Γρηγορος σαν κεραυνος.

Ο Nick Huber είναι δαίμονας της ταχύτητας.

Τα παιδιά του για αυτόν είναι οι μοτοσικλέτες BMW. Πάντα βρίσκει χρόνο για βόλτες. Σταματάει σε ένα μικρό εστιατόριο, σταθμεύει τη μοτοσικλέτα του μπροστά από το παράθυρο και τρώει ένα μπέργκερ χαζεύοντάς τη με λαχτάρα. Στον Nick αρέσει επίσης η ταχύτητα και πάντα βρίσκει αφορμή να την απολαμβάνει σε αρκετές μοτοσικλέτες. Οι φίλοι του δεν τον φωνάζουν «Blitzen» τυχαία. «Είμαι δαίμονας της ταχύτητας» παραδέχεται.

«
Με φωνάζουν Blitzen. #MAKEITSPEZIAL »

Πάντα έτοιμος να φύγει.

Πάντα έτοιμος να φύγει.

Ο Nick συλλέγει μοτοσικλέτες όπως άλλοι θα συνέλεγαν γραμματόσημα. Ο Nick δίνει πάντα όλο του τον εαυτό. Σε αρκετά έργα, έχει δείξει πως έχει εξαιρετικό ταλέντο στις μοτοσικλέτες. Πάντα δημιουργεί κάτι μοναδικό σε δύο τροχούς, επινοώντας την καλύτερη μετατροπή.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο «Blitzen» διατηρεί τις μοτοσικλέτες του καθαρές και σε τάξη. Πρέπει να λάμπουν και να αστράφτουν. «Έτσι είναι επίσης ευκολότερη η επισκευή τους και μπορείς να φτάσεις γρηγορότερα στο βάθος οποιουδήποτε προβλήματος. Δείχνουν καλύτερα όταν είναι γυαλισμένες.» Το στυλ και η εμφάνιση είναι σημαντικά. Γι' αυτό αγαπάει το δερμάτινο μπουφάν του. Δεν ανεβαίνει στη μηχανή του χωρίς αυτό. Είναι μοναδικό. «Γίνεται καλύτερο με το πέρασμα των χρόνων.»

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προτιμά να κάνει διαδρομές μόνος του, αλλά δεν έχει πρόβλημα να οδηγεί και σε μικρές ομάδες. «Ωστόσο, θεωρώ τις μεγάλες ομάδες κουραστικές και αγχωτικές. Όλοι θέλουν να είναι χαρούμενοι και αυτό γίνεται αφού μοιραστούν τη χαρά τους στον δρόμο.» Και τι θα τον έκανε χαρούμενο; «Ένα υπόστεγο αεροσκαφών» . Γιατί τότε θα είχε αρκετό χώρο για τις μοτοσικλέτες του – πάντα έτοιμος να απογειωθεί. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Nick θέλει να φύγει ξανά και να ταξιδέψει στην Ευρώπη και να επισκεφθεί το παλιό του σπίτι – γεννήθηκε κοντά στη λίμνη Tegernsee στη Βαυαρία. Μετακόμισε στις ΗΠΑ όταν ήταν μικρό παιδί και τώρα ζει στην Μινεάπολις. Ποτέ δεν σταματάει να ονειρεύεται! Ίσως θα μπορούσε να συμμετάσχει στο ράλλυ Baja 1000 στο Μεξικό; Ή να τολμήσει το μακρύ ταξίδι στην Αργεντινή και να γίνει ένα με τη μοτοσικλέτα του και πάλι.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερα πορτρέτα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Καν΄ την δικη σου

spinner