F 800 GS Adventure

€13.000*
€170 / μήνα με το 3asy Ride**

* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα 3asy Ride της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος €13.000, με προκαταβολή €4.290, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,30% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/1975), διάρκεια 32 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €4.290, προστασία δανείου €146, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €8.856, συνολικό ποσό που πρέπει να καταβάλει ο πελάτης €14.211, ΣΕΠΠΕ 6,11%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW F 800 GS Adventure.

Adventure: χωρις ορια.

Δεν έχει σημασία πόσο μακριά θα σε πάει το ταξίδι - και δεν έχει σημασία σε τι έδαφος θα κινηθείς: με την BMW F 800 GS Adventure θα αντέξεις σε κάθε περιπέτεια. Αυτό το enduro ταξιδιού έχει σχεδιαστεί για πραγματικούς ταξιδευτές, για τους οποίους κανένας προορισμός δεν είναι πολύ μακριά - για εκείνους που θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο πέρα από τους γνωστούς δρόμους. Η F 800 GS Adventure: η αξιόπιστη και ανθεκτική σύντροφος για απεριόριστη περιπέτεια.

Η σχεδιαση της F 800 GS Adventure

Επίλεξε το στυλ σου.

Με το στυλ Rallye, μπορείς να δωσεις στο χαρακτήρα της F 800 GS Adventure μια επιπλέον πινελιά.

Racing Red matt

Το χρώμα Racing Red matt τονίζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα και την ικανότητα κίνησης εκτός δρόμου της F 800 GS Adventure.

Racing Blue metallic

Η F 800 GS Adventure γίνεται ακραία σπορ στο χρώμα Racing Blue metallic.

Χαρακτήρας: ασύγκριτος.

Η F 800 GS Adventure είναι ταξιδευτής μέχρι και στο τελευταίο εκατοστό – από την ψηλή ζελατίνα μέχρι το συνδυασμένο στήριγμα του ρεζερβουάρ και της βαλίτσας. Παρά το εντυπωσιακό πλευρικό κάλυμμα και το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, η χαρακτηριστική γραμμή της F 800 GS Adventure αποκαλύπτει την οικογένειά της με την πρώτη ματιά. Λεπτομέρειες όπως το γαλβανισμένο περίβλημα του ψυγείου με το GS λογότυπο με γράμματα στένσιλ ή την επιγραφή GS στη matt ζελατίνα τονίζουν αυτή την εικόνα. Είτε στο στάνταρ Catalano Grey είτε στην παραλλαγή Style Rally σε Racing Red matt: αυτό το enduro σου δείχνει ότι είναι εδώ για να κατακτήσει τον κόσμο.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δικυλινδρος εν σειρα κινητηρας

85
HP (63 kW) στις 7.500 σ.α.λ.
222
kg μέγιστο φορτίο
24
l χωρητικότητα ρεζερβουάρ
890
mm ύψος σέλας
Υδρόψυκτος, τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας

Απόδοση: χωρίς συμβιβασμούς.

Απόδοση: χωρίς συμβιβασμούς.

Κινούμενη από το δυναμικό δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα με απόδοση 63 kW (85 hp), η F 800 GS Adventure δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα όταν αφήνει τον πολιτισμό πολύ πίσω της. Με ροπή 83 Nm στις 5.750 σ.α.λ., αυτή η μοτοσικλέτα enduro διαθέτει επαρκή αποθέματα για να αντιμετωπίσει θαυμάσια κάθε off-road πρόκληση - ανεξάρτητα πόσο απομακρυσμένη είναι. Το σύστημα Ride-by-Wire δίνει στον αναβάτη πιο ακριβή έλεγχο του γκαζιού. Με χωρητικότητα ρεζερβουάρ 24 λίτρα και κατανάλωση 4,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, καλύπτει αποστάσεις στις οποίες άλλοι θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιωσε τον ηχο της F 800 GS Adventure

Τα καλυτερα σημεια της F 800 GS Adventure

Ματ παρμπρίζ.
Κεντρικό κάλυμμα.
Δίχρωμη σέλα.
Πίσω σιγαστήρας
Ταμπλό οργάνων.
Ελκυστικά χρώματα.
Πλευρικό διακοσμητικό ρεζερβουάρ.
Περίβλημα κλειδαριάς ανάφλεξης.

Έλεγχος: απόλυτος.

Έλεγχος: απόλυτος.

Από αμμόλοφους, ορεινά περάσματα ή διαβάσεις ποταμών, η F 800 GS Adventure υπερνικά κάθε εμπόδιο που αντιμετωπίζει στα απομακρυσμένα ταξίδια της. Ένα ανθεκτικό σωληνωτό χαλύβδινο χωροδικτύωμα αποτελεί το κεντρικό κομμάτι. Έχεις 230 mm διαδρομή ανάρτησης εμπρός και 215 mm πίσω. Υπάρχουν αμέτρητα συστήματα για να παρέχουν ηλεκτρονική βοήθεια. Το ABS είναι φυσικά στο βασικό εξοπλισμό. Ως αναβάτης μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο Riding Modes "Road" και "Rain" στο βασικό εξοπλισμό. Μπορείς να έχεις περισσότερη βοήθεια με τα δύο προαιρετικά Riding Modes "Enduro" και "Enduro Pro". Έχεις το σωστό setup και τις ρυθμίσεις για ABS/ASC στη διάθεσή σου για κάθε κατάσταση οδήγησης και κάθε μέσο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • BMW Motorrad ABS στο βασικό εξοπλισμό.

  Το κλασικό BMW Motorrad ABS διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό για αυτήν τη σειρά. Ανεξάρτητα αν είσαι αρχάριος ή έμπειρος οδηγός, αυτό το χαρακτηριστικό ασφαλείας κάνει το φρενάρισμα ευκολότερο και ασφαλέστερο σε υγρό οδόστρωμα, σε περιπτώσεις κινδύνου, όταν οδηγείς με συνεπιβάτη και όταν μεταφέρεις αποσκευές – βασικά σε κάθε κατάσταση. Αυτό παρέχει στον οδηγό την ιδανική απόσταση ακινητοποίησης κάθε στιγμή χωρίς κίνδυνο πτώσης λόγω εμπλοκής των τροχών. Για off-road χρήση, το ABS μπορεί απλά να απενεργοποιηθεί.

 • ASC ως προαιρετικός εξοπλισμός.

  Ο προαιρετικός έλεγχος στεθαρότητας ASC (Automatic Stability Control) επίσης αυξάνει την ασφάλεια. Ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου, περιορίζει τη ροπή του κινητήρα, αυξάνοντας έτσι σημαντικά την ενεργητική ασφάλεια οδήγησης σε οριακές καταστάσεις. Το σύστημα μπορεί φυσικά να απενεργοποιηθεί σε χρήση εκτός δρόμου.

 • Ηλεκτρικό γκάζι στο βασικό εξοπλισμό.

  Μέσω του ηλεκτρικού συστήματος του γκαζιού, η εντολή του αναβάτη περνά πλέον μέσα από έναν αισθητήρα στη λαβή του γκαζιού άμεσα στον έλεγχο του κινητήρα και με τη σειρά του στην πεταλούδα γκαζιού. Με αποτέλεσμα, για άλλη μια φορά, βελτιωμένα χαρακτηριστικά ελέγχου και απόκρισης για ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο.

 • Riding Modes "Road" και "Rain" διατίθενται ως βασικός εξοπλισμός.

  Η λειτουργία οδήγησης "Rain" επιτρέπει μαλακή απόκριση του γκαζιού. Ο έλεγχος ABS έχει οριστεί για χρήση σε δρόμο και ο αυτόματος έλεγχος σταθερότητας ASC έχει ρυθμιστεί για χρήση σε δρόμο με χαμηλό συντελεστή τριβής. Στη λειτουργία οδήγησης "Road", η απόκριση του γκαζιού βελτιστοποιείται, το ABS είναι ρυθμισμένο για χρήση σε δρόμο και το ASC για υψηλό συντελεστή τριβής.

 • Διατίθενται τα Riding Modes Pro "Enduro" και "Enduro Pro" ως ειδικός εξοπλισμός.

  Το Riding Mode "Enduro" χαρακτηρίζεται από μαλακή απόκριση γκαζιού. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά ελέγχου του ABS και του αυτόματου ελέγχου ευστάθειας ASC είναι ρυθμισμένα για ελαφριά χρήση εκτός δρόμου με ελαστικά δρόμου. Αν είσαι αφοσιωμένος off-road αναβάτης, μπορείς επίσης να πάρεις το "Enduro Pro", που προσφέρει βελτιστοποιημένη απόκριση γκαζιού με έλεγχο ABS και ASC διαμορφωμένο για λειτουργία με off-road ελαστικά. Για ακόμη περισσότερο έλεγχο όταν είσαι off-road. Και επιπλέον, το ABS του πίσω τροχού είναι απενεργοποιημένο σε αυτό τον τρόπο οδήγησης, που σου επιτρέπει να εκτελείς άψογα ολίσθηση του πίσω τροχού με το φρένο.

Για περισσοτερη εξατομικευση

Ειδικός εξοπλισμός και αξεσουάρ.

Με την ευρεία γκάμα γνήσιου ειδικού εξοπλισμού και αξεσουάρ BMW Motorrad, μπορείς να προσαρμόσεις την F 800 GS Adventure ώστε να ταιριάζει τέλεια στις απαιτήσεις σου.

Μαθε περισσοτερα

Αξεσουαρ για την F 800 GS Adventure

Ο σωστος ρουχισμος για την περιπετεια σου

αλλα μοντελα της κατηγοριας Adventure