Δεν ειναι παλιομοδιτισσα.

Η Kelsey Coppetti αγαπά τον άνεμο και την ελευθερία της οδήγησης.

Τα πάντα ξεκίνησαν όταν το συνειδητοποίησε. Η Kelsey ζούσε ακόμα στο Σαν Φρανσίσκο όταν παρατήρησε πως όλο και περισσότερες γυναίκες οδηγούσαν μοτοσικλέτες. Πέρασε ο καιρός που μόνο οι άντρες έκαναν βόλτες στην πόλη πάνω σε δύο ρόδες. Ήταν η μόνη που δεν είχε ακόμα αγοράσει μια μοτοσικλέτα; Η ιδέα του να αγοράσει μια μοτοσικλέτα δεν την άφηνε να ησυχάσει.

«
Το όνομα της μοτοσικλέτας μου είναι «Grandpa Magnet». Ωστόσο, θεωρώ πως δεν οδηγώ σαν γιαγιά.#MAKEITSPEZIAL »

Γρήγορα και χαλαρά.

Γρήγορα και χαλαρά.

Η διευθύντρια μάρκετινγκ δουλεύει τώρα στο Λος Άντζελες και έχει αγαπήσει τις πνευματικές, σωματικές και συναισθηματικές προκλήσεις του να οδηγείς μοτοσικλέτα, από το 2012. «Μερικές φορές, η μοτοσικλέτα μου με ταξιδεύει σε έναν δικό μου κόσμο». Για την Kelsey, μια βόλτα κατευνάζει την ψυχή, είναι ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα. Λίγο περιπέτεια. «Αισθάνομαι τον άνεμο, μερικές φορές είναι αρκετά ήσυχος. Και όλα γύρω μου είναι ρευστά».

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Kelsey γνωρίζει τον κίνδυνο της οδήγησης, ιδιαιτέρως ως κάτοικος του Λος Άντζελες. Το κράνος της, της έσωσε τη ζωή. «Όταν πέφτεις, αλλάζει όλη σου η νοοτροπία και μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να ξεπεράσεις αυτό το συναίσθημα». Δεν ήθελε να εγκαταλείψει το χόμπι της για κανένα λόγο. Είχε συνηθίσει εδώ και καιρό τον άνεμο στα μαλλιά της και την ελευθερία.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αγόρασε την πρώτη της μοτοσικλέτα με 145.000χλμ. Είχε δυο προηγούμενους ιδιοκτήτες. «Τώρα ζει τη ζωή της πλάι μου». Η Kelsey έχει μείνει πιστή στον "Grandpa Magnet" – το τρυφερό παρατσούκλι για τη μοτοσικλέτα – για όλα αυτά τα χρόνια. Μια ευχάριστη μοτοσικλέτα, παρόλο που παραδέχεται με χαμόγελο πως κάποιες φορές έχει παραμελήσει τη φροντίδα της. «Όταν δεν είμαι σε θέση να το αναβάλω πια, παίρνω τον κουβά με το νερό».  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Και πώς της αρέσει να οδηγεί; «Γρήγορα και χαλαρά», λέει η Kelsey, χαμογελώντας. Δεν αποτελεί αντίφαση για την ίδια. Είναι Κυριακές που της αρέσει να πηγαίνει αυθόρμητες βόλτες μόνη της - συχνά ακούγοντας μουσική των «The Black Angels». Φυσικά της αρέσει επίσης να ταξιδεύει με τους φίλους της. Θα αποδράσει για ένα σαββατοκύριακο με τον εξοπλισμό της για κάμπινγκ στις αποσκευές της. Το αγόρι της οδηγεί επίσης μοτοσικλέτα – η Kelsey συστήνει αυτή την περίπτωση. «Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό όταν ο σύντροφός σου είναι επίσης μοτοσικλετιστής».

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερα πορτρέτα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Καν' την δικη σου

spinner