* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. **Η μηνιαία δόση €223 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (F 850 GS) €12.700, με προκαταβολή €4.191, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €3.403, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.734, προστασία δανείου €161, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €10.404, συνολικό ποσό καταβολής €15.826, ΣΕΠΠΕ 6,10%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

H BMW F 850 GS.

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ.

Ζεις για την πρόκληση. Εκεί που οι άλλοι γυρίζουν πίσω, εσύ συνεχίζεις. Ξεπερνάς όρια. Τα εμπόδια μετατρέπονται σε δυνατότητες. Η περιπέτεια ρέει στις φλέβες σου. Στη σέλα της F 850 GS θα διαχειριστείς εύκολα τη διαδρομή σε ανώμαλο δρόμο χάρη στο μπροστινό ελαστικό 21 ιντσών. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η στάση και η περιέργειά σου σε ενθαρρύνουν – ανεξάρτητα από το πόσο μακριά θέλεις να ταξιδέψεις με την F 850 GS. Και ανεξάρτητα από το αν την περνάς μέσα από τη λάσπη: με τον προαιρετικό εξοπλισμό Connectivity (συνδεσιμότητα) από το εργοστάσιο, έχεις κάθε στιγμή πρόσβαση σε δεδομένα πλοήγησης, τηλεφώνου, πολυμέσων και δεδομένων σχετικών με το όχημα. Με σαφή και περιεκτικό τρόπο σε TFT οθόνη 6,5 – χωρίς να αποσπάται η προσοχή. Δίνοντάς σου περισσότερο χρόνο για αυτό που είναι σημαντικό. Και επιτρέποντάς σου να ανακαλύψεις ότι βρίσκεται πέρα από τον ορίζοντα. 

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ F 850 GS

Επίλεξε το στυλ σου.

Η επιλογή είναι δική σου: με το Style Exclusive, η F 850 GS στο χρώμα Pollux metallic matt είναι ένας κομψός μαγνήτης βλεμμάτων. Ενώ το Style Rallye, με τα χρώματα Light White, Racing Red και Lupin Blue metallic, δίνει στη μοτοσικλέτα σου μια ακόμη πιο σπορ αύρα. Mπορείς να επιλέξεις την F 850 GS στο βασικό χρώμα Racing Red.

*/-->

Style Rallye

Έτσι είναι η σπορ εμφάνιση στην F 850 GS: το Style Rallye διαθέτει για τη μοτοσικλέτα τα χρώματα Light White, Racing Red και Lupin Blue metallic. Οι χρυσές ανοδιωμένες ζάντες υπογραμμίζουν επίσης τον δυναμισμό της.

*/-->

Racing Red

Ακαταμάχητα όμορφη και ποτέ βαρετή: θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα με το βασικό χρώμα Racing Red.

*/-->

Style Exclusive

Ξεκάθαρη περίπτωση πάθους: το Style Exclusive δίνει στη μοτοσικλέτα μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση χάρη στο χρώμα Pollux metallic matt.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Ακόμη περισσότερο GS.

Δυνατή εμφάνιση: εσύ και η F 850 GS με τη χαρακτηριστική σχεδιαστική σου γραμμή. Όταν πρόκειται για τη σχεδίαση, η αίσθηση της περιπέτειας μπορεί να γίνει αισθητή σε κάθε επιφάνεια, σε κάθε γωνία και γραμμή της μοτοσικλέτας. Από το πίσω μέρος και το ρεζερβουάρ έως τους τυπικούς προβολείς της GS, των οποίων τα φώτα ημερήσιας οδήγησης θυμίζουν κεκλιμένο διαπασών και είναι διαθέσιμα ως προαιρετικός εξοπλισμός, τα στοιχεία σχεδίασης είναι προσαρμοσμένα για ανώμαλο δρόμο, ενώ εσύ είσαι έτοιμος για μοναδικά ταξίδια με όλο σου το είναι. Η γαλβανισμένη μάσκα του ψυγείου για τα Style Rallye και Exclusive σου δίνει τέλεια εμφάνιση τόσο στο δρόμο όσο και εκτός δρόμου. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΕΝ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

95
HP (70 kW) στις 8.250 σ.α.λ.
92
Nm μέγιστη ροπή στις 6.500 σ.α.λ.
853
cc κυβισμός
860
mm ύψος σέλας
Υδρόψυκτος, δικύλινδρος τετράχρονος κινητήρας

Το εσωτερικό κίνητρο.

Το εσωτερικό κίνητρο.

Η περιέργεια και η δίψα για εξερεύνηση είναι το κίνητρό σου. Ο 2-κύλινδρος εν σειρά κινητήρας, με τα 70 kW (95 HP), σε στηρίζει σε κάθε προσπάθεια – τα πλεονεκτήματά του είναι η μεγάλη ροπή και η σβελτάδα του. Ο ισχυρός ήχος του κινητήρα εντυπωσιάζει ενώ εργάζεται οικονομικά και παρέχει πάντα εντυπωσιακή απόδοση. Εξερεύνησε το άγνωστο με την F 850 GS! 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΙΩΣΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ F 850 GS

Στο στοιχείο σου.

Στο στοιχείο σου.

Δεν σκέφτεσαι τίποτε, το βλέμμα σου είναι επικεντρωμένο στο δρόμο μπροστά. Οδηγείς σχεδόν ενστικτωδώς, αλλάζεις ταχύτητες και φρενάρεις την F 850 GS - απαράμιλλος χειρισμός: βρίσκεσαι στο στοιχείο σου, απόλυτα εστιασμένος στην περιπέτεια σου. Και χάρη στη γνωστή εργονομία GS, οδηγείς σε όρθια θέση και με αυτοπεποίθηση, που σημαίνει ότι πάντα θέλεις να συνεχίσεις. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα καλυτερα σημεια της F 850 GS

Άνετη οδηγική απόλαυση.

Άνετη οδηγική απόλαυση.

Υπάρχει κάτι για κάθε τύπο αναβάτη: μπορείς να προσαρμόσεις την F 850 GS σου ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σου – είναι διαθέσιμες πολυάριθμες σέλες με διαφορετικά ύψη καθίσματος. Μια χαμηλή, διπλή σέλα και μια αναπαυτική σέλα είναι επίσης διαθέσιμες. Μπορείς αν θέλεις ακόμη και να χαμηλώσει η ανάρτηση της μοτοσικλέτας. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το κάτι άλλο.

Το κάτι άλλο.

Για απαιτητική χρήση σε ανώμαλο δρόμο, η F 850 GS έχει ακτινωτούς τροχούς με ελαστικά χωρίς σαμπρέλα. Επιτρέποντάς σου να προσεγγίζεις νέους προορισμούς, το επόμενο στάδιο, το επόμενο λάκτισμα αδρεναλίνης. Ταυτόχρονα, η αναχώρησή σου προς άγνωστα μέρη είναι πλέον ασφαλέστερη χάρη στην έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης – γνωστή και ως eCall: σε σοβαρές περιπτώσεις, ο οδηγός ενεργοποιεί το σύστημα που είναι τοποθετημένο στο τιμόνι με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να του παρασχεθεί βοήθεια. Ανάλογα με την κατάσταση, το eCall ενεργοποιείται αυτόματα και βοηθά στην ταχύτερη απόκριση από τις υπηρεσίες διάσωσης – όπου κι αν βρίσκεσαι. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιπλέον καλά σημεία της F 850 GS.
  • Για απαιτητική χρήση σε ανώμαλο δρόμο μπορείς να προσθέσεις το εξάρτημα ελαστικών Enduro στους ακτινωτούς τροχούς. 

  • Ποδιά κινητήρα, στον βασικό εξοπλισμό, κατασκευασμένη από πλαστικό και προστατεύει τον κινητήρα της BMW F 850 GS από βράχους και ζημιές σε off-road ταξίδια. Για πιο σπορ στυλ, το πλούσιο πρόγραμμα εξοπλισμού προσφέρει αλουμινένια προστατευτική ποδιά. 

  • Το μακρύ αλουμινένιο τιμόνι πιάνεται άνετα και βοηθά στον ευκολότερο χειρισμό της BMW F 850 GS. Η ανοδιωμένη επιφάνεια υπογραμμίζει την αξία της μοτοσικλέτας. 

Μια εξατομικευμένη F 850 GS.

Θέλεις εξατομικευμένη F 850 GS; Τότε η πλούσια γκάμα ειδικού εξοπλισμού και αξεσουάρ είναι εδώ να σε βοηθήσει. Επιτρέποντάς σου να συναρμολογήσεις τη μοτοσικλέτα σου ακριβώς όπως την θέλεις.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξεσουαρ για την F 850 GS

Ρουχισμος καταλληλος για την περιπετεια σου

Αλλα μοντελα της κατηγοριας Adventure