Τώρα η απόκτηση της μοτοσικλέτας BMW των ονείρων σου γίνεται εύκολη υπόθεση με τα προγράμματα χρηματοδότησης, ασφάλισης και επέκτασης εγγύησης της BMW Financial Services. 

Απόκτησε την BMW R 1250 GS μοτοσικλέτα των ονείρων σου! Ένα όχημα με οδηγική άνεση και ασφάλεια! Τώρα μπορείς να την κάνεις δική σου με τον πιο εύκολο τρόπο. Η BMW Financial Services έχει σχεδιάσει τo προγράμμα χρηματοδότησης BMW ALL IN RIDE, με προνομιακούς όρους για να ζείς την εμπειρία οδήγησης της BMW Motorrad χωρίς περιορισμούς.

 

Το BMW ALL IN RIDE σου προσφέρει:

_Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 4,3% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975)

_Προκαταβολή 10% - 50%

_Διάρκεια 12- 36 μήνες

_Σταθερές ισόποσες μηνιαίες δόσεις για όλη την διάρκεια του δανείου

_Προστασία Δανείου / Δόσεων

_Ασφάλιση μηχανής Allianz με τα προγράμματα και Top ή Maxi Cover (για όλη την διάρκεια χρηματοδότησης)

_Service Inclusive (3 χρόνια / 30.000 χλμ) με όφελος έως και €650

_3 χρόνια οδική βοήθεια BMW Motorrad Mobile Care

_3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

_Ελευθερία επιλογών στο τέλος της χρηματοδότησης, με 3 τρόπους. 

Ανταλλαγή: απόκτησε ένα νέο μοντέλο BMW ανταλλάζοντας τη μοτοσικλέτα σου με μια καινούρια στον Επίσημο Έμπορο, κατόπιν συμφωνίας.

Ανανέωση: Ζήτησε αναχρηματοδότηση του υπόλοιπου ποσού, με ευνοϊκό επιτόκιο.

Απόκτηση: Διατήρησε στην κατοχή σου τη μοτοσικλέτα σου.

 

*Το πρόγραμμα ισχύει για Μοντέλα 2019 ( Μοτοσικλέτες παραγωγής Αυγούστου 2018 και έπειτα)

Μηνιαία δόση €269 με το πρόγραμμα BMW ALL IN RIDE για το όχημα BMW R 1250 GS, με αξία οχήματος €18.890, προκαταβολή €9.440, και με τελευταία μεγάλη δόση €3.650. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,3% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €2.489,22 , άτοκη προστασία δανείου €178,26 , έξοδα φακέλου €150, συνολικό ποσό πίστωσης €12.117,48  , ΣΕΠΠΕ 5,72%, διάρκεια 36 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €22.921,12 .

Η BMW R 1250 GS

Ακόρεστη όρεξη για περιπέτεια

Αδάμαστη περιέργεια, θάρρος για νέες ανακαλύψεις: Αυτά αντιπροσωπεύει η R 1250 GS. Εδώ και τέσσερις δεκαετίες είναι ένας θρύλος και ενθουσιάζει κάθε φορά με τα νέα χαρακτηριστικά της. Η νέα σχεδίαση των προβολέων LED προσδίδει στη μοτοσικλέτα μια λαμπρή εμφάνιση και εξασφαλίζει άριστη ορατότητα: Για αυτό φροντίζει ο περιστρεφόμενος προβολέας LED με προσαρμοζόμενο φως στροφής το Cruising Light. Ο πρόσθετος εξοπλισμός, όπως η θερμαινόμενη σέλα, προσφέρει επιπλέον άνεση ενώ με τη βοήθεια των επτά λειτουργιών οδήγησης θα αντιμετωπίσεις με μαεστρία όλες τις συνθήκες οδήγησης. Με την GS το πάθος για ανακάλυψη δεν γνωρίζει όρια. Ζήσε το #SpiritOfGS.

Πληροφορία για τους προβολείς LED

Λόγω της τρέχουσας κατάστασης τροφοδοσίας με ημιαγωγούς, δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να σου προσφέρουμε αυτό το μοντέλο με προβολέα LED. Αντ' αυτού, σου προσφέρουμε τη μοτοσικλέτα προσωρινά με τους δοκιμασμένους προβολείς αλογόνου. Μόλις επανέλθει η κατάσταση τροφοδοσίας, μπορούμε, εάν το επιθυμείς, να μετατρέψουμε τη μοτοσικλέτα σου σε προβολείς LED στον Επίσημο Έμπορο με μια οικονομική δυνατότητα εκ των υστέρων εξοπλισμού. Ζητούμε συγγνώμη για την ενόχληση και θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σου.

Εξοπλισμένη για όλες τις προθέσεις

Γρήγορες εναλλασσόμενες στροφές, χαλίκι, ατελείωτες διαδρομές: με την R 1250 GS εσύ επιλέγεις πώς θα είναι η περιπέτειά σου. Η τεχνολογία που εξελίσσεται διαρκώς και ο πλούσιος εξοπλισμός σου επιτρέπουν να κινείσαι με ασφάλεια, άνεση και δυναμισμό σε κάθε δρόμο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φλας LED στον βασικό εξοπλισμό με προαιρετικό εξοπλισμό Cruising Light
Βλέπουμε τα φλας LED της R 1250 GS σε κοντινή λήψη.
Αύξηση ύψους τιμονιού κατά 30 mm
Βλέπουμε την R 1250 GS με αύξηση του ύψους του τιμονιού.
Πακέτο Enduro για εξορμήσεις μακριά από την άσφαλτο
R 1250 GS με πακέτο Enduro.
Άνετη θερμαινόμενη σέλα
Βλέπουμε τη χαμηλή και θερμαινόμενη σέλα R 1250 GS.
Προσαρμοζόμενος προβολέας με περιστρεφόμενο προβολέα LED
Βλέπουμε τον μπροστινό προβολέα με τεχνολογία LED της R 1250 GS.
Λειτουργίες οδήγησης Pro και λειτουργία ECO
Βλέπουμε τις λειτουργίες οδήγησης Pro και τη λειτουργία ECO.
DTC και ABS Pro στον βασικό εξοπλισμό
Βλέπουμε τα συστήματα DTC και ABS Pro της R 1250 GS.
Συνδεσιμότητα με οθόνη TFT και θύρα φόρτισης USB
Βλέπουμε τον πίνακα οργάνων της R 1250 GS με την οθόνη TFT.

Η σωστή λειτουργία για κάθε περιπέτεια

Η σωστή λειτουργία για κάθε περιπέτεια

Ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι, βρεγμένο οδόστρωμα ή χαλικόδρομοι: οι επτά λειτουργίες οδήγησης της R 1250 GS εξασφαλίζουν παντού άριστη πρόσφυση και τέλεια οδική συμπεριφορά. Με σταθμευμένη τη μοτοσικλέτα μπορείς να προεπιλέξεις έως και τέσσερις λειτουργίες οδήγησης από το μενού, τις οποίες μπορείς αργότερα, κατά την οδήγηση, να τις ενεργοποιείς από το πλήκτρο λειτουργιών οδήγησης. Η νέα ρύθμιση ροπής αδράνειας του κινητήρα (MSR) φροντίζει για μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερο έλεγχο της μοτοσικλέτας στις λειτουργίες οδήγησης Pro. Επιπλέον, εμποδίζει το γλίστρημα και την αποσταθεροποίηση του πίσω τροχού. Με τη νέα λειτουργία ECO, η οποία περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, μπορείς να πετύχεις τη μέγιστη αυτονομία με ένα γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Να βλέπεις και να φαίνεσαι

Να βλέπεις και να φαίνεσαι

Ο τέλειος φωτισμός σε κάθε στροφή: o προσαρμοζόμενος προβολέας ενεργοποιείται αυτόματα όταν η μοτοσικλέτα βρίσκεται σε κεκλιμένη θέση. Φωτίζει τις στροφές ανάλογα με την κλίση ανωφέρειας και το φορτίο ενώ προσφέρει σημαντικό πλεονέκτημα ασφάλειας και άνεσης. Τα πίσω φλας LED πολλαπλών λειτουργιών φροντίζουν για μiα ιδιαίτερη εμφάνιση και ακόμα καλύτερη ορατότητα. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2020, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Δυναμική ισχύς, ομαλή λειτουργία

100
kW (136 PS) στις 7.750 σ.α.λ.
143
Nm μέγιστη ροπή στις 6.250 σ.α.λ.
1.254
ccm κυβισμός
4,75
λίτρα κατανάλωση καυσίμου ανά 100 km κατά WMTC

Επιδόσεις, αποδοτικότητα, έλεγχος

Ο κινητήρας boxer της R 1250 GS κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή. Νιώθεις τον χαρακτήρα του σε όλο το φάσμα στροφών, καθώς προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις και ομαλή λειτουργία στις χαμηλές στροφές. Ο μεταβλητός χρονισμός εκκεντροφόρων BMW ShiftCam φροντίζει για πιο δυναμική απόδοση της ροπής και εξασφαλίζει καλύτερο έλεγχο σε κάθε περίπτωση. Αυτό σημαίνει: Μεγαλύτερος κυβισμός και μεγαλύτερη ιπποδύναμη με αυξημένη αποδοτικότητα και άφθονη δύναμη όταν τη χρειάζεσαι. Δυναμική επιτάχυνση με ελάχιστες αλλαγές σχέσεων για απόλυτη κυριαρχία. Έτσι νιώθεις την ενέργεια του κινητήρα boxer ακόμα πιο άμεσα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ήχος με έντονο χαρακτήρα

Σχεδίαση για περιπέτεια

Εμπειρία GS, με το δικό σου στιλ

Η σχεδίαση με το ιδιαίτερο μπροστινό τμήμα και το χαρακτηριστικό GS Flyline είναι μοναδική. Αλλά κάθε R 1250 GS έχει τον δικό της χαρακτήρα – ποιος ταιριάζει σε σένα;

GS Trophy

Η R 1250 GS Trophy σε Gravity blue metallic παρουσιάζεται διψασμένη για εμπειρίες. Οι εντυπωσιακές ταινίες και τα highlights το λένε: Με αυτήν τη μοτοσικλέτα ζεις το πνεύμα του International GS Trophy.

Triple Black

Το μαύρο σε όλες του τις πτυχές: Ο χρωματισμός Black storm metallic/black/achat grey με τις γυαλιστερές και ματ λεπτομέρειες τονίζει το δυναμικό σχήμα της GS.

Light white

Εκθαμβωτική εμφάνιση: Η GS είναι έτοιμη, όταν είσαι κι εσύ. Το χρώμα Light white κάνει την ιδανική αντίθεση με το ασημί πλαίσιο και το τηλεσκοπικό πιρούνι σε χρυσαφί χρώμα.

Rallye

Η GS στον χρωματισμό Light white/Racing blue metallic/Racing red παρουσιάζεται ασυμβίβαστη και δυναμική. Τα ιδιαίτερα tapes δείχνουν τον δρόμο που θα ακολουθήσει η μοτοσικλέτα σου.

Διαμόρφωσε την R 1250 GS

Διαμόρφωσε την R 1250 GS

Με τα διάφορα Style και τα στοιχεία εξοπλισμού θα προετοιμάσεις την R 1250 GS για τις δικές σου περιπέτειες: Ο πρόσθετος εξοπλισμός όπως το πακέτο Comfort και Touring με χούφτες προστασίας και βάσεις βαλιτσών φροντίζουν για επιπλέον άνεση στις μακρινές διαδρομές. Είτε κινείσαι εκτός δρόμου είτε στην άσφαλτο: εδώ θα βρεις τα απαραίτητα στοιχεία εξοπλισμού για την GS.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιπλέον μοντέλα

spinner