R 1200 GS

€16.800*
€281 / μήνα με το ALL IN RIDE**

* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €281 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα 3asy Ride Plus της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (R 1200 GS) €16.800, με προκαταβολή €5.544, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 32 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €5.544, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.841, προστασία δανείου €189, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €13.286, συνολικό ποσό καταβολής €20.277, ΣΕΠΠΕ 5,84%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW R 1200 GS.

Ακομα περισσοτερη περιπετεια.

Η BMW R 1200 GS. Πιο πολύ GS είναι αδύνατο. Ίδρυσε τον κλάδο της μοτοσικλέτας dual-sport – και εξακολουθεί να ηγείται με σιγουριά και σήμερα. Η ποικιλομορφία - δρόμοι, cross-country, αστικός χώρος, ύπαιθρος, άνεση, επιδόσεις - σε συνδυασμό με την θρυλική αξιοπιστία και την πάνω από 36 χρόνια εμπειρία ανάπτυξης της GS έχουν σαν αποτέλεσμα μια μοτοσικλέτα που δεν αποφεύγει κανέναν ανταγωνιστή. Πάρα πολλές θριαμβευτικές δοκιμές και βραβεία σε τεχνικά περιοδικά προσφέρουν εντυπωσιακή απόδειξη γι' αυτό. Η R 1200 GS υπήρξε πάντα πηγή έμπνευσης. Το νέο μοντέλο έγινε ακόμη καλύτερο: τόσο στην καταλληλότητα για ταξίδια όσο και σε off-road επιδόσεις. Που σημαίνει για σας: αυξημένη άνεση, δυναμισμός και μεγαλύτερη απόλαυση. Με λίγα λόγια: ακόμα περισσότερη περιπέτεια.

Η σχεδιαση της R 1200 GS

Επίλεξε το στυλ σου.

Με δύο διαφορετικά βασικά χρώματα και τα δύο νέα στυλ – Exclusive και Rallye – μπορείς τώρα να προσαρμόσεις την R 1200 GS ακόμη περισσότερο στις προσωπικές σου προτιμήσεις. Τα στυλ περιλαμβάνουν ένα χρωματικό σχέδιο με ειδικά εναρμονισμένο βασικό εξοπλισμό.

Black Storm metallic

Η GS αντιμετωπίζει κάθε περιπέτεια με δυναμισμό και δύναμη.

Light White

Έχει μια ιδιαίτερα σπορ και φωτεινή επίδραση εκτός δρόμου.

Style Exclusive

Το στυλ Exclusive σε Iced Chocolate metallic εστιάζει έντονα στη σίγουρη εμφάνιση.

Style Rallye

Με το στυλ Rallye σε Lupin Blue metallic, οι φιλόδοξοι αναβάτες εκτός δρόμου επενδύουν σωστά τα χρήματά τους.

Στιβαρή. Δυναμική. Δυνατός χαρακτήρας.

Όπου και να σε πηγαίνει ο δρόμος, η R 1200 GS είναι υποχρεωμένη να τραβά όλα τα βλέμματα. Από μπροστά μέχρι πίσω – το εντυπωσιακό στυλ της γραμμής GS δείχνει την άσβεστη δίψα της για περιπέτεια. Υψηλής ποιότητας σχεδιαστικά στοιχεία και ελκυστικά χρώματα και στυλ κάνουν τη νέα GS αναντικατάστατη. Το χρώμα του κύριου πλαισίου μπορεί να επιλεγεί σε τρεις διαφορετικές βαφές. Λεπτομέρειες όπως το γαλβανισμένο κάλυμμα ψυγείου παραπέμπουν σε αυξημένη οπτική στιβαρότητα. Ακόμη και ανοξείδωτος χάλυβας χρησιμοποιείται στα στυλ. Επιπλέον, τα στυλ Exclusive και Rallye έχουν τα δικά τους σχεδιαστικά στοιχεία: από το κάλυμμα του ρεζερβουάρ μέχρι την επιγραφή GS. Η R 1200 GS δεν ήταν ποτέ πιο ξεχωριστή - ακριβώς όπως και εσυ.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτοιμη για ό,τι πρόκειται να έρθει.

Έτοιμη για ό,τι πρόκειται να έρθει.

Καινοτομίες, όπως ο μπροστινός προφυλακτήρας σταγονιδίων, τα πτερύγια οδήγησης του αέρα και τα εκτός δρόμου προστατευτικά εξαρτήματα κάνουν την GS σου ακόμα πιο στιβαρή. Έτσι, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας επεμβαίνει με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια στις διαφορετικές συνθήκες και σε υποστηρίζει σε δύσκολες καταστάσεις. Εξοπλισμένοι με τόση στιβαρότητα όσο αυτή, μπορείς να κατακτήσεις κάθε γωνιά του πλανήτη με την GS σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τέλειος χειρισμός στην οδήγηση.

Τέλειος χειρισμός στην οδήγηση.

Το σταθερό κύριο πλαίσιο με τον κινητήρα ως φέρον στοιχείο εξασφαλίζει χαμηλό κέντρο βάρους και κατά συνέπεια διευκολύνει τους χειρισμούς στην οδήγηση ενώ ταυτόχρονα αποδίδει απίθανη κατευθυντικότητα. Τα συστήματα ανάρτησης paralever και telelever επιτρέπουν απόλυτα συντονισμένη οδική συμπεριφορά σε κάθε έδαφος.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δικυλινδρος κινητηρας boxer

125
HP (92 kW) στις 7.750 σ.α.λ.
125
Nm στις 6.500 σ.α.λ.
244
kg βάρος χωρίς φορτίο, με πλήρες ρεζερβουάρ/έτοιμο για οδήγηση
850
mm ύψος σέλας
R 1200 RS αερο-υγρόψυκτος, τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας μπόξερ

Ισχύς για κάθε περίπτωση.

Ισχύς για κάθε περίπτωση.

Δοκιμασμένος στη χρήση και στο εργαστήριο και αποδεδειγμένα άριστος στη μέγιστη καταπόνηση σε αναρίθμητες καταστάσεις: ο δικύλινδρος κινητήρας boxer με 92 kW (125 HP). Είναι αποτελεσματικός και έχει πολύ υψηλή ροπή: για αισθητή απόλαυση οδήγησης σε οποιαδήποτε κατάσταση. Όμως ο boxer δεν είναι θρυλικός μόνο για την αξιοπιστία του. Είναι επίσης εξαιρετικά φιλικός. Ο υγρός συμπλέκτης με λειτουργία anti-hopping και το ηλεκτρικό γκάζι διευκολύνουν τη λεπτή δοσολογία της ισχύος.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιωσε τον ηχο της R 1200 GS

Πρωτοποριακη τεχνολογια

Ένα έμβλημα συναντά την τεχνολογία.

Η R 1200 GS, είναι εξοπλισμένη με τα τελευταία επιτεύγματα, όταν πρόκειται για την τεχνολογία, την άνεση και την ασφάλεια. Έτσι οι λειτουργίες οδήγησης "Rain" και "Road" καθώς και ο αυτόματος έλεγχος σταθερότητας ASC είναι διαθέσιμα και στο μοντέλο με τον πιο λιτό εξοπλισμό. Ως ειδικό εξοπλισμό, έχεις αμέτρητα άλλα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας – όπως, για παράδειγμα, την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση dynamic ESA επόμενης γενιάς. Επιπλέον, οι τρόποι οδήγησης Pro ως ειδικός εξοπλισμός προσφέρουν με πολλούς τρόπους υποβοήθηση και ασφάλεια. Όπως για παράδειγμα ο έλεγχος εκκίνησης, που μεταξύ άλλων κάνει ευκολότερο να ξεκινήσεις σε ανηφόρα. Ο δυναμικός έλεγχος πρόσφυσης DTC παρεμβαίνει επίσης με λεπτότητα σε κλίσεις και εξασφαλίζει αυξημένη ασφάλεια και δυναμική οδήγηση. Το ABS Pro βοηθά επίσης όταν φρενάρεις σε στροφή να ενεργοποιεί τα φρένα με τη σωστή δοσολογία φρεναρίσματος περιορίζοντας έτσι επικίνδυνες καταστάσεις. Και το δυναμικό φως φρένων προειδοποιεί την κυκλοφορία πίσω σας στην περίπτωση αντανακλαστικού φρεναρίσματος.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Riding Modes.

Riding Modes.

Αντιμετώπισε τα διαφορετικά εδάφη κατά μέτωπο.

Με την τελευταία γενιά τρόπων οδήγησης, έχεις πάντα το σωστό κράτημα. Παράλληλα με τους βασικούς τρόπους οδήγησης "Rain" και "Road", μπορείς να προσαρμόσεις τη μοτοσικλέτα σου σε ακόμα περισσότερα εδάφη με τους επιπλέον διαθέσιμους τρόπους οδήγησης (dynamic και Enduro). Με μόνο το πάτημα ενός κουμπιού, έχεις τον σωστό τρόπο λειτουργίας σε δευτερόλεπτα, επειδή στην περιπέτειά σου δεν θα πρέπει να υπάρχουν διακοπές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Hill Start Control.

Hill Start Control.

Για αυξημένη απόλαυση οδήγησης σε έδαφος με κλίση.

Το Hill Start Control κάνει την εκκίνηση σε ανηφόρα και κατηφόρα ευκολότερη. Παρεμβαίνοντας στο μερικώς αυτόματο σύστημα πέδησης ABS, η πίεση πέδησης στο σύστημα του πίσω φρένου διατηρείται αυτόματα. Το πλεονέκτημά σου: δεν χρειάζεται πλέον να κρατάς τη μανέτα του φρένου συνεχώς, προκειμένου το όχημα να μην κυλίσει προς τα πίσω. Ιδανικό για περιπέτεια στα βουνά.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Dynamic ESA.

Dynamic ESA.

Μια νέα διάσταση στην οδήγηση μοτοσικλέτας.

Με το τελευταίας γενιάς Dynamic ESA, η πρώτης κατηγορίας άνεση οδήγησης έχει αυξηθεί και πάλι. Το Dynamic ESA προσαρμόζει την ανάρτηση σε σχέση με την κατάσταση και τους ελιγμούς οδήγησης αυτόματα στις συνθήκες. Ακόμη και με διαφορετικά φορτία, η βέλτιστη αρχική προένταση ελατηρίου στο πίσω αμορτισέρ και η αντίστοιχη δύναμη απόσβεσης στα ελατήρια είναι πάντοτε εξασφαλισμένη. Για ακόμα περισσότερη σταθερότητα, ασφάλεια, επιδόσεις και άνεση κατά την οδήγηση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για περισσοτερη εξατομικευση

Ακόμη μεγαλύτερη προστασία. Ακόμη περισσότερη ασφάλεια. Ακόμη περισσότερη αξιοπιστία. Ακόμη καλύτερη εμφάνιση. Με την πλούσια γκάμα εξοπλισμού και ειδικών αξεσουάρ, μπορείς να βελτιστοποιήσεις τη μοτοσικλέτα σου όπως ακριβώς τη χρειάζεσαι. Ξαναδουλεμένα προστατευτικά κυλίνδρων, μπαγκαζιέρα για δύο κράνη, ακόμη και off-road προστατευτικά εξαρτήματα όπως μάσκα ψυγείου και προστατευτικά για το πλαίσιο ή συστήματα αποσκευών. Για να κάνεις την εντελώς δική σου GS.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα πάθος, δύο στυλ.

Style Exclusive.

Style Exclusive.

Η κομψή εμφάνισή σου.

Σου αρέσει να τριγυρνάς με την R 1200 GS συνέχεια; Το στυλ Exclusive δημιουργήθηκε έχοντας εσένα κατά νου. Το άνετο κάθισμα εξασφαλίζει το απαιτούμενο επίπεδο άνεσης – από ανοξείδωτο ατσάλι και οπτικές επισημάνσεις για την κομψή εμφάνιση σου σε κάθε δημοφιλές σημείο συνάντησης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Style Rallye

Style Rallye

Ξεκάθαρα εκτός δρόμου.

Σε ικετεύει να πας off-road. Ειδικός εξοπλισμός off-road χωρίς συμβιβασμούς ως στάνταρ – ή ως προαιρετικό εξάρτημα. Το αποκλειστικό χρωματικό φινίρισμα του Style Rallye εμπνέεται από τα χρώματα της BMW motorsport. Σε αυτό προστίθενται οι μαύροι ακτινωτοί τροχοί. Το StyleRallye σχεδιάστηκε για τις περιπέτειες εκτός δρόμου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τρία ξεχωριστά γνωρίσματα.

Τρία ξεχωριστά γνωρίσματα.

Με τα τρία πακέτα εξοπλισμού touring, comfort και dynamic, ενισχύονται τα διαφορετικά γνωρίσματα του χαρακτήρα των νέων GS. Με εξοπλισμό όπως το Dynamic ESA, το πακέτο touring είναι η τέλεια επιλογή για κάθε ταξίδι. Το πακέτο comfort την ίδια ώρα υπόσχεται απόλυτη οδηγική απόλαυση και ώθηση στον τομέα της ασφάλειας. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα θερμαινόμενα Grips και τον έλεγχο πίεσης ελαστικών TPC. Με το πακέτο dynamic, έχεις τον τρόπο οδήγησης Pro και την υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro στη μοτοσικλέτα σας: για επιπλέον σπορ χαρακτήρα και ευελιξία σε οποιεσδήποτε συνθήκες οδήγησης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άνεση για κάθε τύπο αναβάτη.

Άνεση για κάθε τύπο αναβάτη.

Το να παραμένεις καθιστός δεν είναι πρόβλημα με τα αναρίθμητα ύψη σέλας. Ακόμα και αν είσαι έμπειρος αναβάτης GS και θα προτιμούσες να οδηγείς όρθιος όταν είσαι σε ανώμαλο δρόμο, πάντα αξίζει να κάθεσαι. Επειδή τα ύψη σέλας και διάφορες σέλες comfort ή rallye δεν αφήνουν καμιά επιθυμία ανεκπλήρωτη. Από ψηλή και σπορ μέχρι άνετη και ιδανική για ταξίδια. Θα ξεκινάς πάντα για περιπέτεια με άνεση, ακόμη και με συνεπιβάτη.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απίστευτη ποικιλία.

Μια νέα πρόκληση κάθε φορά. Ποτέ την ίδια διαδρομή δύο φορές. Δεν υπάρχουν γνωστές διαδρομές. Χάρη στις αμέτρητες δυνατότητες τροποποίησης, μπορείς να δημιουργήσεις την R 1200 GS να καλύπτει ακριβώς τις απαιτήσεις σου.

Μαθε περισσοτερα

Ανακαλυψε το πνευμα της GS

Mη σταματας.

Αυτός ο κόσμος δεν έχει όρια.

Ρουχισμος GS

αλλα μοντελα της κατηγοριας Adventure