* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. **Η μηνιαία δόση €242 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (F 850 GS Adventure) €13.900, με προκαταβολή €4.587, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €3.725, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.828, προστασία δανείου €176, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €11.317, συνολικό ποσό καταβολής €17.229, ΣΕΠΠΕ 6,00%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

η BMW F 850 GS Adventure.

Ο κοσμος μετατρεπεται σε περιπετεια.

Το άγνωστο είναι ακριβώς αυτό που σε εξητάρει: Απόδραση, έξω, μακριά. Πραγματικά πολύ μακριά! Και όχι μόνο σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Με την BMW F 850 GS Adventure κατακτάς νέα εδάφη, είσαι έτοιμος για νέες περιπέτειες, για την οδήγηση – ανεξαρτήτως προορισμού. Αυτή η μοτοσικλέτα enduro έχει δημιουργηθεί για πραγματικούς εξερευνητές. Για ανθρώπους, για τους οποίους κανένας στόχος και καμία απόσταση δεν είναι πολύ μακριά. Εξερεύνησε τον κόσμο με έναν συνοδοιπόρο που είναι τόσο αξιόπιστος και ισχυρός για να μπορέσει να συμβαδίσει με την νέα περιπετείωδη μοτοσικλέτα σου: Τη νέα F 850 GS Adventure. 

Η σχεδιαση της F 850 GS Adventure

Επίλεξε το στυλ σου.

Έχει μέσα της το γονίδιο GS. Η κεντρική τοποθέτηση του ρεζερβουάρ καυσίμου ανάμεσα στη σέλα και το τιμόνι διασφαλίζει την ιδανική διανομή του φορτίου στους τροχούς. Χαρακτηριστική, ώριμη, ξεχωριστή – και τόσο ιδιαίτερη όσο εσύ: Ανάδειξε το προσωπικό στυλ σου με την F 850 GS Adventure!

*/-->

Ice grey

Η περιπέτεια μπορεί να ξεκινήσει: Η F 850 GS Adventure στο βασικό της χρώμα Ice Grey.

*/-->

Rallye style

Η σπορ οδήγηση είναι εγγυημένη από την πρώτη ματιά: Lupin Blue metallic με εμφατικές ταινίες σε μοναδικά χρώματα που δημιουργούν αντιθέσεις. Οι ξεχωριστές λεπτομέρειες του Style Rallye είναι η πιο κοντή σπορ ζελατίνα, η σέλα Rallye και οι ζάντες σε χρυσαφί χρώμα.

*/-->

Exclusive style

Εμφατική και αποκλειστική: Η F 850 GS Adventure σε Granite Grey metallic χρώμα με εμφατικές ταινίες. Οι ζάντες σε χρυσαφί χρώμα προσφέρουν μια πολύ κομψή εμφάνιση.

3 Χρόνια Εγγύηση.

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον χρόνο. 

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Ο "Global Player" των κοσμογυρισμένων.

Είναι το εισιτήριο για το απέραντο και την πρόκληση: Η F 850 GS Adventure είναι παντώς καιρού κι αυτό δεν κρύβεται. Με αυτήν μπορείς να σταθείς κόντρα στον άνεμο και την κακοκαιρία. Είναι ετοιμοπόλεμη σε κάθε έδαφος και βιώνει την περιπέτεια με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση. Αυτό επιτυγχάνεται, μεταξύ άλλων, με τη βοήθεια της μεγάλης ζελατίνας με ρυθμιζόμενο ύψος, της σέλας comfort του βασικού εξοπλισμού και του μεγάλου ρεζερβουάρ των 23 λίτρων. Η F 850 GS Adventure προσφέρει άνετη οδήγηση ακόμα και σε off - road σκληρά εδάφη χάρη στον ανθετικό εξοπλισμό της: εκτός από τις προστατευτικές μπάρες του κινητήρα στον βασικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβάνεται η πρακτική σχάρα αποσκευών από ανοξείδωτο ατσάλι ως βάση για τη βαλίτσα topcase αλουμινίου και οι πλευρικές επενδύσεις, οι οποίες είναι εξίσου ανθετικές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δικυλινδρος σε σειρα κινητηρας

92
Nm μέγιστη ροπή (στις 6.250 σ.α.λ)
23
λίτρα χωρητικότητας ρεζερβουάρ
550
km μεγ. θεωρητική αυτονομία
211
kg ωφέλιμου φορτίου

Νέος κινητήρας.

Νέος κινητήρας.

Έτοιμος να βγει στον κόσμο: Ο πανίσχυρος, δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 70 kW (95 PS) δίνει την αναγκαία ισχύ σε εσένα και τη δίψα σου για ανακάλυψη. Ο νέος σχεδιασμός του κινητήρα ενθουσιάζει με τον μοναδικό ήχο, την αυξημένη ισχύ των 70 KW (95 PS) στις 8.250 σ.α.λ. όπως και με τη βελτιωμένη λειτουργία του – ενώ ταυτόχρονα καταναλώνει μόλις 4,1 l καυσίμου ανά 100 km (κατά WMTC). Με ροπή 92 Nm στις 6.250 σ.α.λ., αυτή η enduro διαθέτει επαρκή ισχύ για τις απαιτήσεις offroad – οπουδήποτε θέλεις να τη δοκιμάσεις.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

βιωσε τον ηχο της F 850 GS ADVENTURE

Τι καινούργιο υπάρχει.

Τα καλυτερα σημεια της F 850 GS Adventure

Εργονομική σε κάθε διαδρομή.

Εργονομική σε κάθε διαδρομή.

Η εργονομική ποιότητα της F 850 GS Adventure καθιστά διασκεδαστικές τις μεγάλες διαδρομές οπουδήποτε στον κόσμο. Το ύψος της σέλας είναι στα 875 mm και είναι ιδανικό για μεγάλες διαδρομές. Μήπως όμως όχι για εσένα; Εσύ αποφασίζεις: Η μεγάλη γκάμα διαφόρων σελών/υψών (ως προαιρετικός εξοπλισμός ή τα ειδικά αξεσουάρ) επιτρέπουν την τέλεια προσαρμογή στις ατομικές διαστάσεις του οδηγού. Εν τέλει, η μοτοσικλέτα πρέπει να έρθει στα μέτρα σου - και όχι το αντίστροφο. Στην άνεση συμβάλουν οι ρυθμιζόμενοι μοχλοί ταχυτήτων, ο συμπλέκτης φρένων, τα μαρσπιέ enduro και το ψηλό αλουμινένιο τιμόνι. Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα για ψηλούς οδηγούς κατά το πέρασμα τους από δύσβατα εδάφη. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπροστά. Από κάθε άποψη.

Μπροστά. Από κάθε άποψη.

Όπου σε οδηγεί η λαχτάρα – εκεί σε φέρνει η F 850 GS Adventure. Η μεγάλη χωρητικότητα ρεζερβουάρ των 23 λίτρων διασφαλίζει τεράστια αυτονομία πάνω από 500 χιλιόμετρα. Αυτό επιτρέπει αποστάσεις που οι άλλοι μπορούν να δουν μόνο στα όνειρά τους. Αλλά και η κορυφαία άνεση την καθιστά μια μοτοσικλέτα, με την οποία μπορείς να κάνεις περισσότερα. Σε αυτό συγκαταλέγεται η βελτιωμένη προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες μέσω της μεγαλύτερης ζελατίνας ρυθμιζόμενου ύψους όσο και μέσω της εργονομικά σχεδιασμένης σέλας, με την οποία ακόμα και τα μεγαλύτερα ταξίδια δεν θα γίνουν ποτέ μαρτύριο. Προκειμένου να μην σου λείψει τίποτα σημαντικό κατά τον γύρο του κόσμου, η F 850 GS Adventure προσφέρει επίσης μελετημένα συστήματα αποθηκευτικού χώρου ως προαιρετικά αξεσουάρ, όπως είναι για παράδειγμα το ανθεκτικό σύστημα αποσκευών από αλουμίνιο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπεροχή. Σε κάθε έδαφος.

Υπεροχή. Σε κάθε έδαφος.

Όποιος ανοίγεται διαρκώς σε αχαρτογράφητα εδάφη, χρειάζεται μια μοτοσικλέτα που μπορεί να εμπιστευτεί σε κάθε κατάσταση. Σε ερημιές ή βουνά, κοιλάδες ποταμών ή οροπέδια, αυτή η τουριστική enduro δείχνει την υπεροχή της παντού. Φαίνεται ήδη από το εργοστάσιο ότι είναι προορισμένη για μακρινές και offroad διαδρομές: Το μονοκόμματο πλαίσιο διασφαλίζει με την αυξημένη ακαμψία του μεγαλύτερη οδηγική σταθερότητα και βελτιωμένη ακρίβεια. Η ανάρτηση εμπρός είναι με πηρούνι Upside-down, ενώ πίσω με WAD (ρυθμιζόμενη απόσβεση διαδρομής). Η F 850 GS Adventure έχει διαδρομή ανάρτησης 230 mm εμπρός και 215 mm πίσω – για έντονη οδηγική απόλαυση σε κάθε έδαφος. Μαζί με το απενεργοποιήσιμο ABS, με το πάτημα ενός κουμπιού είναι επίσης διαθέσιμα τα riding modes του βασικού εξοπλισμού "Rain" και "Road". Μαζί με το riding mode "Pro" προστίθενται και τα riding modes "Dynamic" και "Enduro" στα riding modes του βασικού εξοπλισμού. Έχουν τις αναγκαίες ρυθμίσεις για τις εκάστοτε συνθήκες κίνησης και τα αντίστοιχα εδάφη. Το ABS γίνεται ABS Pro και το ASC γίνεται DTC (δυναμικός έλεγχος σταθερότητας). Η F 850 GS Adventure επιδεικνύει επίσης την ανωτερότητα στις off - road διαδρομές χάρη στο μεγάλο μπροστινό ελαστικό των 21 ιντσών, τη ζάντα με ακτίνες για tubeless ελαστικά, τα μαρσπιέ enduro, τις προστατευτικές μπάρες του κινητήρα, την ποδιά και τις πρακτικές χούφτες. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιπλέον ξεχωριστά σημεία της F 850 GS Adventure.
  • Το Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) ρυθμίζει αυτόματα την απόσβεση της ανάρτησης ανάλογα με τις συνθήκες της πορείας. 

  • Με τα Driving Modes Pro η απόκριση στο γκάζι και τα συστήματα ελέγχου της μoτοσικλέτας μπορούν να εναρμονιστούν πολύ εύκολα σε διάφορες κυκλοφοριακές συνθήκες. Πέρα από τα driving modes "Rain" και "Road" του βασικού εξοπλισμού, διατίθενται επίσης τα driving modes "Dynamic" και "Enduro    ". Εκτός από τα ABS και ASC του εργοστασιακού εξοπλισμού, με τα Pro driving modes διατίθενται επιπλέον τα ABS Pro και DTC. Το mode "Enduro" επενεργεί σε ήπια απόκριση στο γκάζι. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά επέμβασης του ABS Pro και του δυναμικού ελέγχου πρόσφυσης DTC έχουν σχεδιαστεί για ελαφριά χρήσηoffroad με ελαστικά δρόμου. Ως αφοσιωμένος οδηγός offroad έχεις επιπλέον στη διάθεσή σου το driving mode "Enduro Pro" (λειτουργία μέσω κωδικοποίησης βύσματος), στο οποίο η βέλτιστη απόκριση στο γκάζι συνοδεύεται από μια ρύθμιση του ABS και του DTC για ελαστικά offroad. Εκτός αυτού, σε αυτό το mode είναι απενεργοποιημένο το ABS του πίσω τροχού ώστε να μπορείς να στρίβεις με φρενάρισμα και γλίστρημα του πίσω τροχού. 

  • Το BMW Motorrad Connectivity προσφέρει καινοτομικές λειτουργίες για την πλοήγηση, τις τηλεφωνικές κλήσεις και την αναπαραγωγή μουσικής στη μοτοσικλέτα με μια οθόνη TFT 6,5". 

  • Ο υπολογιστής ταξιδίου Pro προσφέρει την τέλεια διαχείριση πληροφοριών με μια ματιά. Είναι προγραμματισμένος για τη γρήγορη και εύκολη εμφάνιση των σημαντικότερων στοιχείων του οχήματος.

  • Όποιος πηγαίνει για τον γύρο του κόσμου, δεν το κάνει με λίγες αποσκευές. Για αυτόν τον λόγο η F 850 GS Adventure διαθέτει (στον βασικό εξοπλισμό) σχάρα αποσκευών από ανοξείδωτο χάλυβα για τη βαλίτσα topcase αλουμινίου (special εξοπλισμός), όπως και βάσεις από ανοξείδωτο χάλυβα για αλουμινένιες βαλίτσες. Οι αποθηκευτικοί χώροι συμπληρώνονται από πρακτικά ειδικά αξεσουάρ όπως βαλίτσες και topcase από αλουμίνιο με στιβαρό σχεδιασμό GS Adventure, βαλιτσάκι για τη θέση του συνοδηγού και τσάντα ρεζερβουάρ με θέση για χάρτη, όσο και από τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. 

Η δική σου F 850 GS Adventure έτοιμη για περιπέτεια.

Περισσότερη εξατομίκευση

μαθε περισσοτερα

Αξεσουαρ για την F 850 GS Adventure

ρουχισμος για την ADVENTURE σου.