Το off-roader

Εύκολα σε off-road

Κάνεις με ευχαρίστηση παράκαμψη που να σε οδηγεί τακτικά σε τραχιές πίστες; Η F 850 ​​GS Adventure στο στυλ Rallye όχι μόνο αισθάνεται καλά στην άσφαλτο, αλλά και off-road. Τα off-road ελαστικά και οι λειτουργίες οδήγησης Pro με το Dynamic ESA υποστηρίζουν την ευελιξία σου, η Υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro σου δίνει ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο σε απρόσμενες καταστάσεις. Οι ρυθμιζόμενοι μοχλοί φρένων ποδιών και μοχλοί αλλαγής ταχυτήτων εξασφαλίζουν καλή πρόσφυση. Ο προβολέας και η προστασία του κινητήρα παρέχουν στην μηχανή βέλτιστη προστασία - ακόμα και όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Ελαστικά offroad

Με την δωρεάν επιλογή ελαστικών off-road μπορεί να αξιοποιηθεί πλήρως η off-road δυνατότητα της μηχανής σας.

Dynamic ESA

Το Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) ρυθμίζει αυτόματα την απόσβεση του γονάτου ανάρτησης ανάλογα με τις συνθήκες της πορείας.

Λειτουργίες οδήγησης Pro

Με τις λειτουργίες οδήγησης Pro η απόκριση στο γκάζι και τα συστήματα ελέγχου της μηχανής μπορούν να εναρμονιστούν πολύ εύκολα σε διάφορες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Pro Shift Assistant

The Pro Shift Assistant enables comfortable gear shifts without using the clutch.

Προστασία κινητήρα αλουμινίου Enduro

Το ανθεκτικό προστατευτικό αλουμινίου enduro, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση εκτός δρόμου, προστατεύει αποτελεσματικά από ζημιές στην κάτω περιοχή του κινητήρα.

Προστατευτικό προβολέα

Το προστατευτικό προβολέα που ενδείκνυται μόνο για χρήση offroad τοποθετείται εύκολα και προστατεύει αποτελεσματικά τον προβολέα από ζημιές εκτός δρόμου.

Προσαρμογή εργονομίας

Ρυθμιζόμενος μοχλός ποδόφρενου

Ο ρυθμιζόμενος στο ύψος μοχλός ποδόφρενου διαθέτει φαρδύτερη επιφάνεια και πατενταρισμένο μοχλό αναδίπλωσης.

 

Ρυθμιζόμενος μοχλός ταχυτήτων

Ο μοχλός ταχυτήτων με ρυθμιζόμενη επιφάνεια πίεσης εξασφαλίζει ακόμα πιο εύκολο χειρισμό, ειδικά στην offroad οδήγηση.

Η κομψή

Περιπέτεια σε κάθε λεπτομέρεια

 

Πνεύμα περιπέτειας μέσα και έξω: Οι προβολείς LED, ο μαύρος σπορ σιγαστήρας και οι υψηλής ποιότητας φρεζαρισμένοι συμπλέκτες και μοχλοί χειρόφρενου τονίζουν την εντυπωσιακή σχεδίαση. Η  βαμμένη ζελατίνα tour προστατεύει όχι μόνο από άνεμο και καιρό, αλλά δείχνει επίσης  σαφώς τι υπάρχει σε αυτήν την μηχανή: αγνή επιθυμία για περιπέτεια. Χάρη στο σύστημα Keyless Ride μένει το κλειδί στην μίζα. Απλά ανέβα και έφυγες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Keyless Ride

Με το Keyless Ride το κλειδί παραμένει στην τσάντα. Απλά κάτσε και έφυγες, είναι το σύνθημα της άνεσης.

Προβολείς LED με φώτα ημέρας LED

Το εμβληματικό στοιχείο φωτισμού φροντίζει για μια εντυπωσιακή εμφάνιση και τα φώτα ημέρας για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πρόσθετος προβολέας LED

Οι δυνατοί πρόσθετοι προβολείς LED φροντίζουν για καλύτερη ορατότητα σε δύσκολες συνθήκες.

Φρεζαρισμένος χειρομοχλός

Χειρομοχλός συμπλέκτη

Ο εργονομικά βελτιστοποιημένος μοχλός συμπλέκτη από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο είναι ρυθμιζόμενος και υπογραμμίζει την ατομικότητα της μηχανής.

 

Μοχλός χειρόφρενου

Ο εργονομικά βελτιστοποιημένος μοχλός χειρόφρενου από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο είναι ρυθμιζόμενος και υπογραμμίζει την ατομικότητα της μηχανής.

Σπορ μαύρος σιγαστήρας

Ο σπορ σιγαστήρας εξάτμισης από τιτάνιο και κάλυμμα από ανθρακονήματα αποδίδει έναν εντυπωσιακό ήχο και μετατρέπει κάθε διαδρομή σε μια μοναδική οπτική και ακουστική εμπειρία.

Ζελατίνα για tour, βαμμένη

Η χρωματισμένη ζελατίνα tour έχει ανθεκτική στις γρατζουνιές επίστρωση και βελτιωμένη για οδηγό και συνοδηγό προστασία από τον άνεμο και τον καιρό.

Η Κοσμογυρισμένη

Με προσανατολισμό ταξιδιού

Ισχυρές επιδόσεις, έτοιμη πάντα και για όλα.

Μέσα σου χτυπάει μία καρδιά ενός Globetrotter, είναι κάποια διαδρομή πολύ μακρυά για εσένα; Η F 850 ​​GS Adventure έχει όλα όσα κάνουν τις ατελείωτες περιηγήσεις ακόμα πιο άνετες και ασφαλείς: Η μαύρη Topcase από αλουμίνιο καθώς και οι θήκες αλουμινίου των δύο πλευρών προσφέρουν άφθονο χώρο - με την επέκταση του όγκου με τα γράμματα "40 Years GS" προστίθενται επιπλέον 27 λίτρα. Το RDC και το ECALL σας δίνουν ένα καλό αίσθημα. Το σύστημα ελέγχου ταχύτητας και ο πλοηγός σε συνδυασμό με την οθόνη TFT κάνουν την άφιξή σου ακόμα πιο χαλαρή.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
ECALL

Η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης καλεί αυτόματα το τηλεφωνικό κέντρο της BMW σε περίπτωση ατυχήματος, για να ενεργοποιήσει το συντομότερο δυνατό τα κέντρα διάσωσης.

Σύστημα ελέγχου ταχύτητας

Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας μπορεί να ενεργοποιηθεί από τα 30 km/h και διατηρεί σταθερή την ταχύτητα πορείας.

Αποθηκευτικός χώρος

Μαύρη Topcase αλουμινίου

Η μαύρη ανοδιωμένη Topcase από αλουμίνιο προσφέρει 32 λίτρα χώρου για κράνος BMW και πείθει ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.

 

Μαύρη θήκη αλουμινίου

Η μαύρη ανοδιωμένη θήκη αλουμινίου προσφέρει 44 λίτρα αποθηκευτικού χώρου στα αριστερά και 36 λίτρα στα δεξιά. Πολλές πρακτικές λεπτομέρειες πείθουν ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.

 

Βάση για θήκες αλουμινίου

Η βάση από αλουμίνιο μπορεί εύκολα και με ασφάλεια να στερεώσει την θήκη από αλουμίνιο.

 

 

Σετ αύξησης όγκου των θηκών αλουμινίου Limited Edition 40 Years, GS μαύρο

Το σετ αύξησης όγκου των θηκών αλουμινίου αυξάνει των όγκο των θηκών σε κάθε πλευρά κατά 13.5 λίτρα  όγκου αποσκευών σε συνολικά 27 λίτρα επιπλέον όγκου.

RDC

Ο έλεγχος πίεσης ελαστικών (RDC) προειδοποιεί αυτόματα για απώλεια πίεσης και γνωστοποιεί στον επιβάτη έγκαιρα τους πιθανούς κινδύνους.

Πλοήγηση

Κάτοχος βραβείου GS για πλοήγηση

Ο κάτοχος του βραβείου GS παρέχει ασφαλή στερέωση για τον Navigator BMW στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού.

 

Navigator VI

Το Navigator VI δεν είναι μόνο για τους φίλους των περιηγήσεων. Εκτός από την άψογη καθοδήγηση, το σύστημα προσφέρει και πολλές πρόσθετες λειτουργίες.

Σχεδίασε την δική σου προσωπική F 850 GS Adventure.

Από την βαφή εώς τον εξοπλισμό φτιάξε στον διαμορφωτή την δική σου εντελώς προσωπική μηχανή.

Μετάβαση στον διαμορφωτή
spinner