Η δοκιμαστικη οδηγηση με κοινωνικο προσωπο.

Βιώστε όλα τα καλύτερα σημεία.

5 πόλεις, 5 C evolution, 25 ηλεκτροκίνητοι αναβάτες, 25 αντιλήψεις – άπειρες ερωτήσεις, υπέροχες θέες και νέες εντυπώσεις. Ή εντελώς απλά: #SocialTestride. Άμστερνταμ, Βαρκελώνη, Μιλάνο, Μόναχο, Παρίσι – όσο διαφορετικές και αν φαίνονται αυτές οι πόλεις μεταξύ τους, έχουν όλες κάτι κοινό: θα πρέπει να αντιμετωπίζουν την κυκλοφορία που αυξάνει συνεχώς κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ συνεχίζουν να διατηρούν τη joie de vivre (χαρά της ζωής). Και ήταν όλες – για ακριβώς αυτό το λόγο – προορισμοί για το #SocialTestride της BMW. Για ένα ταξίδι προς μια νέα εποχή για την αστική κινητικότητα.

Τα καλύτερα του #SocialTestride. Τα καλύτερα σημεία σε μια ταινία.

Οι πέντε πόλεις – παγκόσμιες πόλεις με στιλ.

Οι πέντε πόλεις – παγκόσμιες πόλεις με στιλ.

Κάθε μία από τις πέντε πόλεις του #SocialTestride έχει τη δική της ελκυστικότητα. Βίωσε το πολύπλευρο καλλιτεχνικό σκηνικό του Άμστερνταμ, τους καλούς τρόπους του Παρισιού, το σχεδιαστικό στιλ της Βαρκελώνης, τα σημεία ομορφιάς και χαλάρωσης του Μιλάνου και τη συναρπαστική παράδοση του Μονάχου. Την ίδια ώρα η C evolution διασφαλίζει πλήρη κινητικότητα, αγνή χαρά οδήγησης και την απόλυτη βίωση της πόλης. Πράγματι, η αστική κινητικότητα του μέλλοντος.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περιήγηση 1: Άμστερνταμ.

Περιήγηση 1: Άμστερνταμ.

Στην πόλη των καναλιών, ο παλαιός δάσκαλος συναντά το νεαρό πρωτοπόρο. Και ποτάμια τουριστών κατακλύζουν την πόλη περνώντας μέσα από αμέτρητα στενά δρομάκια. Η ιδανική εκκίνηση για την C evolution και το #SocialTestride.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περιήγηση 2: Παρίσι

Περιήγηση 2: Παρίσι

Η πόλη της αγάπης και του καλού φαγητού. Πως τα πήγαν οι συμμετέχοντες; Ερωτεύτηκαν αλήθεια τρελά την C evolution; Και πως ήταν οι γευστικές απολαύσεις;

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περιήγηση 3: Βαρκελώνη.

Περιήγηση 3: Βαρκελώνη.

Από την εκατονταετή αίθουσα συναυλιών στο μοντέρνο σχεδιαστικό εργαστήριο του συμμετέχοντος. Από την παραλία στα βουνά: Η Βαρκελώνη έχει σίγουρα να δώσει πολλά. Επίσης επειδή οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ ανοιχτοί σε νέες λύσεις μετακίνησης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περιήγηση 4: Μιλάνο.

Περιήγηση 4: Μιλάνο.

Φιλοξενούμενοι στο Μιλάνο, την πόλη των σχεδιαστών. Την πόλη με την πλέον φημισμένη εκδήλωση επίπλων στον κόσμο και την αναμφισβήτητη πρωτεύουσα μόδας της Ιταλίας. Και να μην ξεχνάμε: τους Ιταλούς, για τους οποίους τα scooter είναι σχεδόν μέρος της εθνικής ταυτότητας. Έτσι έχουμε λόγο να είμαστε ενθουσιασμένοι για ότι επιφυλάσσει το μέλλον για την C evolution εδώ.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περιήγηση 5: Μόναχο.

Περιήγηση 5: Μόναχο.

Καλωσόρισες στην έδρα της BMW Motorrad. Και εγκάρδιο "Servus" (γεια σας) στο BMW World. Η τελευταία διαδρομή στο #SocialTestride ξεκίνησε από αυτή τη μεγαλοπρεπή κατασκευή. Εντυπωσιακά οχήματα και πρωτότυπα της BMW εντοπίζονται τακτικά στον Isar. Θα μπορούσε άραγε η C evolution να κάνει μερικά κεφάλια να γυρίσουν;

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια νέα κίνηση.

Ο μεγάλος ρυθμός αύξησης των πόλεων στον κόσμο θέτει νέες προκλήσεις: οι δρόμοι πιο γεμάτοι, οι αποστάσεις μεγαλύτερες, οι θέσεις παρκαρίσματος πιο δύσκολο να βρεθούν. Με την ηλεκτροκίνητη C evolution, η BMW Motorrad προσφέρει ήδη σύγχρονες λύσεις για την αστική κινητικότητα του αύριο.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προς την C evolution external-link-arrow-slim

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner