* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €119 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (G 310 GS) €6.100, με προκαταβολή €2.013, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €1.634, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.215, προστασία δανείου €77, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €5.379, συνολικό ποσό καταβολής €8.112, ΣΕΠΠΕ 7,42%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW G 310 GS.

Διψα για περιπετεια. καθε μερα.

Να είσαι αυθόρμητος, κόντρα στη ρουτίνα, να μετατρέπεις την κάθε σου μέρα σε προσωπική εμπειρία. Καθημερινά, η περιπέτεια σε περιμένει έξω από την πόρτα σου – ζήσε την με την G 310 GS. Θα σε μεταφέρει μέσα από το χάος της αστικής κυκλοφορίας, με αυτοπεποίθηση και ανεμελιά αλλά και έξω στο ύπαιθρο. Γιατί με την G 310 GS, οι περιπέτειες δεν χρειάζεται να είναι μεγάλες για να μείνουν αξέχαστες. Αυτό που έχει σημασία είναι να τις βιώνεις εσύ – κάθε μέρα.

Η σχεδιαση της G 310 GS

Επίλεξε το στυλ σου.

Η BMW G 310 GS είναι διαθέσιμη σε τρεις συναρπαστικές χρωματικές παραλλαγές: Racing Red, Cosmic Black και – το πραγματικά ξεχωριστό – Pearl White metallic.

Racing Red

Το χρώμα υπόσχεται από μόνο του σπορ εμφάνιση και δυναμική γραμμή.

Pearl White metallic

Το μπλε / κόκκινο σχέδιο συνδυασμένο με το Pearl White metallic χρώμα σαν βάση, αντανακλούν ιδανικά τα χρώματα της BMW Motorrad Motorsport.

Cosmic Black

Το μαύρο υπογραμμίζει την αναγνωρίσιμη εμφάνιση GS.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Τυπική GS.

Ολοφάνερα GS. Στιβαρή. Πολύτροπη. Με τη χαρακτηριστική σχεδίασή της, ενσαρκώνει το φημισμένο GS Spirit. Η σιλουέτα της, η προστατευτική ζελατίνα και η φημισμένη εργονομία των GS εγγυώνται οδηγική απόλαυση σε κάθε έδαφος. Με τους νέους και εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς, θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα μέσα το χάος της αστικής κυκλοφορίας. Τα υψηλής ποιότητας σχεδιαστικά στοιχεία της υπογραμμίζουν την αναγνωρίσιμη εμφάνιση της GS καθώς ξεκινάς για μια νέα περιπέτεια.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μονοκυλινδρος τετραχρονος κινητηρας

19
Ιντσες εμπρός τροχός
835
mm ύψος σέλας
180
mm διαδρομή ανάρτησης
3,33
l κατανάλωση ανά 100 km βάσει WMTC
Υδρόψυκτος, τετράχρονος μονοκύλινδρος κινητήρας

Δυναμικός συνδυασμός.

Δυναμικός συνδυασμός.

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας εντυπωσιάζει χάρη στην κλίση του κυλίνδρου προς τα πίσω και την κυλινδροκεφαλή που έχει περιστραφεί κατά 180 μοίρες. Μεταξύ άλλων, η αντισυμβατική διάταξη του κινητήρα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Τοποθετεί το κέντρο βάρους χαμηλά και κοντά στον μπροστινό τροχό αυξάνοντας την ευελιξία.

Είναι αδιαμφισβήτητα GS, και όχι μόνο στην εμφάνιση. Η τεχνογνωσία και η υψηλή ποιότητα της BMW Motorrad αναγνωρίζεται και στην κατασκευή. Χάρη στην αποτελεσματική καύση και το βοηθητικό σύστημα παροχής αέρα, η G 310 GS συμμορφώνεται με τις αυστηρές προδιαγραφές εκπομπής ρύπων Euro IV. Την ίδια στιγμή, η ειδική κατασκευή του κινητήρα εξασφαλίζει όχι μόνο χαμηλή κατανάλωση αλλά και ισχυρή και αρμονική δυνατότητα ελέγχου ισχύος ακόμη και σε χαμηλές στροφές. 313 ccm και 25 kW (34 HP) στις 9.500 σ.α.λ. εγγυώνται την απαιτούμενη ισχύ και επιτάχυνση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα καλυτερα σημεια της G 310 GS

Χρυσό ανοδιωμένο ανάποδο πιρούνι.
G 310 GS χρυσό ανοδιωμένο ανάποδο πιρούνι.
Ζελατίνα.
G 310 GS προστατευτικό παρμπρίζ
GS ρύγχος.
G 310 GS GS ρύγχος
Στοιχεία ανάρτησης.
G 310 GS στοιχεία ανάρτησης
Χαμηλής φθοράς στάνταρ ελαστικά.
G 310 GS στάνταρ ελαστικά
Χρυσές δαγκάνες φρένων.
G 310 GS χρυσές δαγκάνες φρένων
GS εργονομία.
G 310 GS GS εργονομία
Καινοτόμος μονοκύλινδρος τετράχρονος κινητήρας
G 310 GS μονοκύλινδρος τετράχρονος κινητήρας

Ελαφριά και με αυτοπεποίθηση.

Ελαφριά και με αυτοπεποίθηση.

Η χαλαρή και χωρίς εντάσεις οδήγηση είναι εύκολη υπόθεση, χάρη στη χαρακτηριστική θέση σέλας της GS. Το τιμόνι, τα ποδοστήρια και τα λειτουργικά στοιχεία είναι τοποθετημένα με ισορροπημένο τρόπο, και είναι εύκολα προσβάσιμα για όλους. Η διαδρομή ανάρτησης 180 mm στον πίσω τροχό και το σταθερό ανάποδο πιρούνι 19" στον μπροστινό τροχό, εξασφαλίζουν πραγματική οδηγική απόλαυση σε οποιαδήποτε έδαφος. Η στιβαρή χαλύβδινη γέφυρα πλαισίου βοηθά επίσης τη σταθερή οδήγηση. Η G 310 GS διασχίζει εύκολα και με ακρίβεια το χάος της αστικής κυκλοφορίας ή τους ξεχασμένους παράδρομους για την επόμενη περιπέτεια – κάτι καινούργιο κάθε μέρα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ύψη σέλας για κάθε μέγεθος σώματος.

Η G 310 GS παρέχει τη σωστή σέλα για κάθε τύπο αναβάτη και έτσι προσφέρει χαλαρή και χωρίς εντάσεις οδήγηση. Παράλληλα με τη στάνταρ σέλα ύψους μόλις 835 mm, είναι διαθέσιμες δύο άλλες επιλογές ως ειδικά αξεσουάρ: μια χαμηλότερη έκδοση ύψους 820 mm και μια ψηλότερη, ιδιαίτερα άνετη σέλα 850 mm.
Η χαρακτηριστική εργονομία GS.

Το τιμόνι, τα ποδοστήρια και τα άλλα λειτουργικά στοιχεία είναι τοποθετημένα στη G 310 GS με ισορροπημένο τρόπο, εξασφαλίζοντας έτσι τη χαρακτηριστική θέση σέλας της GS. Αυτό εξασφαλίζει χαλαρή και εύκολα ορθή θέση σώματος για μεγαλόσωμους και μικρόσωμους αναβάτες – τέλεια εποπτεία και τέλεια αντίδραση.

Ισχυρό σύστημα φρένων και στάνταρ ABS.

Δεν υπάρχει μοτοσικλέτα BMW μετά το 2013 χωρίς αυτό: στάνταρ ABS. Στην G 310 GS εξασφαλίζει μαζί με τα ισχυρά τακάκια ασφαλείς ελιγμούς φρεναρίσματος σε κάθε ταξίδι. Για off-road χρήση, το ABS μπορεί απλά να απενεργοποιηθεί.

Αξεσουαρ για την G 310 GS σου

Τελεια εμφανιση, η καλυτερη δυνατη προστασια

αλλα μοντελα της κατηγοριας Adventure

spinner