R 1250 GS

€17.800*
€299 / μήνα με το ALL IN RIDE**

* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €299 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (R 1250 GS) €17.800, με προκαταβολή €6.200, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €4.640, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €2.192, προστασία δανείου €219, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €14.011, συνολικό ποσό καταβολής €21.808, ΣΕΠΠΕ 5,78%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

η νεα BMW R 1250 GS.

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.

Η νέα BMW R 1250 GS με ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Τώρα με το νέο Boxer κινητήρα με μεγαλύτερη χωρητικότητα και φυσικά μεγαλύτερη ιπποδύναμη (1.254 cc και 136hp).  Το σύστημα ελέγχου εκκεντροφόρων BMW ShiftCam εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση ισχύος. Σε κάθε οδόστρωμα σου χαρίζεται περισσότερη ελευθερία και ευχαρίστηση οδήγησης. Νέα στυλ και χρώματα, πολυάριθμες τεχνικές αναβαθμίσεις και συναρπαστικές επιλογές για εξατομίκευση δημιουργούν έναν ασυναγώνιστο χαρακτήρα.

η σχεδιαση της R 1250 GS

Καθαρή εμπειρία GS. Εσύ απλά επίλεξε το Στυλ σου!

Η νέα R 1250 GS είναι ακριβώς όπως την θέλεις. Αυθεντική και φυσικά GS. Η γραμμή της και η σχεδίασή της είναι αψεγάδιαστη και συναρπαστική. Υψηλής ποιότητας στοιχεία σχεδίασης υπογραμμίζουν την αδιαμφισβήτητα επιβλητική εμφάνιση GS.

Black Storm metallic

Αυτός ο μαύρος χρωματισμός είναι λιτός και διαχρονικός.

Cosmic Blue metallic

H μπλε απόχρωση αντιπροσωπεύει την επιθυμία σου για αμέτρητα χιλιόμετρα με στόχο να προσεγγίζεις τον ορίζοντα.

Έκδοση Style HP

Εντυπωσιακή σχεδίαση στα Motorsport χρώματα για ασυμβίβαστη εμφάνιση και δυναμικά χαρακτηριστικά.

Έκδοση Style Exclusive

Ο συνδυασμός Black Storm metallic, Night Black matt, μαζί με υλικά υψηλής ποιότητας κάνουν αυτή την Έκδοση μοναδική.

3 Χρόνια Εγγύηση.

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

136
HP ( 100 kW) στις 7.750 σ.α.λ
1.254
ccm κυβισμός
143
Nm μέγιστη ροπή στις 6.250 σ.α.λ
850
/ 870 mm ύψος σέλας
BMW R 1250 GS

ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ BOXER

Υψηλές επιδόσεις και μέγιστη ευχαρίστηση.

Υψηλές επιδόσεις και μέγιστη ευχαρίστηση.

Ο δικύλινδρος κινητήρας Boxer της νέας R 1250 GS σε γοητεύει από την πρώτη στιγμή. Ο χαρακτήρας του είναι αδιαμφισβήτητος – σε οποιαδήποτε κατάσταση. Σου προσφέρει υψηλές επιδόσεις και ταυτόχρονα ομαλή λειτουργία σε χαμηλές ταχύτητες . Το Σύστημα Ελέγχου Εκκεντροφόρων BMW ShiftCam εξασφαλίζει ισχυρή καμπύλη ροπής σε όλο το εύρος των στροφών του κινητήρα, παρέχοντας μεγαλύτερο έλεγχο. Περισσότερα κυβικά, περισσότερη ισχύς!

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

βιωσε τον ηχο της νεας R 1250 GS

Τι καινούργιο υπάρχει.

Dynamic Brake Control

Dynamic Brake Control

Το Dynamic Brake Control σε προστατεύει σε περίπτωση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης αντισταθμίζοντας ένα ανεπιθύμητο άνοιγμα του γκαζιού σε μια τέτοια ακραία κατάσταση. Η παρέμβαση στον έλεγχο του κινητήρα μειώνει τη ροπή του και ταυτόχρονα, η ισχύς πέδησης αυξάνεται στον πίσω τροχό. Το αποτέλεσμα: περισσότερη ασφάλεια με την καλύτερη δυνατή χρήση ασφαλούς φρεναρίσματος για σταθεροποίηση της μοτοσικλέτας σου και μείωση της απόστασης φρεναρίσματος.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα καλυτερα σημεια της R 1250 GS

Περισσοτερη εξατομικευση

Για τις ανάγκες σου.

Η R 1250 GS διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού και γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να δημιουργήσεις την μοτοσικλέτα των ονείρων σου.

μαθε περισσοτερα

εξοπλισμος για την Adventure σου.

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

καταλληλες μοτοσικλετες