R 1200 GS Adventure

€18.600*
€309 / μήνα με το ALL IN RIDE**

* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €309 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα 3asy Ride Plus της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (R 1200 GS Adventure) €18.600, με προκαταβολή €6.138, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 32 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €6.138, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.968, προστασία δανείου €209, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €14.639, συνολικό ποσό καταβολής €22.353, ΣΕΠΠΕ 5,75%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW R 1200 GS Adventure.

Γαντζωμενη στην περιπετεια.

Τρελαίνεσαι για πολύ μεγάλες διαδρομές, ακόμη και σε ανώμαλους δρόμους; Σου αρέσουν τα πετρώδη μονοπάτια και οι απάτητες περιοχές; Είτε είναι σε άσφαλτο, off-road, πέτρες ή άμμο: η BMW R 1200 GS Adventure έχει τις σωστές απαντήσεις σε κάθε πρόκληση με τη ελαφριά, ευέλικτη οδηγήσή της. Μια μοτοσικλέτα για όλους όσους θέλουν να φτάνουν στα όριά τους - και να τα ξεπερνούν. Με άλλα λόγια: μια μοτοσικλέτα για τους πραγματικούς εραστές της περιπέτειας. Γι' αυτούς που πραγματικά θέλουν να βάλουν την υπεροχή τους σε δοκιμασία με κάθε φορά νέο τρόπο και φυσικά, να έχουν μεγάλη οδηγική απόλαυση κάνοντάς το.

Η σχεδιαση της R 1200 GS Adventure

Επίλεξε το στυλ σου.

Η σκόνη και η λάσπη ίσως για εσένα να είναι το στυλ της R 1200 GS Adventure. Μπορούμε όμως να κάνουμε την GS Adventure σου ακόμα πιο εξατομικευμένη - καθώς εκτός από το δυναμικό βασικό μας χρώμα, δημιουργήσαμε περισσότερα στυλ για τη μοτοσικλέτα σου.

Racing Red

Αν επιλέξεις το Racing Red ως το βασικό χρώμα, η μοτοσικλέτα σου θα έχει μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση σε κάθε χιλιόμετρο που θα διανύσει.

Style Rallye

Με το Style Rallye, σε Light White και με το Cordoba Blue ως το χρώμα του κύριου πλαισίου, οι φιλόδοξοι αναβάτες εκτός δρόμου επενδύουν σωστά τα χρήματά τους.

Style Exclusive

Το Style Exclusive, σε Black Storm metallic, τα πλαϊνά του ρεζερβουάρ Dark Slate metallic matt και το κύριο πλαίσιο σε Achat Grey εστιάζουν στη σιγουριά της εμφάνισης.

Σχεδιασμός: Εντυπωσιακή παρουσία.

Η R 1200 GS Adventure ανταποκρίνεται σε κάθε τύπο απαιτήσεων. Και είναι έτοιμη για κάθε είδους πρόκληση. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους - με τον ισχυρό, στιβαρό και δυναμικό της σχεδιασμό, μία ματιά θα σας πει τα πάντα για το χαρακτήρα της. Τα προστατευτικά για τον αέρα, τις καιρικές συνθήκες και τον κινητήρα της χαρίζουν μια ξεχωριστή εμφάνιση, προβάλλοντας ακόμα περισσότερο την οπτική εστίαση της μοτοσικλέτας. Το ισχυρό προστατευτικό σταγονιδίων της R 1200 GS Adventure δίνει στη μοτοσικλέτα μια δυναμική εμφάνιση. Είναι έτοιμη για να δαμάσει οποιαδήποτε δυσκολία προκύπτει ανά πάσα στιγμή. Το αναγνωρίσιμο ρεζερβουάρ 30 λίτρων της χαρίζει μια επιθετική εμφάνιση.

Η R 1200 GS Adventure υπόσχεται να προχωρά μπροστά - σε κάθε πρόκληση.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δικυλινδρος κινητηρας boxer

125
HP (92 kW) στις 7.750 σ.α.λ.
890
mm ύψος σέλας
30
l χωρητικότητα ρεζερβουάρ
217
kg μέγιστο φορτίο
R 1200 GS Adventure αερο-υγρόψυκτος, τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας μπόξερ

Αξιόπιστη και ισχυρή.

Αξιόπιστη και ισχυρή.

Ανεξάρτητα για που ξεκινάς: η R 1200 GS Adventure είναι πάντα μια δυναμική σύντροφος. Εμπνέεται από τη θρυλική ροπή 125 Nm και τα 92 kW (125 hp) από τον υδρόψυκτο δικύλινδρο τετράχρονο κινητήρα boxer. Η αρχή της ψύξης του στηρίζεται σε συνδυασμό ψύξης με αέρα και ψύξης με υγρό. Με αποτέλεσμα απόδοση, υψηλή ροπή και πάνω απ' όλα: αξιοπιστία.

Ο υγρός συμπλέκτης με λειτουργία anti-hopping και το ηλεκτρικό γκάζι κάνουν την R 1200 GS Adventure τον ιδανικό σύντροφο για εκείνους που καμιά διαδρομή δεν είναι πάρα πολύ μακριά – ή πάρα πολύ βραχώδης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιωσε τον ηχο της R 1200 GS Adventure

Τα καλυτερα σημεια της R 1200 GS Adventure

Πλούσιος εξοπλισμός. Μεγαλύτερη ευχαρίστηση οδήγησης.

Ένα πρωτοποριακό βασικό σημείο της R 1200 GS και κάτι που πρέπει να έχει κάθε σύγχρονος λάτρης της περιπέτειας – Συνδεσιμότητα BMW Motorrad. Αυτός ο νέος προαιρετικός εξοπλισμός σου δείχνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη μοτοσικλέτα σου με έξυπνο τρόπο, σε μια οθόνη TFT 6,5 ιντσών. Σύνδεσε το smartphone σου με τη μοτοσικλέτα σου μέσω Bluetooth και χρησιμοποίησε λειτουργίες μέσω του χειριστηρίου πολλαπλών χρήσεων που βρίσκεται στις λαβές, όπως η πλοήγηση με βάση το smarthpone, η αποδοχή ή η πραγματοποίηση κλήσεων, οι λειτουργίες πολυμέσων, όπως η επιλογή και η ακρόαση μουσικής από τη λίστα αναπαραγωγής του smartphone σας. Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις για πληροφορίες του οχήματος, χωρίς να αποσπάσεις την προσοχή σου από την οδήγηση. Για ορισμένες λειτουργίες, απαιτείται επίσης η εφαρμογή BMW Motorrad Connected.

Μια ακόμα καινοτομία στον προαιρετικό εξοπλισμό είναι η Έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης (ECALL): Ένα σύστημα ενσωματωμένο στις λαβές, το οποίο ενεργοποιείται σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης, είτε χειροκίνητα με το πάτημα ενός κουμπιού είτε - ανάλογα με την περίσταση- αυτόματα, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται η αλυσίδα διάσωσης. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχεται γρηγορότερη βοήθεια από τις υπηρεσίες διάσωσης - ανεξάρτητα από την τρέχουσα θέση σου.  

Ο πρακτικός βασικός εξοπλισμός της ταξιδιωτικής enduro φροντίζει για όλες σας τις ανάγκες: δύο βασικές λειτουργίες οδήγησης – "Rain" και "Road" – είναι διαθέσιμες με το πάτημα ενός κουμπιού και σου προσφέρουν δυο εντελώς διαφορετικά, στυλ οδήγησης με βέλτιστο συντονισμό.  

Διατίθενται και άλλες λειτουργίες ως "Pro riding modes" ατον προαιρετικό εξοπλισμό Οι αντίστοιχες λειτουργίες οδήγησης "Dynamic" και "Enduro" διασφαλίζουν καλύτερες επιλογές στην αναζήτηση της περιπέτειας. Με το ενσωματωμένο βύσμα κωδικοποίησης, η λειτουργία οδήγησης Dynamic γίνεται Dynamic Pro και η λειτουργία Enduro γίνεται Enduro Pro. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται το επίπεδο της εξατομίκευσης.

Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ 30 λίτρων σου δίνει ανεξαρτησία στα ταξίδια σου - για εκείνες τις πολύ μεγάλες διαδρομές. Επιπλέον, έχεις στη διάθεσή σου έναν υπολογιστή οχήματος: για την τέλεια οργάνωση του ταξιδιού και για την προβολή σημαντικών δεδομένων, όπως διπλοί μετρητές απόστασης ταξιδιού, μέσος όρος κατανάλωσης και εύρος καυσίμου. Εξίσου πρακτική είναι και η θήκη αποθήκευσης επάνω από το ρεζερβουάρ. Με αυτήν, έχεις πάντα στη διάθεσή σου τυχόν μικρά αντικείμενα που μπορεί να χρειαστείς.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Το BMW Motorrad Connecivity προσφέρει στους μοτοσικλετιστές μια πρωτοποριακή λύση για την καθημερινή τους πλοήγηση, χρησιμοποιώντας πολυμέσα και πληροφορίες σχετικές με τον οδήγηση με ξεκάθαρη διάταξη και διαισθητικές λειτουργίες: η σύνδεση της μοτοσικλέτας, του smartphone και του κράνους μέσω Bluetooth έχει ως αποτέλεσμα εντελώς νέες δυνατότητες. Το χειριστήριο πολλαπλών χρήσεων διασφαλίζει ότι οι λειτουργίες είναι πάντα εύκολες. Το παραδοσιακό ηλεκτρονικό ταμπλό οργάνων αντικαθίσταται από μια μεγάλη, ευκρινή οθόνη TFT που προσφέρει στον αναβάτη σταθερή πρόσβαση σε πληροφορίες πλοήγησης, τηλεφωνικές κλήσεις, πολυμέσα και πρόσθετες πληροφορίες οχήματος, καθώς και πληροφορίες που εμφανίζονταν προηγουμένως, όπως η ταχύτητα και οι στροφές. Εκτός από αυτό, υπάρχουν επιπλέον λειτουργίες διαθέσιμες με τη δωρεάν εφαρμογή BMW Motorrad Connected. Η συνδεσιμότητα προσφέρει στους μοτοσικλετιστές την ευκαιρία να εστιάσουν ξανά σε αυτό που έχει σημασία: τους δρόμους προς ανακάλυψη.

  • Η καλή αίσθηση είναι πάντα μαζί στην οδήγηση. Η BMW Motorrad είναι ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει το σύστημα "intelligent emergency call" από το εργοστάσιο: ένα σύστημα εγκατεστημένο στο τιμόνι, το οποίο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορεί ανεξάρτητα και αυτόματα να ενεργοποιήσει την αλυσίδα διάσωσης και έτσι να επιταχύνει τη βοήθεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Το "intelligent emergency call" ενεργοποιείται αυτόματα μετά από ελαφρύ ή σοβαρό ατύχημα. Όμως ο αναβάτης μπορεί να ενεργοποιήσει χειροκίνητα επείγουσα κλήση με το πάτημα ενός κουμπιού, αν για παράδειγμα, είδε ατύχημα σε τρίτο άτομο. Μετά την ενεργοποίηση του συστήματος, είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα, τα δεδομένα GPS της θέσης και της κατεύθυνσης ταξιδιού στέλνονται μέσω σύνδεσης κινητού τηλεφώνου σε τηλεφωνικό κέντρο της BMW. Από το σημείο αυτό ενεργοποιείται η αλυσίδα διάσωσης. Για γρήγορη και κατάλληλη βοήθεια. Σας επιτρέπει να βουτάτε σε κάθε περιπέτεια με ένα αίσθημα ασφάλειας.

  • Η σωστή λειτουργία μπορεί να ρυθμιστεί απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού ή να προσαρμοστεί στον αναβάτη στις λειτουργίες οδήγησης Pro - δεν χρειάζεται να σταματάτε την περιπέτεια! Πραγματοποιώντας απλώς εναλλαγές ανάμεσα στις λειτουργίες οδήγησης, μπορείτε να αντιδράσετε σε δευτερόλεπτα στα διαφορετικά εδάφη, στην επέμβαση των φρένων, να ρυθμίσετε τα στοιχεία της ανάρτησης και τα συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου ABS Pro και DTC, καθώς και τα χαρακτηριστικά του κινητήρα μέσω της απόκρισης του γκαζιού. Η λειτουργία οδήγησης Dynamic Pro που μπορεί να ενεργοποιηθεί με τη βοήθεια του βύσματος ελέγχου διασφαλίζει μια γενικώς πιο σταθερά προσαρμοσμένη μοτοσικλέτα για σπορ οδήγηση στο δρόμο. Η μετάβαση στη λειτουργία Enduro Pro διασφαλίζει τέλεια πρόσφυση σε ανώμαλα εδάφη. Μια μαλακή απόκριση γκαζιού και η συγκρατημένη επέμβαση ελέγχου για το Enduro ASC κάνουν την οδήγηση σε ανώμαλο έδαφος μια εντελώς νέα εμπειρία. Επιπλέον, η λειτουργία οδήγησης Pro προσφέρει το σύστημα Hill Start Control HSC, μέσω του οποίου το φρένο του οπίσθιου τροχού διατηρείται ενεργό με τη βοήθεια της μανέτας φρένου.

  • Η R 1200 GS Adventure μπορεί τώρα να εξοπλιστεί προαιρετικά με την τελευταία γενιά Dynamic ESA. Με αυτόματο σύστημα ρύθμισης απόσβεσης και αντιστάθμιση θέσης οδήγησης, η οδηγική άνεση και η σταθερότητα αυξάνονται για μια ακόμα φορά. Χωρίς αλλαγή ταχύτητας, επιτυγχάνεται πάντα η βέλτιστη πρόσφυση σε κάθε οδόστρωμα, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεται η βέλτιστη σταθερότητα κατά την οδήγηση. Αυτό το φροντίζει το εκτεταμένο σύστημα αισθητήρων που προσαρμόζει τη μοτοσικλέτα σε αμέτρητες συνθήκες οδήγησης. Η αυτόματη ρύθμιση του πλαισίου στο φορτίο διασφαλίζει εντυπωσιακά ελαφρύ χειρισμό και διατηρεί την ακρίβεια της R 1200 GS Adventure.

Για περισσοτερη εξατομικευση

Ειδικός εξοπλισμός και αξεσουάρ.

Μια νέα πρόκληση κάθε φορά. Ποτέ την ίδια διαδρομή δύο φορές. Δεν υπάρχουν γνωστές διαδρομές. Με την πλούσια γκάμα ειδικού εξοπλισμού και γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad, μπορείς να δημιουργήσεις την εντελώς δική σου R 1200 GS Adventure ακριβώς όπως την θέλεις.

Μαθε περισσοτερα

Ανακαλυψε το πνευμα της GS

Μια ματια πισω στο διεθνες GS Trophy 2016.

Η ομάδα της Νότιας Αφρικής νικά στη δοκιμασία GS στην Ταϊλάνδη.

Οδηγώντας τις μοτοσικλέτες επάνω από ερειπωμένες γέφυρες, διασχίζοντας ποτάμια με την GS και αλλάζοντας βιαστικά ελαστικά: το διεθνές GS Trophy είναι αγώνας enduro τελείως διαφορετικός. Το 2016 έφτασε ξανά η ώρα για την εκδήλωση. 19 ομάδες από όλο τον κόσμο οδήγησαν τις BMW R 1200 GS κατά μήκος της βόρειας Ταϊλάνδης. Οι αναβάτες των GS συναγωνίστηκαν σε 1.400 km, 19 ειδικές δοκιμασίες και σε επτά ημερήσια σκέλη. Διέσχισαν ζούγκλες, φράγματα και τροπικά δάση, υπομένοντας υψηλή θερμοκρασία και υγρασία. Το έκτο διεθνές GS Trophy τους άφησε σωματικά εξαντλημένους, αλλά ικανοποιημένους από κάθε άλλη άποψη.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξεσουαρ για την R 1200 GS Adventure

Ρουχισμος για τις περιπετειες σου εκτος δρομου

Αλλα μοντελα της κατηγοριας Adventure