Ο επιταχυντής του σφυγμού

Ο σφυγμός σου μετριέται σε Nm

Και μόνο με την εντυπωσιακή σχεδίαση της F 900 XR Sport σε Racing Blue metallic αποδεικνύεις το πάθος σου για τα σπορ. Με το εκτεταμένο πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων για ακόμα πιο σπορ επιδόσεις, αλλά και με το Headlight Pro με προσαρμοζόμενο στρεφόμενο φωτισμό εξασφαλίζεις σημαντικό προβάδισμα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Dynamic ESA

Το Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) ρυθμίζει αυτόματα την απόσβεση του γονάτου ανάρτησης ανάλογα με τις συνθήκες της πορείας. Ενώ οδηγείς, μπορείς να επιλέγεις διάφορες ρυθμίσεις των αμορτισέρ, ενώ μπορείς να θέσεις σε στάση την προένταση ελατηρίου, με το πάτημα ενός διακόπτη.

Λειτουργίες οδήγησης Pro

Με τις λειτουργίες οδήγησης Pro μπορείς να διευρύνεις σημαντικά το φάσμα χρήσεων της μοτοσικλέτας. Επιπλέον, τα συστήματα ελέγχου αποκρίνονται ανάλογα με την κλίση της μοτοσικλέτας. Εκτός από την απόκριση του γκαζιού, προσαρμόζεται και η συμπεριφορά του ABS Pro, του MSR και του Δυναμικού Ελέγχου Πρόσφυσης DTC, καθώς και οι βασικές ρυθμίζεις του Dynamic ESA, ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία.

Υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro

Η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro επιτρέπει την αλλαγή ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη σε όλο σχεδόν το εύρος φορτίου και στροφών. Έτσι, το σύστημα υποβοήθησης φροντίζει για αισθητά μειωμένους χρόνους αλλαγής, ξεκουράζει το χέρι του συμπλέκτη και εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση, δυναμική και οδηγική απόλαυση.

Σπορ σχεδιαστικά στοιχεία

Αναδιπλούμενοι μοχλοί συμπλέκτη και φρένων

Οι φρεζαρισμένες με τη μέθοδο CNC μανέτες από ανθεκτικό στη διάβρωση ανοδιωμένο αλουμίνιο, είναι ρυθμιζόμενες σε τρία επίπεδα και διαθέτουν μηχανισμό αναδίπλωσης για τον περιορισμό των ζημιών σε περίπτωση πτώσης. Οπτικά, έχουν προσαρμοστεί άψογα στη σχεδίαση της μοτοσικλέτας και υπογραμμίζουν τη μοναδικότητά της.

 

Ρυθμιζόμενα υποπόδια αναβάτη

Τα υποπόδια αναβάτη από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο συνδυάζουν δυναμική εμφάνιση, εργονομία και σπορ χαρακτήρα σε κορυφαίο επίπεδο. Με την χαραγμένη επιφάνεια επαφής και τη δυνατότητα ρύθμισης σε τρία επίπεδα, προσφέρουν πρόσθετη στήριξη και εξασφαλίζουν τον άριστο έλεγχο της μοτοσικλέτας.

 

Προστατευτικά μανέτας φρένου (Leverguards)

Τα προστατευτικά δηλώνουν ξεκάθαρα τον ασυμβίβαστο σπορ χαρακτήρα. Οι κυρτές μπάρες από αλουμίνιο και πλαστικό προστατεύουν τις μανέτες φρένου και συμπλέκτη στο τιμόνι και αποτρέπουν το ακούσιο πάτημα σε περίπτωση επαφής με άλλο όχημα ή την πρόκληση ζημιών σε περίπτωση πτώσης της μοτοσικλέτας.

 

Καρίνα κινητήρα

Η όμορφη καρίνα κινητήρα τριών τμημάτων από ανθεκτικό στα χτυπήματα και την ακτινοβολία UV πλαστικό υλικό, ενισχύει την ιδιαίτερη σπορ εμφάνιση. Τα πλαϊνά τμήματα είναι βαμμένα στο χρώμα της μοτοσικλέτας και αποτελούν ξεχωριστές οπτικές λεπτομέρειες.

Headlight Pro

Με το Headlight Pro, ο προβολέας διαθέτει εμβληματικά στοιχεία φωτισμού που λειτουργούν ως φώτα θέσης και ως φώτα ημέρας. Σε συνδυασμό με τα προσαρμοζόμενα φώτα στροφής, βελτιώνεται η ορατότητα και αυξάνεται η ασφάλεια.

Φιμέ ζελατίνα Sport

Στην έκδοση Style Sport η μοτοσικλέτα λάμπει στο έντονο χρώμα Racingred uni. Τα καλύμματα ψυγείου και το μεσαίο κάλυμμα του ρεζερβουάρ καυσίμου σε μεταλλικό ματ γκρι χρώμα γρανίτη δημιουργούν μια ιδιαίτερη αντίθεση, όπως και οι ζάντες σε μαύρο μη μεταλλικό χρώμα και οι χρυσαφί μπουκάλες του πιρουνιού. Η πιο κοντή και φιμέ ζελατίνα Sport υπογραμμίζει τη δυναμική εμφάνιση.

Ο μηδενιστής αποστάσεων

Πάντα καθ' οδόν

Όποιος κυνηγά αδιάκοπα τη μία στροφή μετά την άλλη, δεν φοβάται να το δείξει. Με την έκδοση Style Triple Black μπορείς να δείξεις το πάθος σου για επιδόσεις. Οι ενδιαφέρουσες αντιθέσεις σε Granite grey metallic matt, οι ζάντες σε Dark black, οι μαύρες μπουκάλες πιρουνιού και οι χούφτες προστασίας υπογραμμίζουν τη σπορ εμφάνιση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύστημα ελέγχου ταχύτητας

Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας μπορεί να ενεργοποιηθεί από τα 30 km/h και διατηρεί σταθερή την ταχύτητα πορείας. Έτσι μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις μεγάλες ευθείες του αυτοκινητόδρομου. Η λειτουργία απενεργοποιείται κατά την πέδηση και η επιλεγμένη ταχύτητα ενεργοποιείται εκ νέου μετά το πάτημα του κουμπιού επαναφοράς.

Βάση βαλιτσών

Στις βάσεις βαλιτσών μπορείς να στερεώσεις εύκολα και με ασφάλεια τις βαλίτσες Touring και τις softbags. Οι διακριτικές βάσεις δεν ενοχλούν οπτικά, όταν δεν έχουν τοποθετηθεί βαλίτσες.

 

Softbags

Οι ποιοτικές softbags από ανθεκτικό πολυεστέρα εντυπωσιάζουν με τις πρακτικές λεπτομέρειες και τη χωρητικότητα των 20 λίτρων. Χαρακτηριστικά όπως η αδιάβροχη εσωτερική θήκη, το περιμετρικό φερμουάρ, η λαβή μεταφοράς και το κούμπωμα για γρήγορη στερέωση στη μοτοσικλέτα, φροντίζουν για ασφαλή συγκράτηση και εύκολο χειρισμό.

 

Βαλίτσα Touring 

Οι υψηλής ποιότητας βαλίτσες Touring με σκληρό κέλυφος έχουν χωρητικότητα περίπου 32 λίτρα και προσφέρουν αρκετό χώρο για τις αποσκευές ταξιδιού ή εναλλακτικά για το κράνος. Διαθέτουν κλειδαριά, προστατεύονται από τα νερά και μπορούν να δεχθούν προαιρετικά μια αδιάβροχη εσωτερική θήκη - είναι οι ιδανικοί ταξιδιωτικοί συνοδοί σε μικρές και μεγάλες αποστάσεις. Τα καλύμματα των βαλιτσών είναι βαμμένα σε χρώμα που ταιριάζει με τη μοτοσικλέτα.

 

Tankbag, μεγάλο

Το tankbag από ανθεκτικό πολυεστερικό ύφασμα διαθέτει πολλές έξυπνες λεπτομέρειες και επιτρέπει την επέκταση της χωρητικότητας από τα 11 στα 16 λίτρα, όταν χρειαστεί. Η θήκη χαρτών και οι εξωτερικές θήκες προσφέρουν πρόσθετο χώρο. Το έξυπνο σύστημα στερέωσης με ιμάντα φροντίζει για ασφαλή στήριξη και εξασφαλίζει εύκολη χρήση.

 

Tankbag, μικρό

Το ανθεκτικό μικρό tankbag με ιμάντα πρόσδεσης είναι ο ιδανικός συνοδός στις μικρές εξορμήσεις. Ο κύριος χώρος με αφαιρούμενη, αδιάβροχη εσωτερική επένδυση, το άνοιγμα για την όδευση καλωδίων, ο αποθηκευτικός χώρος 5,5 λίτρων, η λαβή μεταφοράς και οι αφαιρούμενοι ιμάντες του σακιδίου πλάτης είναι πρακτικές λεπτομέρειες που δεν αφήνουν καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη.

Σέλα Comfort

Η σέλα Comfort με το επιπλέον υλικό επένδυσης προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στον αναβάτη και τον συνεπιβάτη, για ακόμα περισσότερα ξεκούραστα χιλιόμετρα. Έτσι, μπορείς να απολαμβάνεις ξεκούραστα και αναπαυτικά τις μεγάλες ημερήσιες διαδρομές. 

Σύστημα πλοήγησης

Προεγκατάσταση συστήματος πλοήγησης 

Η προεγκατάσταση συστήματος πλοήγησης με βάση και Mount Cradle για στερέωση στο τιμόνι, επιτρέπει την ασφαλή τοποθέτηση του BMW Navigator, μέσα στο οπτικό πεδίο του αναβάτη. Ο χειρισμός του συστήματος πλοήγησης και των λειτουργιών συνδεσιμότητα πραγματοποιείται από το πολυχειριστήριο Multi-Controller του τιμονιού.

 

Navigator VI 

Το Navigator VI δεν είναι μόνο για τους φίλους των περιηγήσεων. Το σύστημα κάνει τον σχεδιασμό διαδρομής πολύ εύκολο και προσφέρει πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά που κάνουν κάθε περιήγηση μια εμπειρία. Η οθόνη αφής πέντε ιντσών είναι αδιάβροχη, μπορεί να διαβάζεται καλά ακόμη και σε απευθείας ηλιακό φως και εξασφαλίζει την απαραίτητη επισκόπηση.

Κεντρικό σταντ

Το κεντρικό σταντ εξασφαλίζει ασφαλή και σταθερή θέση της μοτοσικλέτας και βοηθά ιδιαίτερα κατά τον εφοδιασμό καυσίμου, τη φόρτωση και εκφόρτωση των βαλιτσών ή κατά τη συντήρηση. Επιπλέον, δεν καταπονούνται τα ελαστικά και τα ελατήρια σε ακινησία μεγάλης διάρκειας.

Πρόσθετος προβολέας LED

Οι δυνατοί πρόσθετοι προβολείς LED εξασφαλίζουν άριστο φωτισμό σε κακές συνθήκες ορατότητας και συμπληρώνουν ιδανικά τον κύριο προβολέα. Η τεχνολογία LED εγγυάται σχεδόν καμία φθορά.

Ο συλλέκτης της πόλης

Αστικές ανακαλύψεις

Απόφυγε τα μποτιλιαρίσματα, ακολούθησε μια συντομότερη διαδρομή. Κινείσαι διαισθητικά μέσα στον λαβύρινθο της πόλης. Με ύψος σέλας μεταξύ 775 mm και 870 mm, η μοτοσικλέτα ταιριάζει γάντι σε σένα και στον τρόπο ζωής που ακολουθείς. Η εκκίνηση γίνεται εύκολα με το Keyless Ride. Πρακτικό και πάντα δίπλα σου: το μικρό topcase για όλα τα σημαντικά αντικείμενα. 

 

Η βασική έκδοση δείχνει τον σπορ ανάλαφρο χαρακτήρα της στο χρώμα Lightwhite uni. Τα καλύμματα του ψυγείου και το μεσαίο κάλυμμα του ρεζερβουάρ καυσίμου είναι βαμμένα σε Granitgrey metallic matt, ενώ η σέλα είναι μαύρη. Οι ζάντες σε λευκό αλουμίνιο, μεταλλικό ματ συμπληρώνουν την καθαρή σχεδίαση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Keyless Ride

Με το Keyless Ride το κλειδί παραμένει στην τσάντα ή την τσέπη. Το σύστημα χωρίς κλειδί είναι άνετο και επιτρέπει στον οδηγό να θέτει τη μοτοσικλέτα σε λειτουργία μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να ξεκλειδωθεί η κλειδαριά του τιμονιού και η τάπα του ρεζερβουάρ. Το σύνθημα είναι: απλώς ανέβα και ξεκίνα!

Θερμαινόμενες χειρολαβές

Όχι πια κρύα χέρια: γι’ αυτό φροντίζουν οι ηλεκτρικά θερμαινόμενες χειρολαβές με ρύθμιση πολλαπλών επιπέδων. Αυξάνουν την άνεση και προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς τα ζεστά χέρια και η καλύτερη αίσθηση των δακτύλων αποτελούν εχέγγυα βελτιωμένου ελέγχου της μοτοσικλέτας. Ο χειρισμός της θέρμανσης των γκριπ γίνεται εύκολα από έναν διακόπτη στο τιμόνι.

Τα προστατευτικά μανέτας

Τα προστατευτικά μανέτας δηλώνουν ξεκάθαρα τον ασυμβίβαστο σπορ χαρακτήρα. Οι κυρτές μπάρες από αλουμίνιο και πλαστικό προστατεύουν τις μανέτες φρένου και συμπλέκτη στο τιμόνι και αποτρέπουν το ακούσιο πάτημα σε περίπτωση επαφής με άλλο όχημα ή την πρόκληση ζημιών σε περίπτωση πτώσης της μοτοσικλέτας.

Σχάρα αποσκευών

Στη στιβαρή σχάρα αποσκευών από ηλεκτροστατικά βαμμένο χυτό αλουμίνιο μπορεί να στερεωθεί εύκολα και με ασφάλεια μια επάνω μπαγαζιέρα ή άλλες αποσκευές. Η πλάκα βάσης της επάνω μπαγαζιέρας απορροφά τους κραδασμούς όταν στερεώνεται επάνω στη μοτοσικλέτα και βελτιώνει την οδική συμπεριφορά με τοποθετημένη την επάνω μπαγαζιέρα, ειδικά στις υψηλές ταχύτητες κίνησης.

Μικρή μπαγαζιέρα, 30 λίτρα

Η απόλυτα αδιάβροχη βαλίτσα - επάνω μπαγαζιέρα με χωρητικότητα 30 λίτρων προσφέρει επαρκή χώρο για ένα κράνος. Το κάλυμμα, που είναι βαμμένο προαιρετικά σε Asphaltgrey metallic matt, Blackstorm metallic, Racingred uni ή Lightwhite uni, και οι μεντεσέδες Soft-Close που επιτρέπουν το ομαλό κλείσιμο του καπακιού, ενισχύουν την αίσθηση υψηλής ποιότητας.

Έλεγχος πίεσης ελαστικών RDC

Ο Έλεγχος πίεσης ελαστικών (RDC) δείχνει την πίεση του αέρα στα ελαστικά και ενημερώνει έγκαιρα τον αναβάτη σε περίπτωση απώλειας πίεσης. Οι τιμές εμφανίζονται στην οθόνη του cockpit. Μια κίτρινη πληροφοριακή λυχνία και μια κόκκινη προειδοποιητική λυχνία εμφανίζουν αυτόματα την σχετική απόκλιση από τις ονομαστικές τιμές κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

ECALL

Η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης καλεί αυτόματα το τηλεφωνικό κέντρο της BMW σε περίπτωση ατυχήματος, για να ενεργοποιήσει το συντομότερο δυνατό τα κέντρα διάσωσης. Τότε μεταδίδεται η θέση της μοτοσικλέτας και, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, πραγματοποιείται μια πρώτη συνομιλία με τον εκάστοτε υπεύθυνο. Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα, π.χ. προς υποστήριξη κάποιου άλλου που βρίσκεται στο δρόμο.

Γνήσια Αξεσουάρ BMW Motorrad

Κάνε τη δική σου F 900 XR μοναδική. Στον κατάλογο των αξεσουάρ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τη δική σου, μοναδική F 900 XR. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατέβασε τον κατάλογο των αξεσουάρ

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2020
PDF   |   3.10 MB   |   English
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Διαμόρφωσε τη δική σου F 900 XR

Further content you might be interested in

spinner