2023 F 850 GS Adventure

από 14.900 €
269€ / μήνα με το ALL IN RIDE

Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €269,03 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €14.900 προκαταβολή €3.430, και με τελευταία μεγάλη δόση €2.652,79. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €2.652,79 , προστασία δανείου €288,49 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €14.411,28 , ΣΕΠΠΕ 8,31%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €20.993,44.

Η BMW F 850 GS ADVENTURE

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Είναι κατασκευασμένη για μεγάλα ταξίδια και απαιτητικό έδαφος: Η F 850 GS Adventure έχει τον κόσμο σαν το σπίτι της - και αυτό φαίνεται. Με τον εκτεταμένο βασικό εξοπλισμό, όπως την οθόνη TFT και την BMW Motorrad Connected, την υποδοχή φόρτισης USB, καθώς και το ABS Pro και DTC, το ταξιδιωτικό enduro είναι τώρα ακόμη καλύτερα προετοιμασμένο για μεγάλες περιηγήσεις σε όλο τον κόσμο. Ζήστε το #spiritofGS με μια συντροφιά που αφήνει την περιέργειά σας να σας τρέξει ελεύθερα - ανεξάρτητα από το που ταξιδεύετε.

Highlights για πραγματικούς περιηγητές

Έτοιμοι για ένα ταξίδι στο άγνωστο: Σε άσφαλτο ή εκτός δρόμου, η F 850 ​​GS Adventure μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε επιφάνεια. Τα νέα χαρακτηριστικά της σειράς και ο εκτενής προαιρετικός εξοπλισμός σάς δίνουν την ευκαιρία να σχεδιάσετε την GS σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Dynamic ESA
Βλέπουμε το Dynamic ESA με λεπτομέρειες.
ABS Pro και DTC τώρα σε σειρά
Βλέπουμε το σύστημα πέδησης της F 850 GS Adventure.
Ένα μεγάλο ρεζερβουάρ για μεγάλα σχέδια
Βλέπουμε το ρεζερβουάρ της F 850 GS Adventure.
Προηγμένες λειτουργείες οδήγησης Pro
Βλέπουμε τις λειτουργίες οδήγησης Pro στην οθόνη TFT.
Ρυθμιζόμενη ζελατίνα tour και υποδοχή φόρτισης USB
Βλέπουμε την ζελατίνα tour και τη θύρα USB της F 850 GS Adventure.
Όλα με μία ματιά με την BMW Motorrad Connectivity και την 6,5“ TFT έγχρωμη οθόν
Βλέπουμε την οθόνη TFT 6,5" της F 850 GS Adventure.
ECALL ένας καθησυχαστικός συνοδός
Βλέπουμε το διακόπτη EC 850 της F 850 GS Adventure.
Άνεση εν κινήσει με την άνετη θέση
Βλέπουμε το άνετο κάθισμα της F 850 GS Adventure.

Μια καλή αίσθηση - σε κάθε χιλιόμετρο

Αυτή η GS είναι έτοιμη για οποιοδήποτε έδαφος θέλεις να διασχίσεις.

Η μπάρα προστασίας του κινητήρα και η προστασία του κινητήρα της σειρά είναι ανθεκτικές, χωρίς να περιορίζουν την ελευθερία σας κατά την οδήγηση.

Εάν σχεδιάζεις μεγαλύτερες αποστάσεις, μπορείς εύκολα να επεκτείνεις τον αποθηκευτικό χώρο με θήκες αλουμινίου και Topcase.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Η ώθηση για την επιθυμία ανακάλυψης

70
Μέγιστη ισχύς κινητήρα 70 kW (95 hp) στις 8.250 σ.α.λ.
92
Μέγιστη ροπή 92 Nm στις 6.250 σ.α.λ.
853
Κυβισμός 853 ccm
23
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 23 λίτρα
Δικύλινδρος τετράχρονος σε σειρά κινητήρας

Ισχύς για κάθε εκτός δρόμου πρόκληση

Θέλει να βγει στον κόσμο: Ο ισχυρός παράλληλος δίδυμος κινητήρας με 70 kW (95 hp) δίνει σε εσάς και την επιθυμία σας να ανακαλύψετε τη σωστή ώθηση. Η  ιδέα του κινητήρα εντυπωσιάζει με ισχυρό ήχο, ισχυρή απόδοση με 70 KW (95 HP) στις 8.250 σ.α.λ. και βελτιωμένη κουλτούρα λειτουργίας - με μέτρια κατανάλωση 4,2 l ανά 100 km (σύμφωνα με το WMTC). Με ροπή 92 Nm στις 6.250 σ.α.λ., αυτό το enduro ταξιδιού  έχει αρκετή ισχύ για κάθε πρόκληση  -  όπου κι αν θέλεις να την αντιμετωπίσεις.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ήχος γεμάτος ισχύ

Εντυπωσιακή σχεδίαση, ατομικό στυλ

Η περιπέτεια - Το δικό σου στυλ

Τα εντυπωσιακά πλαϊνά πάνελ και η τυπική γραμμή GS καθορίζουν την F 850 GS Adventure. Επιπλέον, κάθε στυλ πείθει με τον δικό του χαρακτήρα - και δείχνει ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σου.

Rallye

Ο συντομότερος σύνδεσμος ανάμεσα στην εκκίνηση και τη διασκέδαση: η F 850 GS Adventure Rallye σε Kalamata metallic matt 2 με χρυσαφί ανοδιωμένες ζάντες και χρυσαφί καλάμια.

Light white

Η F 850 GS Adventure σε Light white σού εγγυάται μια λαμπερή εμφάνιση. Ανεξάρτητα από την ήπειρο στην οποία βρίσκεσαι.

Triple Black

Το Black storm metallic 2 τονίζει τις γραμμές της μοτοσικλέτας και ταιριάζει άψογα στον περιπετειώδη χαρακτήρα της F 850 GS Adventure. Ταιριάζει και στον δικό σου;

Εξοπλισμένο για την πρόκληση

Εξοπλισμένο για την πρόκληση

Τώρα εξαρτάται από εσάς: Σχεδιάστε την F 850 ​​GS Adventure σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Έχουμε μια πρόταση για πραγματικά κοσμογυρισμένους ανθρώπους- και σας προτείνουμε δύο ακόμη παραλλαγές. Άφησε τον εαυτό σου να εμπνευστεί και κάνε την F 850 ​​GS Adventure πραγματικά την μηχανή σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
spinner