Το Int. GS Trophy Bike από διαφορετικές οπτικές γωνίες και με πλήρη οδήγηση μέσα από νερό.

Ο εξοπλισμός Int. GS Trophy

Όταν αναζητάς διαρκώς την επόμενη περιπέτεια, χρειάζεσαι εξοπλισμό που να μπορείς να εμπιστευτείς σε κάθε περίσταση. Για τον λόγο αυτό δοκιμάσαμε τα γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad στις πιο αντίξοες συνθήκες στις offroad διαδρομές του International GS Trophy.

Αυτά τα εξαρτήματα έχουν αποδείξει πόσο καλά μελετημένα και ανθεκτικά είναι στη λάσπη, στις ερήμους, στα περάσματα από ποτάμια και στα βουνά. Ταιριάζουν απόλυτα με τη μοτοσικλέτα σου και χαρίζουν σε εσένα και την GS σου όλα όσα χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις κάθε offroad δρόμο. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ασφάλεια

Τέλειος εξοπλισμός για τις πιο άγριες περιπέτειες. Χάρη στο μαύρο προστατευτικό πλαισίου, το προστατευτικό για το κάλυμμα κυλινδροκεφαλής από ανοξείδωτο χάλυβα και το προστατευτικό προβολέα, η μοτοσικλέτα σου διαθέτει εξαιρετική προστασία από τα κλαδιά, τους βράχους, τις μπότες enduro και τις πέτρες. Το στιβαρό αλουμινένιο προστατευτικό κινητήρα Enduro ασφαλίζει το κάτω μέρος του κινητήρα. Οι μπάρες προστασίας κινητήρα από στιλβωμένο ανοξείδωτο χάλυβα προστατεύουν με αξιοπιστία από ζημιά, εάν η μοτοσικλέτα τυχόν ανατραπεί μέσα στη μάχη. Οι χούφτες προστασίας προστατεύουν τα χέρια σου με ασφάλεια από τα κλαδιά και τις πέτρες. Ένα γυαλί προστασίας προστατεύει την οθόνη TFT από ρύπους και άλλες ζημιές.

Εργονομία και άνεση

Εκτός δρόμου, δεν θα πρέπει να παραλείπεις αυτό το αξεσουάρ: Η φιμέ ζελατίνα Rallye σού προσφέρει ξεκάθαρη θέα προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα επαρκή προστασία. Με τη στενή σέλα Rallye με σκληρό μαξιλάρι έχεις μέγιστη ελευθερία κινήσεων. Τα φαρδύτερα και μακρύτερα μαρσπιέ Enduro προσφέρουν περισσότερη στήριξη και αντιολισθητική ευστάθεια. Το ρυθμιζόμενο στο ύψος πεντάλ φρένου ρυθμίζεται ακριβώς σύμφωνα με τις ανάγκες σου – έτσι ώστε ο χειρισμός του ποδόφρενου να είναι πιο ακριβής ακόμα και κατά την όρθια οδήγηση.  Ο λεβιές αλλαγής ταχυτήτων με ρυθμιζόμενο σκαλοπάτι μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορα μεγέθη υποδημάτων και συνήθειες αλλαγών ταχυτήτων. Η αύξηση του ύψους τιμονιού από σφυρήλατο αλουμίνιο σού προσφέρει πιο ξεκούραστη στάση και καλύτερο έλεγχο εκτός δρόμου. 

Σχεδίαση

Η καταλληλότητα για χρήση εκτός δρόμου μπορεί να έχει τόσο ωραία εμφάνιση. Το υψηλής ποιότητας τελικό εξάτμισης slip-on κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από τιτάνιο προσδίδει στην GS σου όχι μόνο μια πιο σπορ εμφάνιση, αλλά είναι και ελαφρύτερο από το τελικό εξάτμισης του βασικού εξοπλισμού. Το μεγαλύτερο κάλυμμα του μπροστινού τροχού προστατεύει τη μοτοσικλέτα σου από χτυπήματα από πέτρες και ρύπους. Οι εξαιρετικά ανθεκτικοί τροχοί με σταυρωτές ακτίνες μπορούν να φοράνε και ελαστικά χωρίς αεροθάλαμο και ολοκληρώνουν τις δυνατότητες offroad της μοτοσικλέτας σου.

Αποθηκευτικός χώρος

Το ότι μπορεί να βραχείς και να λερωθείς, ενώ βρίσκεσαι εκτός δρόμου, δεν είναι μυστικό. Εδώ είναι πολύ σημαντικό οι αποσκευές σου να προστατεύονται ιδανικά από εξωτερικές επιρροές. Ο μικρός σάκος ρεζερβουάρ της συλλογής Adventure από ανθεκτικό νάιλον ύφασμα έχει μια αδιάβροχη εσωτερική σακούλα. Έτσι, όλα όσα χρειάζεσαι παραμένουν στεγνά.

Ρώτησε τον Επίσημο Έμπορο BMW Motorrad

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις μοτοσικλέτες GS Trophy και τα κατάλληλα γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad, θα πρέπει να απευθυνθείς καλύτερα στον Επίσημο Έμπορο της περιοχής σου. Θα χαρεί να σε συμβουλέψει.

Προς την αναζήτηση εμπόρων

Περισσότερο #SpiritofGS

spinner