F 750 GS

από 10.900€
189€ / μήνα με το ALL IN RIDE

Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €189,30 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €10.900 προκαταβολή €3.380, και με τελευταία μεγάλη δόση €2.800,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €2.160,79 , προστασία δανείου €189,14 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €9.869,93 , ΣΕΠΠΕ 8,55%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €15.416,40.

Η BMW F 750 GS

Το εισιτήριό σου στην περιπέτεια

Απέδρασε για λίγο από την καθημερινότητα. Διεύρυνε τους ορίζοντές σου. Με την BMW F 750 GS. Το Adventure Bike κατακτά όλους τους δρόμους, ασφαλτοστρωμένους και μη. Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός με ABS Pro, Δυναμικό Έλεγχο Πρόσφυσης (DTC) και φλας LED, καθώς και οι προαιρετικά διαθέσιμες λειτουργίες οδήγησης Pro, δεν αφήνουν καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη. Το νέο «πολύ χαμηλό» ύψος σέλας ως στοιχείο προαιρετικού εξοπλισμού κάνει πιο εύκολη από ποτέ την είσοδο στον κόσμο της περιπέτειας. Επιβιβάσου στην F 750 GS και ζήσε το #SpiritofGS

Σημαντικά σημεία για όσους αγαπούν την περιπέτεια

Η F 750 GS είναι εύκολη στον χειρισμό και τα καταφέρνει εξαιρετικά και σε δύσκολα εδάφη. Με το πλούσιο πρόγραμμα εξοπλισμού μπορείς να την προσαρμόσεις άψογα στο σωματότυπό σου και τις επιθυμίες σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Dynamic ESA
Βλέπουμε το Dynamic ESA με λεπτομέρειες.
ABS Pro και DTC στον βασικό εξοπλισμό
Βλέπουμε το σύστημα πέδησης της F 750 GS.
Ιδιαίτερα φλας LED του βασικού εξοπλισμού
Βλέπουμε τα ιδιαίτερα φλας LED της F 750 GS.
Εκτεταμένες λειτουργίες οδήγησης Pro
Βλέπουμε την ένδειξη των λειτουργιών οδήγησης Pro στην οθόνη TFT.
Περισσότερη ισχύς με τη θύρα USB του βασικού εξοπλισμού
Βλέπουμε τη θύρα USB της F 750 GS.
Συνδεσιμότητα με οθόνη TFT και Multi Controller
Βλέπουμε την οθόνη TFT 6,5" της F 750 GS.
ECALL, ο αξιόπιστος συνοδός
Βλέπουμε τον διακόπτη ECALL της F 750 GS.
Μεγάλη ποικιλία σε σέλες
Βλέπουμε τη σέλα της F 750 GS.

Γίνε ένα με την μηχανή σου

Γίνε ένα με την μηχανή σου

Για να κάθεσαι σωστά επάνω στην F 750 GS, μπορείς να επιλέξεις το σωστό ύψος μέσα από μία μεγάλη γκάμα σελών: από τη χαμηλή έκδοση με ύψος 770 mm έως τη σέλα Rallye με ύψος 845 mm. Η νέα «πολύ χαμηλή» σέλα, με την απουσία ενοχλητικών ακμών κατά την στάση και το προσαρμοσμένο πλάτος κατά το κάθισμα μεγαλύτερης διάρκειας, σε διευκολύνει να γίνεις ένα με τη μοτοσικλέτα σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Δυναμική ισχύς

57
57 kW (77 PS) Μέγ. ισχύς κινητήρα στις 7.500 σ.α.λ.
83
Nm Μέγιστη ροπή στις 6.000 σ.α.λ.
853
ccm Κυβισμός
15
λίτρα χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου
Δικύλινδρος τετράχρονος σε σειρά κινητήρας

Νιώσε τον κινητήρα

Η F 750 GS ανοίγει την όρεξη για περιπέτεια: Ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας μεταφέρει ισχύ 57 kW (77 PS) στον πίσω τροχό – συγχρόνως, διατηρεί σε χαμηλά επίπεδα την κατανάλωση καυσίμου (4,2 λίτρα ανά 100 km κατά WMTC).

Είσαι κάτοχος άδειας οδήγησης της κατηγορίας A2; Τότε, η έκδοση με τη μειωμένη ισχύ των 35 kW (48 PS) είναι η κατάλληλη επιλογή για να γευτείς την αυθεντική αίσθηση GS.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ξεχωριστός ήχος

Δυνατή σχεδίαση, εξατομικευμένο στιλ

Επίλεξε τον χρωματισμό σου

Η F 750 GS διατίθεται σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς, από κλασικό έως σπορ. Εσύ ποιο χρώμα θα επιλέξεις;

Sport

Σπορ χαρακτήρας από άκρη σε άκρη: Η F 750 GS Sport σε συνδυασμό χρωμάτων Light white/Racing blue metallic/Racing red ξεκινά δυναμικά.

Light white

Η F 750 GS ενσωματώνει ελαφρότητα και δυναμισμό. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ανοιχτόχρωμο φέρινγκ σε Light white και την εντυπωσιακή μαύρη-κόκκινη σέλα της.

Triple Black

Το Black storm metallic 2 τονίζει τις γραμμές της μοτοσικλέτας και ταιριάζει άψογα στον περιπετειώδη χαρακτήρα της F 750 GS. Ταιριάζει και στον δικό σου;

Προσάρμοσέ την στις προτιμήσεις σου

Προσάρμοσέ την στις προτιμήσεις σου

Μετά το χρώμα έρχεται η εξατομίκευση: Δώσε στην F 750 GS έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα με τα διάφορα στοιχεία εξοπλισμού. Για να σε βοηθήσουμε στην επιλογή, έχουμε συνθέσει τρεις προτάσεις με τις οποίες μπορείς να βιώσεις διαφορετικές περιπέτειες. Άντλησε έμπνευση και κάνε την F 750 GS δική σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Rent A Ride – Ενοικίασε την μοτοσικλέτα των ονείρων σου

Οδήγησε τις νεότερες μοτοσικλέτες BMW

Οδήγησε τις νεότερες μοτοσικλέτες BMW

Είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό: Το Rent A Ride παρέχει Μία ολοκληρωμένη προσφορά ενοικίασης που σας επιτρέπει να επιλέξεις τη μοτοσικλέτα BMW των ονείρων σου με λίγα μόνο κλικ. Εσύ επιλέγεις από πού και για πόσο καιρό θα βρίσκεσαι στο δρόμο. Γνώρισε άγνωστες τοποθεσίες και ανακάλυψε τις νεότερες BMW μοτοσικλέτες.

Ξεκίνησε την περιπέτειά σου και απόκτησε Fuel For Life.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ενδυμασία για την περιπέτειά σου

spinner