Το off-roader

Εύκολα σε off-road

Σου αρέσει να αλλάζεις δρόμο ή ο δρόμος σου σε φέρνει τακτικά σε δύσκολες πίστες; Η F 850 GS Adventure Rallye δεν νιώθει καλά μόνο στην άσφαλτο, και off-road βρίσκεται στο στοιχείο της. Τα off-road ελαστικά και τα προγράμματα οδήγησης Pro με το Dynamic ESA υποστηρίζουν την ευελιξία σου, ο μηχανισμός υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro σού δίνει ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο σε απρόσμενες καταστάσεις. Τα ρυθμιζόμενα πεντάλ φρένου και ο λεβιές αλλαγής ταχυτήτων εξασφαλίζουν καλή πρόσφυση. Ο προβολέας και η προστασία του κινητήρα παρέχουν στη μοτοσικλέτα βέλτιστη προστασία - ακόμα και όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Ελαστικά offroad

Με την δωρεάν επιλογή ελαστικών off-road μπορεί να αξιοποιηθεί πλήρως η off-road δυνατότητα της μηχανής σας.

Dynamic ESA

Το Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) ρυθμίζει αυτόματα την απόσβεση του γονάτου ανάρτησης ανάλογα με τις συνθήκες της πορείας.

Λειτουργίες οδήγησης Pro

Με τις λειτουργίες οδήγησης Pro η απόκριση στο γκάζι και τα συστήματα ελέγχου της μηχανής μπορούν να εναρμονιστούν πολύ εύκολα σε διάφορες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Pro Shift Assistant

The Pro Shift Assistant enables comfortable gear shifts without using the clutch.

Προστασία κινητήρα αλουμινίου Enduro

Το ανθεκτικό προστατευτικό αλουμινίου enduro, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση εκτός δρόμου, προστατεύει αποτελεσματικά από ζημιές στην κάτω περιοχή του κινητήρα.

Προστατευτικό προβολέα

Το προστατευτικό προβολέα που ενδείκνυται μόνο για χρήση offroad τοποθετείται εύκολα και προστατεύει αποτελεσματικά τον προβολέα από ζημιές εκτός δρόμου.

Προσαρμογή εργονομίας

Ρυθμιζόμενος μοχλός ποδόφρενου

Ο ρυθμιζόμενος στο ύψος μοχλός ποδόφρενου διαθέτει φαρδύτερη επιφάνεια και πατενταρισμένο μοχλό αναδίπλωσης.

 

Ρυθμιζόμενος μοχλός ταχυτήτων

Ο μοχλός ταχυτήτων με ρυθμιζόμενη επιφάνεια πίεσης εξασφαλίζει ακόμα πιο εύκολο χειρισμό, ειδικά στην offroad οδήγηση.

Η κομψή

Περιπέτεια σε κάθε λεπτομέρεια

 

Πνεύμα περιπέτειας μέσα και έξω: Οι προβολείς LED, ο μαύρος σπορ σιγαστήρας και οι υψηλής ποιότητας φρεζαρισμένοι συμπλέκτες και μοχλοί χειρόφρενου τονίζουν την εντυπωσιακή σχεδίαση. Η  βαμμένη ζελατίνα tour προστατεύει όχι μόνο από άνεμο και καιρό, αλλά δείχνει επίσης  σαφώς τι υπάρχει σε αυτήν την μηχανή: αγνή επιθυμία για περιπέτεια. Χάρη στο σύστημα Keyless Ride μένει το κλειδί στην μίζα. Απλά ανέβα και έφυγες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Keyless Ride

Με το Keyless Ride το κλειδί παραμένει στην τσάντα. Απλά κάτσε και έφυγες, είναι το σύνθημα της άνεσης.

Προβολείς LED με φώτα ημέρας LED

Το εμβληματικό στοιχείο φωτισμού φροντίζει για μια εντυπωσιακή εμφάνιση και τα φώτα ημέρας για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πρόσθετος προβολέας LED

Οι δυνατοί πρόσθετοι προβολείς LED φροντίζουν για καλύτερη ορατότητα σε δύσκολες συνθήκες.

Φρεζαρισμένος χειρομοχλός

Χειρομοχλός συμπλέκτη

Ο εργονομικά βελτιστοποιημένος μοχλός συμπλέκτη από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο είναι ρυθμιζόμενος και υπογραμμίζει την ατομικότητα της μηχανής.

 

Μοχλός χειρόφρενου

Ο εργονομικά βελτιστοποιημένος μοχλός χειρόφρενου από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο είναι ρυθμιζόμενος και υπογραμμίζει την ατομικότητα της μηχανής.

Σπορ μαύρος σιγαστήρας

Ο σπορ σιγαστήρας εξάτμισης από τιτάνιο και κάλυμμα από ανθρακονήματα αποδίδει έναν εντυπωσιακό ήχο και μετατρέπει κάθε διαδρομή σε μια μοναδική οπτική και ακουστική εμπειρία.

Ζελατίνα για tour, βαμμένη

Η χρωματισμένη ζελατίνα tour έχει ανθεκτική στις γρατζουνιές επίστρωση και βελτιωμένη για οδηγό και συνοδηγό προστασία από τον άνεμο και τον καιρό.

Σχεδίασε την δική σου προσωπική F 850 GS Adventure.

Από την βαφή εώς τον εξοπλισμό φτιάξε στον διαμορφωτή την δική σου εντελώς προσωπική μηχανή.

Μετάβαση στον διαμορφωτή
spinner