2023 F 850 GS

από 13.800 €
249€ / μήνα με το ALL IN RIDE

Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €249,33 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €13.800 προκαταβολή €3.350, και με τελευταία μεγάλη δόση €4.000,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6% , προστασία δανείου €262,84 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €13.230,34 , ΣΕΠΠΕ 8,36%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €19.467,84.

Η BMW F 850 GS

Έχεις την περιπέτεια στο αίμα σου

Ζήσε την πρόκληση. Συνέχισε εκεί όπου οι άλλοι επιστρέφουν. Κάνε τα εμπόδια δυνατότητες: Αυτό είναι το #SpiritOfGS. Η BMW F 850 GS είναι ιδανικά προσαρμοσμένη για εκτός δρόμου οδήγηση, όπως γίνεται αντιληπτό και από τον μπροστινό τροχό των 21". Αυτό που μετρά είναι η περιέργειά σου που σε ωθεί – όπου και όσο μακριά κι αν πας. Με τον διευρυμένο βασικό εξοπλισμό και το πλούσιο πρόγραμμα προαιρετικού και πρόσθετου εξοπλισμού μπορείς με την F 850 GS να ανακαλύψεις τι υπάρχει πίσω από τον ορίζοντα. 

Σημαντικά στοιχεία για κάθε έδαφος

Η F 850 GS είναι έτοιμη για όλα όσα θα κληθεί να αντιμετωπίσει. Με τα πλούσια χαρακτηριστικά της, σου προσφέρει ασφάλεια και άνεση σε κάθε οδόστρωμα, αλλά και μια γενναία δόση οδηγικής απόλαυσης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Dynamic ESA
Βλέπουμε το Dynamic ESA με λεπτομέρειες.
ABS Pro και DTC στον βασικό εξοπλισμό
Βλέπουμε το σύστημα πέδησης της F 850 GS.
Εμβληματικό φλας LED του βασικού εξοπλισμού
Βλέπουμε τα φλας LED της F 850 GS.
Εκτεταμένες λειτουργίες οδήγησης Pro
Βλέπουμε την ένδειξη των λειτουργιών οδήγησης Pro στην οθόνη TFT της F 850 GS.
Ρυθμιζόμενη ζελατίνα και θύρα USB στον βασικό εξοπλισμό
Βλέπουμε τη ζελατίνα και τη θύρα USB της F 850 GS.
Συνδεσιμότητα με οθόνη TFT και Multi Controller
Βλέπουμε την οθόνη TFT 6,5" της F 850 GS.
ECALL, ο αξιόπιστος συνοδός
Βλέπουμε τον διακόπτη ECALL της F 850 GS.
Μεγάλη ποικιλία σε σέλες
Βλέπουμε τη σέλα της F 850 GS.

Οδήγησε με το δικό σου πρόγραμμα

Οι λειτουργίες οδήγησης επηρεάζουν την απόκριση του γκαζιού και την οδική συμπεριφορά της F 850 GS. Οι λειτουργίες Rain και Road ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός διακόπτη και είναι κατάλληλες για στεγνό ή βρεγμένο οδόστρωμα. Η λειτουργία Dynamic εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες της μοτοσικλέτας όταν δίνεις γκάζι στην άσφαλτο, ενώ η λειτουργία Enduro σε υποστηρίζει σε χωμάτινες διαδρομές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Δυναμική ισχύς

70
Μέγ. ισχύς κινητήρα 70 kW (95 PS) στις 8.250 σ.α.λ.
92
Μέγιστη ροπή 92 Nm στις 6.250 σ.α.λ.
853
Κυβισμός 853 ccm
15
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 15 λίτρα
Δικύλινδρος τετράχρονος σε σειρά κινητήρας

Ακολούθησε τον δρόμο

Η περιέργεια και η όρεξη για περιπέτεια είναι μόνο η αρχή: Ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας με ισχύ 70 kW (95 PS) σε υποστηρίζει σε κάθε σου προσπάθεια – κυρίως χάρη στην υψηλή ροπή που αποδίδει. Έχει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου 4,2 l ανά 100 km (κατά WMTC) και εξασφαλίζει εντυπωσιακές επιδόσεις, τόσο στο χώμα όσο και στην άσφαλτο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ξεχωριστός ήχος

Μοναδική σχεδίαση, εξατομικευμένο στιλ

Επίλεξε τον χρωματισμό σου

Οι τρεις χρωματισμοί υπογραμμίζουν τον χαρακτήρα της F 850 GS. Εσύ ποιον θα επιλέξεις;

GS Trophy

Ο συντομότερος σύνδεσμος ανάμεσα στην εκκίνηση και τη διασκέδαση: η F 850 GS Adventure Rallye σε Kalamata metallic matt 2 με χρυσαφί ανοδιωμένες ζάντες και χρυσαφί καλάμια.

Racing Red

Ο βασικός χρωματισμός με τα κόκκινα καλύμματα μετατρέπει τη μοτοσικλέτα σου σε πόλο έλξης.

Triple Black

Το Black storm metallic 2 τονίζει τις γραμμές της μοτοσικλέτας και ταιριάζει άψογα στον περιπετειώδη χαρακτήρα της F 850 GS. Ταιριάζει και στον δικό σου;

Προσάρμοσέ την στις προτιμήσεις σου

Προσάρμοσέ την στις προτιμήσεις σου

Και τώρα το φινίρισμα: με τις πολλές δυνατότητες εξοπλισμού μπορείς να ενισχύσεις τον περιπετειώδη χαρακτήρα της F 850 GS από κάθε πλευρά. Άντλησε έμπνευση από την σπορ offroad πρότασή μας και τις δύο επιπλέον παραλλαγές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Rent A Ride – Ενοικίασε την μοτοσικλέτα των ονείρων σου

Οδήγησε τις νεότερες μοτοσικλέτες BMW

Οδήγησε τις νεότερες μοτοσικλέτες BMW

Είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό: Το Rent A Ride παρέχει Μία ολοκληρωμένη προσφορά ενοικίασης που σας επιτρέπει να επιλέξεις τη μοτοσικλέτα BMW των ονείρων σου με λίγα μόνο κλικ. Εσύ επιλέγεις από πού και για πόσο καιρό θα βρίσκεσαι στο δρόμο. Γνώρισε άγνωστες τοποθεσίες και ανακάλυψε τις νεότερες BMW μοτοσικλέτες.

Ξεκίνησε την περιπέτειά σου και απόκτησε Fuel For Life.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ενδυμασία για την περιπέτειά σου

spinner