Δοκιμασε το πνευμα της GS ο ιδιος.

Περιπέτεια για όλους.

Θέλουμε να ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο ή απλά να πάρουμε μια γεύση περιπέτειας. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι ή απλά να φύγουμε για μια περιοδεία μερικών ημερών. Τελικά αυτό που μπορεί να θέλουμε είναι απλά να οδηγήσουμε GS εδώ και τώρα. Η περιπέτεια δεν έχει όρια. Η περιπέτεια δεν είναι επιλεκτική. Ο καθένας μπορεί να έχει μια περιπέτεια. Γιατί η GS είναι παντού και για όλους.

Γνωρισε την GS απο κοντα

Ταξίδια GS – στο δρόμο για τον γύρο του κόσμου.

Ταξίδια GS – στο δρόμο για τον γύρο του κόσμου.

Θέλεις να ταξιδέψεις στα καλύτερα μονοπάτια και διαδρομές του πλανήτη; Αν ναι, υπάρχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πιστοποιημένων ταξιδιωτικών συνεργατών από την BMW Motorrad. Κάθε ταξίδι καθοδηγείται από εκπαιδευμένους συνεργάτες και οδηγούς που επιβλέπουν με επαγγελματισμό τις περιπέτειες με τη μοτοσικλέτα. Αρχάριος, προχωρημένος ή πρωταθλητής - έχουμε το κατάλληλο ταξίδι για όλους, για να εξασφαλίζουμε ότι το ταξίδι θα είναι με βεβαιότητα αξέχαστη περιπέτεια.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ολο και καλυτερα

Πάρκα GS – καλύτερα και με μεγαλύτερη ένταση.

Πάρκα GS – καλύτερα και με μεγαλύτερη ένταση.

Η μηχανή μπορεί και τώρα μπορείς και εσύ. Ατομική εκπαίδευση σε κάποιο από τα πάρκα ή τα κέντρα από έμπειρους συνεργάτες εκπαιδευτές. Είτε είσαι αρχάριος είτε προχωρημένος, αυτή είναι η ευκαιρία να ζήσεις το πνεύμα της GS. Κάθε εκπαίδευση κάνει εσένα καλύτερο και την περιπέτεια πιο έντονη. Σου παρέχουμε ότι χρειάζεσαι!

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκπαίδευση GS

Εκπαίδευση GS

Κυριευμένος από το πνεύμα της GS, θα εκπαιδευτείς πώς να οδηγείς μια GS σωστά, με τα υψηλότερα στάνταρ και σε διάφορα στάδια δυσκολίας. Η ειδική εκπαίδευση θα σε προετοιμάσει για το επόμενο ταξίδι και εξασφαλίζει την ασφάλειά σου σε σχέση με τον χειρισμό της μοτοσικλέτας - εκτός δρόμου, σε απότομες πλαγιές, λασπώδη μονοπάτια, δασικά μονοπάτια, στενούς χωματόδρομους και μικρές, αλλά που δεν πρέπει να υποτιμούνται, αναβάσεις και καταβάσεις. Θα γνωρίσεις με το σώμα και την ψυχή σου τα βασικά της οδήγησης σε ανώμαλο δρόμο – πολύ περισσότερα από τα βασικά.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σεμινάριο ταξιδιού – τα βασικά της περιπέτειας.

Σεμινάριο ταξιδιού – τα βασικά της περιπέτειας.

Απόλαυσε τη μέγιστη ελευθερία και ανακάλυψε ξένες χώρες με την GS. Απόδρασε από την καθημερινή σου ρουτίνα, άφησε τα πάντα πίσω, καθάρισε το μυαλό σου και απλά νιώσε υπέροχα. Δεν χρειάζεται πάντα να είναι ταξίδι στον γύρο του κόσμου. Μια υπέροχη περιοδεία Σαββατοκύριακου υπόσχεται επίσης περιπέτειες. Τα σεμινάρια ταξιδιού θα σου διδάξουν πώς να οδηγείς με ασφάλεια σε ανώμαλο δρόμο με πλήρως φορτωμένες μοτοσικλέτες και πώς να ξεπερνάς πιθανές βλάβες. Όλα όσα χρειάζεσαι για μια περιήγηση αποτελούν επίσης μέρος των βασικών στοιχείων των ταξιδιών περιπέτειας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

International GS Trophy.

Μαζί μέσα από σκόνη, λάσπη και πέτρες.

Μαζί μέσα από σκόνη, λάσπη και πέτρες.

Μοτοσικλέτες οδηγούνται πάνω από σπασμένες γέφυρες. Ποταμοί διασχίζονται με την GS. Ελαστικά τοποθετούνται με πίεση χρόνου. Το international GS trophy είναι το Champions League για αναβάτες GS, και τοποθετεί βίαια τον άνθρωπο και τη μοτοσικλέτα του μέσα στους ρυθμούς του.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ομάδες από όλο τον κόσμο ανταγωνίζονται μεταξύ τους για επτά συνεχόμενες ημέρες, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, μέσα από αδιάβατα εδάφη και εντυπωσιακές προκλήσεις, από το 2008. Αυτό απαιτεί ατσάλινα νεύρα, οδηγικές ικανότητες και περισσότερο από όλα ομαδικό πνεύμα. Έτσι ξεκινά η αξέχαστη περιπέτεια μιας ολόκληρης ζωής.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν είναι για δειλούς.

Δεν είναι για δειλούς.

Κάτι έχει λείψει στο International GS Trophy 2016, 19 ομάδες διέσχισαν ζούγκλες, τροπικά δάση, ποτάμια και φράγματα, μέσα από τη βόρεια Ταϊλάνδη. Για επτά ημέρες, οι κορυφαίοι οδηγοί GS κάλυψαν συνολική απόσταση 1.400 χιλιομέτρων και αντιμετώπισαν 19 εντυπωσιακές προκλήσεις με τις R 1200 GS. Ανεπιθύμητοι συνοδοί στο ταξίδι τους ήταν η μεγάλη ζέστη και η υγρασία, γεγονός που έκανε την πρόκληση στη Νοτιοανατολική Ασία την πιο καυτή εκδήλωση στην ιστορία του Int. GS Trophy.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ευκαιρία σου να γίνεις θρύλος της GS.

Η ευκαιρία σου να γίνεις θρύλος της GS.

Το σήμα εκκίνησης για τα προκριματικά ήχησε. Οι ημέρες των δοκιμών γεμάτες με συγκινήσεις και αδρεναλίνη είναι τώρα σε εξέλιξη σε κάθε χώρα. Άρπαξε την ευκαιρία για να φτάσεις στον τελικό του int. GS Trophy συμμετέχοντας σε έναν από τους προκριματικούς αγώνες. Ζητούνται ικανότητα οδήγησης, ευελιξία, φυσική κατάσταση, ομαδικές δεξιότητες και αντίληψη.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η περιπέτεια είναι εγγυημένη.

Δεν υπάρχει άλλη μοτοσικλέτα με περισσότερη περιπέτεια από τη GS. Τα μοντέλα GS έχουν ταξιδέψει σε χωμάτινα μονοπάτια, μέσα από την έρημο Γκόμπι, με ταϊλανδική βροχόπτωση ή σε ανεμοδαρμένα δίασελα μέχρι το επόμενο σημείο με θέα από το 1980 – ο σκοπός είναι η περιπέτεια. Ανεξάρτητα το είδος της περιπέτειας που έχεις στο μυαλό, η κατάλληλη GS θα σε πάει εκεί.

F 800 GS Adventure

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner