Η φιλόδοξη

Ο σπορ χαρακτήρας συναντά την ασφάλεια και την άνεση

Σε έχει κυριεύσει ο πυρετός για GS και δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο πέρα από την περιπέτεια; Συνδύασε την BMW F 750 GS στην έκδοση Style Sport σε San Marino blue με το έξυπνο σύστημα συνδεσιμότητας και τους προβολείς LED για καλύτερο έλεγχο στο δρόμο προς το άγνωστο. Το Dynamic ESA, οι λειτουργίες οδήγησης Pro και οι ρυθμιζόμενοι μοχλοί ταχυτήτων και ποδόφρενου φροντίζουν για ασύγκριτη αίσθηση ασφάλειας. Ο σπορ σιγαστήρας εξάτμισης και η φιμέ ζελατίνα ολοκληρώνουν την σπορ εμφάνιση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
BMW Motorrad Connectivity

 

Το BMW Motorrad Connectivity με την οθόνη TFT 6,5" προσφέρει πρωτοποριακές λειτουργίες για την πλοήγηση, την τηλεφωνική επικοινωνία και την ακρόαση μουσικής επάνω στη μοτοσικλέτα.

Dynamic ESA

Το Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) ρυθμίζει αυτόματα την απόσβεση του γονάτου ανάρτησης ανάλογα με τις συνθήκες της πορείας.

Λειτουργίες οδήγησης Pro

Με τις λειτουργίες οδήγησης Pro η απόκριση στο γκάζι και τα συστήματα ελέγχου της μηχανής μπορούν να εναρμονιστούν πολύ εύκολα σε διάφορες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Προβολείς LED με φώτα ημέρας LED

Το εμβληματικό στοιχείο φωτισμού φροντίζει για μια εντυπωσιακή εμφάνιση και τα φώτα ημέρας για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σπορ σιγαστήρας εξάτμισης

Ο σπορ σιγαστήρας εξάτμισης από τιτάνιο και κάλυμμα από ανθρακονήματα αποδίδει έναν εντυπωσιακό ήχο και μετατρέπει κάθε διαδρομή σε μια μοναδική οπτική και ακουστική εμπειρία.

Ρυθμιζόμενα ποδωστήρια

Τα ποδωστήρια αναβάτη μπορούν να ρυθμιστούν σε τρεις θέσεις και προσφέρουν κορυφαία άνεση και ασφάλεια, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Ζελατίνα μικρή, φιμέ

Η μικρή φιμέ ζελατίνα εντυπωσιάζει με την καλή προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες και υπογραμμίζει την σπορ εμφάνιση της μοτοσικλέτας.

Η ταξιδιάρα

Ολοκληρωμένη αίσθηση GS touring

Έχεις όρεξη να καλύψεις μερικά ακόμα χιλιόμετρα; Βάλε όλα όσα θα χρειαστείς στο ταξίδι στις βαλίτσες Vario και το Vario Topcase, στερέωσέ τις στη σχάρα αποσκευών και ξεκίνα. Το BMW Motorrad
Navigator θα σου δείξει τον δρόμο, ενώ οι πρόσθετοι προβολείς LED θα τον φωτίζουν άψογα. Το σύστημα αυτόματης λίπανσης της αλυσίδας και το σύστημα ελέγχου ταχύτητας φροντίζουν για απροβλημάτιστες διαδρομές. Κι αν κάποια στιγμή χαλάσει ο καιρός, η ρυθμιζόμενη μεγάλη ζελατίνα και οι χούφτες θα σε προστατέψουν από τον αέρα και τη βροχή. Αν συμβεί κάτι αναπάντεχο στο ταξίδι σου, θα επέμβει η «έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης».

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
ECALL

Η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης καλεί αυτόματα το τηλεφωνικό κέντρο της BMW σε περίπτωση ατυχήματος, για να ενεργοποιήσει το συντομότερο δυνατό τα κέντρα διάσωσης.

Σύστημα ελέγχου ταχύτητας

Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας μπορεί να ενεργοποιηθεί από τα 30 km/h και διατηρεί σταθερή την ταχύτητα πορείας.

Αποθηκευτικός χώρος

Σχάρα αποσκευών

Η σχάρα αποσκευών με βάση βαλιτσών αντικαθιστά τη σχάρα του βασικού εξοπλισμού και επιτρέπει τη στερέωση του συστήματος αποσκευών Vario.

Βαλίτσες Vario

Η αδιάβροχη βαλίτσα Vario αριστερά με πατενταρισμένο μηχανισμό ρύθμισης προσφέρει μεταβλητή χωρητικότητα από 30 έως 39 λίτρα. Η δεξιά βαλίτσα προσφέρει μεταβλητή χωρητικότητα από 20 έως 29 λίτρα.

 

Vario Topcase

Το αδιάβροχο Vario Topcase αριστερά με πατενταρισμένο μηχανισμό ρύθμισης προσφέρει μεταβλητή χωρητικότητα από 25 έως 35 λίτρα.

 

Βάση στήριξης topcase

Η στιβαρή σχάρα αποσκευών με ελκυστική σχεδίαση επιτρέπει την αξιόπιστη στερέωση του topcase ή άλλων μεγαλύτερων αποσκευών.

 

Πλάτη για το Vario Topcase

Με την πλάτη για το Vario Topcase ο συνεπιβάτης απολαμβάνει μεγαλύτερη άνεση, τόσο στις μικρές διαδρομές όσο και στα μεγαλύτερα ταξίδια.

Προστασία από τις καιρικές συνθήκες

Ρύθμιση ζελατίνας

Με τη ρύθμιση ζελατίνας, ο αναβάτης μπορεί να προσαρμόσει τη θέση της μεγάλης ζελατίνας και της ζελατίνας touring σε δύο θέσεις.

 

Μεγάλη ζελατίνα

Η μεγάλη ζελατίνη προσφέρει στον αναβάτη καλύτερη προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες και εντυπωσιάζει με τη βελτιωμένη άνεση ταξιδιού που παρέχει.

 

Χούφτες προστασίας

Οι στιβαρές χούφτες προστασίας προσδίδουν στη μοτοσικλέτα μία σπορ εμφάνιση και προστατεύουν τα χέρια αποτελεσματικά από τον αέρα, τις καιρικές συνθήκες, τα κλαδιά και τα χαλίκια.

Πλοήγηση

Προεγκατάσταση συστήματος πλοήγησης

Η προεγκατάσταση συστήματος πλοήγησης περιλαμβάνει το Multi Controller, ένα στήριγμα και τη βάση Mount Cradle για στερέωση στο τιμόνι.

 

 

Navigator VI

Το Navigator VI δεν είναι μόνο για τους φίλους των περιηγήσεων. Εκτός από την άψογη καθοδήγηση, το σύστημα προσφέρει και πολλές πρόσθετες λειτουργίες.

Σύστημα αυτόματης λίπανσης αλυσίδας

Το σύστημα λίπανσης αλυσίδας τροφοδοτεί αυτόματα την αλυσίδα κίνησης με λιπαντικό.

Πρόσθετοι προβολείς LED

Οι δυνατοί πρόσθετοι προβολείς LED φροντίζουν για καλύτερη ορατότητα σε δύσκολες συνθήκες.

Η περιπετειώδης

Τιθασεύεται εύκολα

Η BMW F 750 GS σε Lightwhite uni είναι φτιαγμένη για περιπέτεια. Βελτίωσε την εργονομία της μοτοσικλέτας και προσάρμοσέ την στον δικό σου σωματότυπο με την «πολύ χαμηλή» σέλα και τους ρυθμιζόμενους μοχλούς για τις ταχύτητες και το ποδόφρενο. Σε συνδυασμό με την υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro, θα έχεις πάντα υπό έλεγχο την έκδοση με μειωμένη ισχύ (35 kW ή 77 PS). Με τις μπάρες προστασίας θα προστατέψεις τον κινητήρα από φθορές καθώς κινείσαι με τη μοτοσικλέτα σε στροφές, ενώ με το σετ διακοσμητικών αυτοκόλλητων Free δείχνεις ότι απολαμβάνεις στο έπακρο την ελευθερία που έχεις κατακτήσει.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Μείωση ισχύος στα 35 kW

Με τη μείωση της ισχύος στα 35 kW (48 PS) μπορούν να απολαμβάνουν και οι νέοι αναβάτες (κατηγορία A2) την αυθεντική αίσθηση οδήγησης μοτοσικλέτας.

Πολύ χαμηλή σέλα

Η χαμηλή μονοκόμματη σέλα με διακοσμητικές ραφές προσφέρει κορυφαία άνεση ταξιδιού στον μπροστινό και πίσω αναβάτη.

Υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro

Η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro εξασφαλίζει άνετες αλλαγές ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη.

Σετ διακοσμητικών αυτοκόλλητων Free

Το σετ διακοσμητικών αυτοκόλλητων Free είναι άριστα προσαρμοσμένο στη μοτοσικλέτα και δημιουργεί μια μοναδικά ελκυστική εμφάνιση.

Προσαρμογή εργονομίας

Ρυθμιζόμενος μοχλός ποδόφρενου

Ο ρυθμιζόμενος στο ύψος μοχλός ποδόφρενου διαθέτει φαρδύτερη επιφάνεια και πατενταρισμένο μοχλό αναδίπλωσης.

 

Ρυθμιζόμενος μοχλός ταχυτήτων

Ο μοχλός ταχυτήτων με ρυθμιζόμενη επιφάνεια πίεσης εξασφαλίζει ακόμα πιο εύκολο χειρισμό, ειδικά στην offroad οδήγηση.

Μπάρες προστασίας κινητήρα αριστερά και δεξιά

Η μπάρα προστασίας κινητήρα από ανοξείδωτο ατσάλι προστατεύει την περιοχή του κυλίνδρου από τις φθορές, χωρίς να περιορίζει την απόσταση από το έδαφος σε πλάγια θέση.

Διαμόρφωσε τη δική σου F 750 GS

Επίλεξε μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα πρόσθετου και γνήσιου εξοπλισμού BWM και διαμόρφωσε τη μοτοσικλέτα σου σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

Μετάβαση στον διαμορφωτή
spinner