Ζουμε και αναπνεουμε για το πνευμα της GS.

Μοιραζόμαστε την περιπέτεια.

Προσοχή, μεταδοτικό! Οπουδήποτε και αν σε οδηγεί το ταξίδι σου και όποιος και αν σε συνοδεύει, οι πρεσβευτές της GS εξαπλώνουν το πνεύμα της GS σε όλο τον κόσμο. Γοητεύουν με τις περιπέτειές τους. Ενθουσιάζουν με τις ιστορίες τους. Και με το θάρρος τους σε εμπνέουν να βγείς και να ανακαλύψεις το άγνωστο. Μπορούμε εδώ να παρουσιάσουμε μόνο μερικούς, γιατί όλο και περισσότεροι μολύνονται και παρασύρονται από το πνεύμα της GS.

«
Η GS έχει ανοίξει ένα νέο κόσμο για μένα και έχει αλλάξει τη ζωή μου εντελώς. »

Tobias Weiser

Ζώντας στα άκρα για 30 χρόνια.

Ζώντας στα άκρα για 30 χρόνια.

Ο Michael Martin είναι φωτογράφος, εραστής της περιπέτειας και γεωγράφος. Με το πνεύμα της GS στο αίμα του λόγω επαγγέλματος, κινείται συνεχώς μέσα στις ερήμους της Σαχάρας, της Ατακάμα και της Ανταρκτικής. Εξερευνεί αυτά τα αφιλόξενα μέρη για περισσότερα από 30 χρόνια, και η μοτοσικλέτα είναι ένας από τους αγαπημένους του τρόπους μετακίνησης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια θηλυκή παρουσία σε ανδροκρατούμενο χώρο.

Μια θηλυκή παρουσία σε ανδροκρατούμενο χώρο.

Ως πρώτη γυναίκα αρχηγός ομάδας στο international GS Trophy, η Jolandie, ή απλά η "Jo" Rust θα πρέπει να διεκδικήσει την παρουσία της σε έναν τυπικό ανδροκρατούμενο χώρο. Γι' αυτήν δεν είναι δύσκολο. Τη Rust δεν την αποθαρρύνεις εύκολα. Ούτε ακόμη και όταν τη λήστεψαν με την απειλή όπλου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην αφρικανική ήπειρο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πολυταξιδεμένη πρωτοπόρος.

Η πολυταξιδεμένη πρωτοπόρος.

Πως ήταν να ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο πριν την παγκοσμιοποίηση; Πώς ήταν χωρίς ιντερνέτ, GPS και κινητά τηλέφωνα στις πιο απομακρυσμένες γωνιές της Γης; Η Αγγλίδα Elspeth Beard θυμάται πολύ καλά αυτή την εποχή. Όταν ξεκίνησε προς το άγνωστο στη σέλα της BMW της το 1982, δημιούργησε πρότυπα για μελλοντικούς φίλους της περιπέτειας. Συχνά περιγράφει την ιστορία της σε μαγεμένους ακροατές. Σχεδιάζεται η έκδοση βιβλίου. Και το Χόλιγουντ την έχει ήδη καλέσει.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Tomm Wolf συνδέεται με τον κόσμο της GS περισσότερο από κάθε άλλον. Ήδη από το 1980, ξεκίνησε για περιπέτειες με την R 80 G/S. Ο απίστευτος ενθουσιασμός και το έντονο ενδιαφέρον του για την οδήγηση enduro είναι κολλητικά. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που έκανε το χόμπι του επάγγελμα και τώρα εργάζεται ως εκπαιδευτής στο πάρκο Enduro.
Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Αυτοί που είναι αναμμένοι παρακινούν και τους άλλους. Έτσι, ο Tomm Wolf ήταν προκαθορισμένο να αναλάβει το ρόλο του σπορ μάνατζερ στο int GS Trophy και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αποκτήσει το ψευδώνυμο "Mister GS Trophy". Το πνεύμα της GS βρίσκεται σε κάθε κύτταρο του σώματος του και εκπέμπεται από την προσωπικότητά του.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

#spiritofgs

Κάθε χιλιόμετρο μας αλλάζει, κάθε δευτερόλεπτο μας οδηγεί σε νέες θεωρήσεις, και κάθε μέρος εμφυτεύει μια εικόνα στη μνήμη μας – αυτό είναι το πνεύμα της GS.

Δες το με τα ματια σου τωρα

Η μεγαλη οικογενεια της GS

Υπάρχουν πολλοί σαν εμάς. Ζούμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Ζούμε για την περιπέτεια. Οδηγούμε όλοι GS. Το πνεύμα της GS μας καλωσορίζει όλους σε όλο τον κόσμο. Δίνει χέρι βοήθειας. Ανοίγει τις πόρτες σε ξένες κουζίνες και μετατρέπει τυχαίες συναντήσεις σε φιλίες.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Θέλω να ταξιδέψω φέτος στο Κέιπ Τάουν. Τον επόμενο χρόνο θέλω να ταξιδέψω στον Παναμερικανικό αυτοκινητόδρομο. Και ποιος ξέρει τι θα ακολουθήσει μετά … »

Željan Rakela

Όταν το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ.

Οι εραστές της περιπέτειας ξεκινούν για να ζήσουν το όνειρό τους πολύ νωρίς. Ξεκινούν με σκοπό να είναι πάντα σε κίνηση. Στο κυνήγι της περιπέτειας και στην αντιμετώπιση της επόμενης πρόκλησης.
Η βροχή, η λάσπη, η σκόνη και το αμμοχάλικο είναι το στοιχείο τους. Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει, επειδή το πνεύμα της GS ρέει στις φλέβες τους. Είναι οι μεγάλοι, σύγχρονοι εραστές της περιπέτειας. Ακολουθούν την επιθυμία τους και δείχνουν ότι το θάρρος ανταμείβει. Και αυτές είναι οι ιστορίες τους.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθεί το πάθος του – από την Ασία έως τις Άλπεις.

Ακολουθεί το πάθος του – από την Ασία έως τις Άλπεις.

Κάθε δύο χρόνια, οι λάτρεις της μοτοσικλέτας συγκεντρώνονται από όλο τον κόσμο για την εκδήλωση Motorrad Days (ημέρες μοτοσικλέτας). Οι άνθρωποι συνήθως έρχονται μερικές ημέρες πιο πριν. Ο Prasit ήταν ήδη στο δρόμο εβδομάδες πριν από αυτή τη μεγάλη εκδήλωση. Για σοβαρό λόγο. Το ταξίδι του ξεκίνησε από την Ταϊλάνδη. Πιο συγκεκριμένα από την Μπανγκόκ, και πέρασε από τη Μογγολία, τη Ρωσία και θα τελειώσει στο Garmisch-Partenkirchen. Έχει μετατρέψει τη ζωή του σε ένα μεγάλο "ταξίδι μοτοσικλέτας" με την πιο ακριβή έννοια της λέξης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σακίδια σέλας γεμάτα με ιστορίες της GS.

Εκείνοι που θέλουν να ζήσουν κάτι χρειάζονται το θάρρος να παρακινήσουν τον εαυτό τους και τη θέληση να επιμείνουν. Πολλοί από αυτούς έχουν ήδη ξεκινήσει ταξίδια με την GS – και μικρά και μεγάλα. Όλοι επέστρεψαν με αξέχαστες εμπειρίες.

Αρκετοί ήδη γράφουν τις προσωπικές τους ιστορίες με την GS. Ταξιδεύοντας στον κόσμο με την GS σημαίνει ότι είσαι πρωτοπόρος. Αναζητώντας περιπέτεια. Ανακαλύπτοντας αυτό που δεν έχει ανακαλυφθεί. Ζώντας αυτό που δεν έχεις ζήσει.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για τις συναρπαστικες ιστοριες με GS external-link-arrow-slim

Η περιπέτεια είναι εγγυημένη.

Δεν υπάρχει άλλη μοτοσικλέτα με περισσότερη περιπέτεια από τη GS. Τα μοντέλα GS έχουν ταξιδέψει σε χωμάτινα μονοπάτια, μέσα από την έρημο Γκόμπι, με ταϊλανδική βροχόπτωση ή σε ανεμοδαρμένα δίασελα μέχρι το επόμενο σημείο με θέα από το 1980 – ο σκοπός είναι η περιπέτεια. Και ανεξάρτητα το είδος της περιπέτειας που έχεις στο μυαλό, η κατάλληλη GS θα σε πάει εκεί.

BMW R 1200 GS Adventure

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner