Οι πιο σημαντικες δυνατοτητες της εφαρμογης Rever.

Μικροκαμωμένη εφαρμογή με σπουδαία επίδραση: το REVER είναι πανεύκολο στη χρήση. Μόνο μερικές κινήσεις πέρα δώθε χρειάζεται ένας χρήστης για να καταχωρήσει μια βόλτα και να τη μοιραστεί με τους άλλους. Η εφαρμογή διαθέτει πολλές χρήσιμες δυνατότητες. 

ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ιχνηλασία και προσθήκη φωτογραφιών.

Η ιχνηλασία αποτελεί τη βάση της εφαρμογής. Η λειτουργία είναι πανεύκολη στη χρήση. Απλά πιέζεις το κουμπί έναρξης και η εφαρμογή αρχίζει να καταγράφει τη διαδρομή σου. Διάρκεια, απόσταση, ταχύτητα και μέση ταχύτητα καθορίζονται κατά τη διαδρομή και δημιουργείται ένα προφίλ ανάδειξης. Μόλις τελειώσεις τη βόλτα, τα δεδομένα αποθηκεύονται στην εφαρμογή. Μετά τη βόλτα μπορείς να προσθέσεις φωτογραφίες που τράβηξες κατά τη εκδρομή. Στην εγγραφή σου θα εμφανίζονται ακριβώς εκεί που τις τράβηξες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Γιατί REVER; Επειδή η εφαρμογή είναι ένα καλό εργαλείο καθώς ενημερώνει τον κόσμο για νέες διαδρομές. »

Justin Bradshaw

Πες το και στους άλλους.

Εσύ αποφασίζεις πότε θα μιλήσεις για τα ταξίδια σου και θα τα μοιραστείς με όλη την παρέα του REVER ή μόνο με τους φίλους σου. Ταυτόχρονα μπορείς να μάθεις τα ταξίδια των φίλων σου και ίσως να τα δοκιμάσεις και εσύ, να τα σχολιάσεις και να τα βραβεύσεις με ένα "Like". Και: πες στην παρέα με ποια μηχανή ποιες διαδρομές έκανες. Στο υπομενού "My garage", μπορείς να δημιουργήσεις τις περιγραφές της μοτοσικλέτας σου.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πρόκληση σε περιμένει.

Παρακολούθησε, μέτρα τα χιλιόμετρα και νίκησε. Αυτό γίνεται με τους διάφορους διαγωνισμούς που μπορείς να λάβεις μέρος στα πλαίσια της εφαρμογής. Ονόματα όπως δοκιμασία παντός καιρού, δοκιμασία αναβατών μεγάλων αποστάσεων και παγκόσμια δοκιμασία ήδη δείχνουν τις διάφορες δοκιμασίες. Σε περιμένουν εκπλήξεις από το REVER και τις συνεργαζόμενες εταιρείες.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Άσχετα του αν είσαι στην Ελλάδα ή στο Περού, με το REVER, θα μπορείς να ανκαλύπτεις κάποια πολύ κουλ ταξίδια. »

Mark Roebke

ΕΚΔΟΣΗ PREMIUM

Κάνε φίλους.

Η έκδοση premium (59,99 δολλάρια ΗΠΑ το χρόνο) προσφέρει ακόμη πιο ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Με τη λειτουργία ομάδας αναβατών μπορείς να βλέπεις φίλους στο τηλέφωνό σου και να τους εντοπίζεις αν χαθούν από την ομάδα. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλύτερα ασφάλεια παρά συγνώμη.

Όλοι είναι χαρούμενοι όταν επιστρέφεις σπίτι από μια μικρή εκδρομή ή από ένα μεγάλο ταξίδι. Ενημέρωσε όσους σε σκέφτονται. Όταν ξεκινάς ή τελειώνεις μια διαδρομή, η εφαρμογή στέλνει αυτόματα ένα SMS στα άτομα που έχεις διαλέξει. Μπορεί επίσης να διαβιβάζεται η θέση σου στο GPS. 
 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξιολόγηση δρόμων.

Στις ΗΠΑ και σε μέρη της Γερμανίας τα καλύτερα τμήματα δρόμων αξιολογούνται με έγχρωμη κωδικοποίηση. "Αυτό με τη σειρά του παρέχει σε άλλους αναβάτες πολύτιμες πληροφορίες – ανεξάρτητα του αν σχεδιάζουν ένα ημερήσιο ταξίδι ή μια εκδρομή σαββατοκύριακου", λέει ο Mark Roebke.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χρήση χαρτών εκτός σύνδεσης.

Με την έκδοση premium, μπορείς να κατεβάζεις χάρτες από κάθε ήπειρο και να τους χρησιμοποιείς χωρίς σύνδεση ίντερνετ για να βρίσκεις τη διαδρομή σου. Παρεμπιπτόντως στο rever.co διατίθεται επίσης ένα εργαλείο σχεδιασμού που μπορείς να χρησιμοποιείς. Μπορείς επίσης να φορτώνεις τα δεδομένα ως αρχείο GPX στο δικό σου σύστημα πλοήγησης. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner