*Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services με αξία οχήματος €11.950, προκαταβολή €3.944, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,9%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 32 μήνες, άτοκη προστασία δανείου €107, έξοδα φακέλου €280, συνολικό ποσό πίστωσης €8.113, συνολικό ποσό καταβολής €12.877, και ΣΕΠΠΕ 7,65%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η νέα BMW F 900 XR.

Ψηλότερα, ταχύτερα, μακρύτερα.

Το XR εκφράζει τον ασυμβίβαστο συνδυασμό σπορ χαρακτήρα και επιδόσεων σε μεγάλες αποστάσεις: Αδρεναλίνη μέρα με τη μέρα, στροφή με στροφή.

Με τη νέα F 900 XR μπορείς να κυνηγάς με διάρκεια τις στροφές – χιλιόμετρο με χιλιόμετρο. Η συναρπαστική της σχεδίαση υπόσχεται απόλυτες επιδόσεις. Η όρθια, ξεκούραστη θέση οδήγησης, καθώς και η προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες το επιβεβαιώνουν: εδώ, μόνο ένας αποφασίζει πότε θα τελειώσει η οδήγηση – Εσύ.

Χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό της, είσαι άρτια εξοπλισμένος, τόσο για τα ταξίδια όσο και για την πόλη.

Η F 900 XR είναι μία μοτοσικλέτα που ταιριάζει άψογα στις σπορ διαθέσεις σου.  

#NeverStopChallenging

 

 

 

 

Ξεκάθαρη γλώσσα σώματος – αδιαμφισβήτητα XR.

Η απόδοση της F 900 XR γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας ματιά. Τα ιδιαίτερα στοιχεία φωτισμού LED του νέου προβολέα υπογραμμίζουν την εκφραστικότητα της F 900 XR – αίσθηση που γνωρίζεις πολύ καλά. Το φέρινγκ ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτήν τη δυναμική ένταση. Οι τονισμένες άκρες καθορίζουν την επιθετική σχεδίαση. Το στενό και οπτικά κοντό πίσω τμήμα αποτυπώνει τα αθλητικά γονίδια αυτού του κυνηγού επιδόσεων.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκφραστικά χρώματα.

Οι τρεις χρωματισμοί τονίζουν τις άκρες και τις επιφάνειες της F 900 XR. Όλες οι παραλλαγές έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: αυθεντική ορμητικότητα.

Style Sport

Το δυναμικό Racing red δημιουργεί αντιθέσεις με το Granite grey metallic matt και δηλώνει ότι μέσα σου χτυπά η καρδιά ενός αθλητή. Αυτό το καθιστά σαφές και η δική σου F 900 XR. Η κοντή Sport ζελατίνα και οι χρυσαφί ανοδιωμένες μπουκάλες του πιρουνιού τονίζουν τον δυναμισμό αυτής της μοτοσικλέτας.

Style Triple Black

Ανόθευτη οδηγική απόλαυση καθώς κυνηγάς την επόμενη στροφή: το Black storm metallic 2 τονίζει με εντυπωσιακό τρόπο τον χαρακτήρα υψηλών επιδόσεων της F 900 XR.

Light white

Κεντρικό κάλυμμα ρεζερβουάρ και κάλυμμα ψυγείου σε Granitegrey metallic matt, ασημί ζάντες: θα τραβήξεις αποφασιστικά επάνω σου τα βλέμματα των άλλων.

3 Χρόνια Εγγύηση.

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

 

Όρθια και ξεκούραστη θέση.

Όρθια και ξεκούραστη θέση.

Στο τέλος της ημέρας, κανένα χιλιόμετρο δεν λείπει από το οδόμετρο και κανένα χιλιόμετρο δεν θα σε έχει ταλαιπωρήσει: Αυτή είναι η εργονομία της F 900 XR. Είναι φτιαγμένη για σπορ επιδόσεις σε μεγάλες αποστάσεις. Έτσι θα κατακτήσεις κάθε στροφή, πίσω από το προστατευτικό μπροστινό φέρινγκ. Κορυφαία ευελιξία δεν προσφέρουν μόνο τα ύψη σέλας από 775 έως 870 mm, αλλά και οι πλήρως ρυθμιζόμενες μανέτες και η ρύθμιση της ζελατίνας σε δύο επίπεδα. Η ιδανική θέση των ποδωστηρίων και της σέλας επιτρέπει στον συνεπιβάτη να απολαύσει μαζί σου κάθε χιλιόμετρο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας

77
Μέγ. ισχύς 77 kW (105 PS) στις 8.500 σ.α.λ.
92
Μέγιστη ροπή 92 Nm στις 6.500 σ.α.λ.
895
Κυβισμός 895 ccm
775
Ύψη σέλας 775 έως 870 mm

Ο σφυγμός σου σε ηρεμία: 92 Nm.

Ο σφυγμός σου σε ηρεμία: 92 Nm.

Η ιδανική γραμμή μπροστά σου και το βλέμμα προσηλωμένο, για την είσοδο στην επόμενη στροφή με αυτοπεποίθηση. Η μία μετά την άλλη, ξανά και ξανά. Χαρακτηριστικά #neverstopchallenging. Είναι καλό που αυτό το ακόρεστο πάθος για την επόμενη ευθεία και η επιθυμία να προχωρήσεις λίγο ακόμα παρακάτω, έχει τον σωστό συνοδό: Ο ισχυρός δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας της F 900 XR αποδίδει ροπή πάνω από 87 Nm, από τις 4.500 έως τις 8.500 σ.α.λ. Το προαιρετικά διαθέσιμο Dynamic ESA φροντίζει για ένα υψηλό επίπεδο άνεσης της απόσβεσης και σταθερή οδήγηση. Όποιος θέλει να προηγείται, δεν διστάζει να αφήσει τους άλλους πίσω του. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προνοητική, στην κυριολεξία.

Προνοητική, στην κυριολεξία.

Η F 900 XR αποτελεί σημείο αναφοράς και στο θέμα του φωτισμού. Διαθέτει Προσαρμοζόμενο Προβολέα - για πρώτη φορά σε μία μοτοσικλέτα μεσαίας κατηγορίας.  Τοποθετημένος στους νέους προβολείς LED φωτίζει άριστα την περιοχή της στροφής, όταν η μοτοσικλέτα βρίσκεται σε θέση με κλίση από 7°: σημαντικό πλεονέκτημα στη νυχτερινή οδήγηση ή σε κακές συνθήκες φωτισμού.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συστηματική ασφάλεια.

Συστηματική ασφάλεια.

Πολλές ακόμα καινοτομίες φροντίζουν για την οδηγική απόλαυση και παρέχουν ένα καθησυχαστικό συναίσθημα. Το Dynamic Brake Control (DBC) και η ρύθμιση ροπής του κινητήρα (MSR) παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια στο φρενάρισμα πανικού, στο απότομο κλείσιμο του γκαζιού και στο ξαφνικό κατέβασμα της σχέσης στο κιβώτιο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακάλυψε τον ήχο της F 900 XR

Τα σημαντικότερα σημεία της F 900 XR

Δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας.
Βλέπουμε μία κοντινή λήψη του δικύλινδρου σε σειρά κινητήρα.
Dynamic ESA.
Βλέπουμε μια κοντινή λήψη του Dynamic ESA.
Προσαρμοζόμενος Προβολέας.
Βλέπουμε το σύστημα φωτισμού της F 900 XR.
Ύψη σέλας: για να ταιριάζει σε όλους.
Βλέπουμε τη σέλα της F 900 XR.
Ρυθμιζόμενη ζελατίνα.
Βλέπουμε τη ζελατίνα της F 900 XR.
Άρτια πληροφόρηση με το BMW Motorrad Connectivity και την οθόνη TFT.
Βλέπουμε την έγχρωμη οθόνη TFT της F 900 XR.
Πρακτικός αποθηκευτικός χώρος.
Βλέπουμε τις δυνατότητες αποθήκευσης στην F 900 XR.
ECALL, καθησυχαστικός συνοδός.
Βλέπουμε τον διακόπτη ECALL που είναι τοποθετημένος στο τιμόνι της μοτοσικλέτας.

Οι προτάσεις μας για τις προτιμήσεις σου

Η F 900 XR συνδυάζει με ασυμβίβαστο τρόπο τον σπορ χαρακτήρα με τις επιδόσεις σε μεγάλες αποστάσεις. Όμως, κάθε αναβάτης δίνει βαρύτητα σε διαφορετικά σημεία – ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε για σένα τρεις διαφορετικές προτάσεις:

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

#NeverStopChallenging

Εδώ θα συναντήσεις αναβάτες που σκέφτονται όπως εσύ. Άνθρωποι που προτιμούν να μην ξεχωρίζουν το χτυποκάρδι από τη ροπή. Άνθρωποι που μετά από κάθε στροφή περιμένουν την επόμενη και θέλουν να ερευνούν κάθε παραδοχή.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένδυση

ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ADVENTURE

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα χρώματα που απεικονίζονται στο βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμα στην τρέχουσα γκάμα μοντέλων.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
spinner