικλέτα.

Η κομψή

Το μαύρο σε όλες του τις πτυχές

Για μία ιδιαίτερη εμφάνιση: Η R 1250 GS σε Style Triple Black διαθέτει γυαλιστερές και ματ λεπτομέρειες και τονίζει όλες τις πτυχές του μαύρου χρώματος. Η τεχνολογία φωτισμού LED τονίζει με μοναδικό τρόπο τη σιλουέτα της μοτοσικλέτας και σου εξασφαλίζει άριστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες. Οι μαύρες ακτινωτές ζάντες, η φιμέ ζελατίνα και τα τορνευμένα εξαρτήματα Option 719 από αλουμίνιο σε μαύρο-ασημί χρώμα τονίζουν την ιδιαίτερη εμφάνιση και δημιουργούν ένα κομψό φινίρισμα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Style Triple Black

Στο Style Triple Black η ταξιδιωτική Enduro δείχνει την κομψή, διακριτική της πλευρά.

Πακέτο φωτισμού

Το πακέτο φωτισμού περιλαμβάνει Headlight Pro με φώτα ημέρας και προσαρμοζόμενο προβολέα, Cruising Light μπροστά και φλας πολλαπλών λειτουργιών πίσω.

Ακτινωτοί τροχοί, μαύροι

Οι στιβαροί ακτινωτοί τροχοί είναι κατάλληλοι για την οδήγηση εκτός δρόμου και τελειοποιούν την offroad εμφάνιση.

Opt. Πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow και Shadow II

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow με τα ποιοτικά στοιχεία από αλουμίνιο σε μαύρο/ασημί τονίζει τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας.

Αλουμινένιο προστατευτικό κινητήρα Enduro, μαύρο

Το στιβαρό και ελαφρύ προστατευτικό κινητήρα Enduro από μαύρο επιστρωμένο αλουμίνιο προστατεύει από τις πέτρες και τις φθορές στην offroad οδήγηση.

Φιμέ ζελατίνα

Η φιμέ ζελατίνα υπογραμμίζει τη σπορ εμφάνιση της μοτοσικλέτας. Η ειδική επίστρωση προστατεύει από γρατσουνιές.

Καλύμματα ψυγείου Style, μαύρα

Τα καλύμματα ψυγείου Style από ανοξείδωτο χάλυβα διαθέτουν μαύρη επίστρωση και υπογραμμίζουν τον δυναμικό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας

Διαμόρφωσε την R 1250 GS

Από το χρώμα μέχρι τον γνήσιο εξοπλισμό BMW Motorrad – στον διαμορφωτή μπορείς να δημιουργήσεις τη μοτοσικλέτα που ονειρεύεσαι.

Μετάβαση στον διαμορφωτή
spinner