* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €180 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (F 750 GS) €9.990, με προκαταβολή €3.296, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €2.677, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.521, προστασία δανείου €126, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €8.341, συνολικό ποσό καταβολής €12.658, ΣΕΠΠΕ 6,43%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW F 750 GS.

ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ.

Κρατά τον κινητήρα σου σε λειτουργία, καθημερινά. Η καρδιά σου χτυπά στο ρυθμό της BMW F 750 GS. Είναι το εισιτήριό σου για την περιπέτεια. Επειδή με αυτό το ισορροπημένο Enduro για κάθε χρήση, θα κυριαρχείς σε όλες τις διαδρομές, ανεξάρτητα από το οδόστρωμα, και θα εκτείνεις τους ορίζοντές σου – γιατί θέλεις περισσότερα. Η F 750 GS σου δίνει περισσότερη δύναμη, περισσότερη άνεση, περισσότερο πνεύμα της GS. Νιώσε τον ισχυρό κινητήρα και απόλαυσε την ευκολία χειρισμού της F 750 GS. Ενώ έχεις ξεκινήσει για να ανακαλύψεις τον κόσμο, έχεις υπό έλεγχο τη μοτοσικλέτα σου με τον αυτόματο έλεγχο σταθερότητας (ASC) και το ABS. Και με την προαιρετική επιλογή συνδεσιμότητας (Connectivity) από το εργοστάσιο, η TFT οθόνη 6,5 σου δείχνει, μεταξύ άλλων, σε ποια διασταύρωση θα πρέπει να βγεις ή ποιος σε καλεί. Με σαφή και περιεκτικό τρόπο – χωρίς να σου αποσπά την προσοχή από το δρόμο. Η είσοδος στην επόμενη εμπειρία σου είναι – και χάρη στο χαμηλό ύψος καθίσματος – ευκολότερη από ποτέ.  

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ F 750 GS

Επίλεξε το στυλ σου.

Εδώ μπορείς να προσαρμόσεις την F 750 GS σύμφωνα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις: μπορείς να επιλέξεις μεταξύ του βασικού χρώματος Light White, του Austin Yellow metallic (με επιπλέον χρέωση) για σπορ εμφάνιση και το style Exclusive σε κομψό Stereo metallic matt.

*/-->

Light White

Ακόμη και με το βασικό χρώμα η μοτοσικλέτα σου έρχεται στο προσκήνιο.

*/-->

Austin Yellow metallic

Η F 750 GS φαίνεται ακόμη πιο δυναμική με εντυπωσιακή μεταλλική βαφή.

*/-->

Style Exclusive

Η εμφάνισή σου είναι κομψή και σίγουρη με το Style Exclusive και το χρώμα Stereo metallic matt.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Πραγματική καταγωγή GS.

Είναι φανερό: από το λεπτό πίσω μέρος, το εντυπωσιακό μπροστινό ρεζερβουάρ αλλά και το τυπικό για GS υψωμένο μπροστινό φτερό, τα σχεδιαστικά στοιχεία της F 750 GS το δείχνουν καθαρά: η μοτοσικλέτα έχει το GS γονίδιο. Ξεκάθαρη και αυθεντική είναι η τυπική σχεδιαστική γραμμή. Με θέα το μπροστινό μέρος, οι νέοι προβολείς LED είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακοί – ένα πραγματικά φωτεινό σύμβολο. Και η γαλβανισμένη μάσκα του ψυγείου με το Style Exclusive υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα αυτής της πολυτάλαντης μοτοσικλέτας και ενσωματώνει το πνεύμα της GS. Ανακάλυψε περισσότερα
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΕΝ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

77
HP (57 kW) στις 7.500 σ.α.λ.
83
Nm μέγιστη ροπή στις 6.000 σ.α.λ.
853
cc κυβισμός
815
mm ύψος σέλας
Υδρόψυκτος, δικύλινδρος τετράχρονος κινητήρας

Εκκίνηση με νέο δικύλινδρο κινητήρα.

Όταν βάζεις εμπρός την F 750 GS αρχίζει ένα ταξίδι σε άγνωστη περιοχή. Ο ζωντανός δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας θα χαράξει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου – με 57 kW (77 HP), ο πρόσφατα σχεδιασμένος κινητήρας παρέχει άφθονη ισχύ στον πίσω τροχό – διατηρώντας ταυτόχρονα την κατανάλωση χαμηλή (4,1 l ανά 100 km κατά WMTC). Για νέους αναβάτες με άδεια κατηγορίας A2: ακόμη και η έκδοση με μειωμένη ισχύ 35 kW (48 HP) μεταδίδει καθαρό συναίσθημα GS.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΙΩΣΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ F 750 GS

Κάθε εκκίνηση είναι εύκολη.

Κάθε εκκίνηση είναι εύκολη.

Ο ευέλικτος χειρισμός, η υψηλή άνεση και η δυνατότητα χαμηλωμένης ανάρτησης κάνουν την είσοδο σου στον κόσμο της GS ευκολότερη από ποτέ. Για να είναι βέβαιο ότι θα κάθεσαι τέλεια, η F 750 GS μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορα ύψη σέλας: από χαμηλή 770 mm έως και 830 mm. Και επιπλέον: η άνετη, αλλά ενεργητική θέση της σέλας και η μεταβλητή εργονομία υποστηρίζουν την ενεργητική σου ασφάλεια και σε κάνουν ένα με τη μοτοσικλέτα σου - για άνετο ταξίδι.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ F 750 GS

Style Exclusive

Style Exclusive

Θέλεις να δώσεις κομψή εμφάνιση στην F 750 GS σου; Τότε το Style Exclusive με το χρώμα του Stereo metallic matt είναι ιδανικό για εσένα. Με αυτό το Style, η γαλβανισμένη μάσκα του ψυγείου με μεγάλη ταινία GS και οι ζάντες σε Granite Grey στήνουν τέλεια το σκηνικό για την F 750 GS. Η μαύρη/γκρι σέλα, τα δύο προστατευτικά χεριών και το ασημένιο ανοδιωμένο τιμόνι ολοκληρώνουν την καλόγουστη εμφάνιση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κομψή εκκίνηση.

Κομψή εκκίνηση.

Η BMW F 750 GS σε μεταφέρει έξυπνα – με το Connectivity (συνδεσιμότητα): μπορείς να συνδέεις το smartphone σου στην F 750 GS μέσω Bluetooth και να χειρίζεσαι μεγάλη γκάμα καινοτόμων λειτουργιών χρησιμοποιώντας το πανεύκολο multi-controller στο τιμόνι. Οι λειτουργίες αυτές εμφανίζονται στην TFT οθόνη 6,5. Η πλοήγηση στροφή-στροφή του Connectivity σου δείχνει το δρόμο με εξαιρετικά σαφή τρόπο, απευθείας στην οθόνη. Επιπλέον, σε σύνδεση με το σύστημα επικοινωνίας της BMW Motorrad, η τηλεφωνία είναι πανεύκολη – είτε δέχεσαι κλήσεις είτε τις κάνεις εσύ ο ίδιος. Επειδή συνδέοντας το smartphone σου με το multi-controller, μπορείς ακόμη και να αποκτήσεις πρόσβαση στη λίστα επαφών σου και να επιλέξεις μία. Χάρη στο σύστημα επικοινωνίας, μπορείς ακόμη και να ακούς μουσική από το smartphone σου ενώ οδηγείς. Πάντα εύκολα και χωρίς αποσπάσεις – διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσεις ποτέ τη συγκέντρωσή σου. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άνετη οδηγική απόλαυση.

Άνετη οδηγική απόλαυση.

Υπάρχει κάτι για κάθε τύπο αναβάτη: μπορείς να προσαρμόσεις την F 750 ​​GS στις ανάγκες σου - διατίθενται πολλές σέλες με διαφορετικά ύψη καθίσματος. Υπάρχει επίσης χαμηλή διπλή σέλα και σέλα για ακόμη περισσότερη άνεση και αν το επιθυμείς, η μοτοσικλέτα μπορεί να χαμηλώσει περισσότερο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιπλέον στοιχεία της F 750 GS
  • Το μοντέρνο πίσω φως LED τονίζει τον δυναμικό σχεδιασμό της BMW F 750 GS. Στο πακέτο εξοπλισμού ABS Pro μετατρέπεται σε δυναμικό φως πέδησης που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

  • Η BMW F 750 GS είναι εφοδιασμένη με μικρή ζελατίνα, παρέχοντας αρκετή προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες για όλα τα ταξίδια σου. Αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις μεγαλύτερη ζελατίνα ως πρόσθετο εξοπλισμό. 

     

  • Με την στάνταρ βάση αποσκευών, είσαι έτοιμος για κάθε περίπτωση: σου προσφέρει αρκετό χώρο για τσάντα ή σάκο.

Για τις ανάγκες σου

Εντελώς GS: για την F 750 GS διατίθεται μεγάλη γκάμα ειδικού εξοπλισμού και γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad. Επιτρέποντάς σου να προσαρμόσεις τη μοτοσικλέτα σου ώστε να ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξεσουαρ για την F 750 GS

Ρουχισμος καταλληλος για την περιπετεια σου

Αλλα μοντελα της κατηγοριας Adventure