Μια Μαμα μοιραζεται την ιστορια της.

H Jennifer McCann ξετρελαίνεται να οδηγεί.

Η Jennifer έχει περάσει αρκετά. Δεν είναι του στυλ της να είναι συνεπιβάτης για πάντα. Είναι γυναίκα της δράσης και κάνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο. Μερικά χρόνια πριν, έμαθε να οδηγεί μόνη της μοτοσικλέτα καθώς αποτελεί την ιδανική επιλογή για αυτήν όταν θέλει να ξεφύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό της και η μοτοσικλέτα της είναι πάντα δίπλα της.

«
Έχω οικογένεια. Και οδηγώ μοτοσικλέτα. #MAKEITSPEZIAL »

Έξω από την πόλη.

Έξω από την πόλη.

Όταν η κόρη της την φωνάζει μαμά η Jennifer νιώθει πραγματικά περήφανη. Η μαμά έχει τα πάντα υπό έλεγχο: «Είμαι μια γυναίκα και εργαζόμενη μητέρα πλήρους απασχόλησης. Παρ' όλα αυτά ταξιδεύω και οδηγώ τη μοτοσικλέτα μου όσο πιο συχνά μπορώ», εξηγεί με περηφάνια. Η οργάνωση είναι σημαντική. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλει να είναι γνωστή ως σούπεργουμαν.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μοτοσικλέτα της Jennifer είναι αυθεντική όσο και εκείνη. Αυτή η μαμά οδηγεί μια ρετρό twin μοτοσικλέτα, η οποία ήταν διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες για σύντομο χρονικό διάστημα. «Έχει σχετικά μικρή μηχανή - αν αναλογιστείς πόσο έντονα την χρησιμοποιώ και πόσο μακριά ταξιδεύω». Της αρέσει να κάνει βόλτες, απολαμβάνει το χαλαρό στυλ οδήγησης, προτιμά να βρίσκεται σε περιφερειακούς δρόμους– μακριά από την πόλη Ventura, της Καλιφόρνια και είναι πάντα χαρούμενη με την αλλαγή παραστάσεων.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο για όλους. Όμως η Jennifer έχει σαφείς προτεραιότητες- η ασφάλεια προέχει: «Δεν θα καβαλούσα ποτέ τη μοτοσικλέτα μου χωρίς κράνος, το δερμάτινο μπουφάν μου και τις μπότες μου.» Όταν παίζει το «Gypsy» των Fleetwood Mac στο ραδιόφωνο τίποτα δεν τη σταματά, φοράει τον εξοπλισμό της και βγαίνει στον δρόμο. Αυτό το τραγούδι δεν την κάνει μόνο να ανοίγει το γκάζι. Την κάνει να σκέφτεται και το παρελθόν της. Όλα τα ταξίδια της. Γεννημένη στο Σολτ Λέικ Σίτι, συχνά μετακινούταν εδώ και εκεί, έζησε στην Τζακάρτα, τη Νεα Υόρκη, τη Βοστώνη και το Λος Άντζελες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για αυτήν ήταν πάντα ξεκάθαρο. Δεν θα εγκατέλειπε τη μοτοσικλέτα της επειδή έγινε μητέρα. Αντιθέτως. Θεωρεί πιο πιθανό να ενθαρρύνει τα παιδιά της να απολαύσουν αυτόν τον τρόπο ζωής και αυτή τη στάση. Έπειτα, η Jennifer θα δείξει στην κόρη της τι σημαίνει να κάνεις συναρπαστικές βόλτες με μια μοτοσικλέτα. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερα πορτρέτα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Κανε τη δικη σου

spinner