Η απαιτητική

Προσαρμοσμένη από άκρη σε άκρη για offroad διαδρομές

Σου αρέσει να αλλάζεις δρόμο ή ο δρόμος σου σε φέρνει τακτικά σε δύσκολες πίστες; Η F 850 GS Adventure Rallye δεν νιώθει καλά μόνο στην άσφαλτο, και off-road βρίσκεται στο στοιχείο της. Τα off-road ελαστικά και τα προγράμματα οδήγησης Pro με το Dynamic ESA υποστηρίζουν την ευελιξία σου, ο μηχανισμός υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro σού δίνει ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο σε απρόσμενες καταστάσεις. Τα ρυθμιζόμενα πεντάλ φρένου και ο λεβιές αλλαγής ταχυτήτων εξασφαλίζουν καλή πρόσφυση. Ο προβολέας και η προστασία του κινητήρα παρέχουν στη μοτοσικλέτα βέλτιστη προστασία - ακόμα και όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Off-road basics

Ελαστικά offroad

Με την επιλογή ελαστικών offroad χωρίς πρόσθετη χρέωση, μπορείς να εκμεταλλευθείς στο έπακρο τις δυνατότητες της μοτοσικλέτας.

 

Αλουμινένιο προστατευτικό κινητήρα Enduro

Το ανθεκτικό αλουμινένιο προστατευτικό κινητήρα Enduro έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη χρήση εκτός δρόμου και προστατεύει αποτελεσματικά από τις φθορές στο κάτω μέρος του κινητήρα.

 

Προστατευτικό προβολέα

Το προστατευτικό προβολέα που ενδείκνυται μόνο για χρήση offroad τοποθετείται εύκολα και προστατεύει αποτελεσματικά τον προβολέα από ζημιές εκτός δρόμου.

Dynamic ESA

Το Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) ρυθμίζει αυτόματα την απόσβεση του γονάτου ανάρτησης ανάλογα με τις συνθήκες της πορείας.

Λειτουργίες οδήγησης Pro

Με τις λειτουργίες οδήγησης Pro η απόκριση στο γκάζι και τα συστήματα ελέγχου της μηχανής μπορούν να εναρμονιστούν πολύ εύκολα σε διάφορες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro

Η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro εξασφαλίζει άνετες αλλαγές ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη.

Ψηλό τιμόνι

Το κατά 14 mm ψηλότερο τιμόνι εξασφαλίζει μια άνετη θέση οδήγησης και διευκολύνει την οδήγηση εκτός δρόμου σε όρθια θέση παρέχοντας αισθητή ασφάλεια στον έλεγχο της μοτοσικλέτας.

Ποδωστήρια Enduro

Τα φαρδύτερα και πιο μακριά ποδωστήρια Enduro προσφέρουν καλύτερη στήριξη και καλύτερο έλεγχο της μοτοσικλέτας στην οδήγηση εκτός δρόμου.

Προσαρμογή εργονομίας

Ρυθμιζόμενος μοχλός ποδόφρενου

Ο ρυθμιζόμενος στο ύψος μοχλός ποδόφρενου διαθέτει φαρδύτερη επιφάνεια και πατενταρισμένο μοχλό αναδίπλωσης.

 

Ρυθμιζόμενος μοχλός ταχυτήτων

Ο μοχλός ταχυτήτων με ρυθμιζόμενη επιφάνεια πίεσης εξασφαλίζει ακόμα πιο εύκολο χειρισμό, ειδικά στην offroad οδήγηση.

Η εκφραστική

Δείξε το #SpiritofGS

Εκτός από την προηγμένη τεχνολογία δίνεις σημασία και στην ιδιαίτερη σχεδίαση; Τότε η BMW F 850 GS σε Style Triple Black σου ταιριάζει γάντι. Στο μαύρο αλουμινένιο Topcase μπορείς να τοποθετήσεις όλα όσα χρειάζεσαι στο ταξίδι σου προς το άγνωστο. Με τους εμβληματικούς προβολείς LED με φως ημέρας LED διατηρείς τον έλεγχο κάθε στιγμή, σε κάθε δρόμο. Ο μαύρος σπορ σιγαστήρας εξάτμισης φροντίζει για ένα άψογο τελικό φινίρισμα και αποδίδει εντυπωσιακό ήχο. Με το Keyless Ride το κλειδί μπορεί να παραμείνει στην τσέπη σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Keyless Ride

Με το Keyless Ride το κλειδί παραμένει στην τσέπη. Το σύνθημα είναι ένα: επιβιβάσου και ξεκίνησε.

Προβολείς LED με φώτα ημέρας LED

 

Το εμβληματικό στοιχείο φωτισμού φροντίζει για μια εντυπωσιακή εμφάνιση και τα φώτα ημέρας για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αλουμινένιο Topcase μαύρο

Το μαύρο Topcase από ανοδιωμένο αλουμίνιο με χωρητικότητα 32 λίτρων προσφέρει αρκετό χώρο για ένα κράνος BMW και αντέχει ακόμα και σε ακραίες συνθήκες.

Φρεζαρισμένες μανέτες

Μανέτα συμπλέκτη

Η εργονομικά βελτιωμένη μανέτα συμπλέκτη από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο είναι ρυθμιζόμενη και υπογραμμίζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της μοτοσικλέτας.

 

Μανέτα φρένου

Η εργονομικά βελτιωμένη μανέτα φρένου από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο είναι ρυθμιζόμενη και υπογραμμίζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της μοτοσικλέτας.

Σπορ σιγαστήρας εξάτμισης, μαύρος

Ο σπορ σιγαστήρας εξάτμισης από τιτάνιο και κάλυμμα από ανθρακονήματα αποδίδει έναν εντυπωσιακό ήχο και μετατρέπει κάθε διαδρομή σε μια μοναδική οπτική και ακουστική εμπειρία.

Ρυθμιζόμενα ποδωστήρια αναβάτη

Τα ποδωστήρια αναβάτη μπορούν να ρυθμιστούν σε τρεις θέσεις και προσφέρουν κορυφαία άνεση και ασφάλεια, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Η εξερευνήτρια

Έτοιμη για νέες ιστορίες

Θέλεις να ανακαλύπτεις πάντα κάτι καινούριο; Τότε επίλεξε την F 850 GS σε Racing Red με σετ διακοσμητικών αυτοκόλλητων New Ways το οποίο δείχνει ότι αναζητάς διαρκώς νέους δρόμους. Αποθήκευσε τον εξοπλισμό σου στις βαλίτσες Vario και το Vario Topcase, στερέωσέ τις στη σχάρα αποσκευών και ξεκίνα. Με το Navigator θα ξέρεις πάντα ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις, ενώ με το εύχρηστο σύστημα ελέγχου ταχύτητας θα απολαμβάνεις κάθε στιγμή του ταξιδιού σου. Με τη διάφανη ζελατίνα Touring και τους πρόσθετους προβολείς LED μπορείς να διατηρήσεις τον έλεγχο σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Όπου κι αν πηγαίνεις, η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης είναι ένας καθησυχαστικός συνοδός. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
ECALL

Η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης καλεί αυτόματα το τηλεφωνικό κέντρο της BMW σε περίπτωση ατυχήματος, για να ενεργοποιήσει το συντομότερο δυνατό τα κέντρα διάσωσης.

Σύστημα ελέγχου ταχύτητας

Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας μπορεί να ενεργοποιηθεί από τα 30 km/h και διατηρεί σταθερή την ταχύτητα πορείας.

Σχεδίαση αποθηκευτικών χώρων

Σχάρα αποσκευών με βάσεις βαλιτσών

Η σχάρα αποσκευών με βάση βαλιτσών αντικαθιστά τη σχάρα του βασικού εξοπλισμού και επιτρέπει τη στερέωση του συστήματος αποσκευών Vario.

Βαλίτσες Vario

Η αδιάβροχη βαλίτσα Vario αριστερά με πατενταρισμένο μηχανισμό ρύθμισης προσφέρει μεταβλητή χωρητικότητα από 30 έως 39 λίτρα. Η δεξιά βαλίτσα προσφέρει μεταβλητή χωρητικότητα από 20 έως 29 λίτρα.

 

Vario Topcase

Το αδιάβροχο Vario Topcase αριστερά με πατενταρισμένο μηχανισμό ρύθμισης προσφέρει μεταβλητή χωρητικότητα από 25 έως 35 λίτρα.

 

Βάση στήριξης topcase

Η στιβαρή σχάρα αποσκευών με ελκυστική σχεδίαση επιτρέπει την αξιόπιστη στερέωση του topcase ή άλλων μεγαλύτερων αποσκευών.

 

Πλάτη για το Vario Topcase

Με την πλάτη για το Vario Topcase ο συνεπιβάτης απολαμβάνει μεγαλύτερη άνεση, τόσο στις μικρές διαδρομές όσο και στα μεγαλύτερα ταξίδια.

Προστασία από τις καιρικές συνθήκες

Ζελατίνα Touring διάφανη

Η ζελατίνα Touring διαθέτει αντιχαρακτική επίστρωση και στις δύο πλευρές και προστατεύει άριστα τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες.

Πλοήγηση

Προεγκατάσταση συστήματος πλοήγησης

Η προεγκατάσταση συστήματος πλοήγησης περιλαμβάνει το Multi Controller, ένα στήριγμα και τη βάση Mount Cradle για στερέωση στο τιμόνι.

 

Navigator VI

Το Navigator VI δεν είναι μόνο για τους φίλους των περιηγήσεων. Εκτός από την άψογη καθοδήγηση, το σύστημα προσφέρει και πολλές πρόσθετες λειτουργίες.

Διακοσμητικά αυτοκόλλητα New Ways

Το σετ διακοσμητικών αυτοκόλλητων New Ways είναι άριστα προσαρμοσμένο στη μοτοσικλέτα και δημιουργεί μια μοναδικά ελκυστική εμφάνιση.

Πρόσθετος προβολέας LED

Οι δυνατοί πρόσθετοι προβολείς LED φροντίζουν για καλύτερη ορατότητα σε δύσκολες συνθήκες.

Διεθνές GS Trophy Bike 2020

Διεθνές GS Trophy Bike 2020

Η F 850 GS του έτους 2020 ήταν η βάση για τη μοτοσικλέτα του διεθνούς GS Trophy 2020 της Νέας Ζηλανδίας. Ανακάλυψε τη μοτοσικλέτα με την οποία οι πιο ταλαντούχοι αναβάτες GS του κόσμου κατέκτησαν τις πιο απομακρυσμένες διαδρομές. Εμπνεύσου από τα πολλά χαρακτηριστικά που μπορείς να επιλέξεις και για τη δική σου νέα F 850 GS.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαμόρφωσε τη δική σου F 850 GS

Επίλεξε μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα πρόσθετου και γνήσιου εξοπλισμού BWM και διαμόρφωσε τη μοτοσικλέτα σου σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

Μετάβαση στον διαμορφωτή
spinner