Δεκα χρονια διασημοτητα της BMW Motorrad.

Δεν φοβάται τίποτε: ο τρελαμένος μοτοσικλετιστής Chris Pfeiffer.

Ο Chris Pfeiffe ζει το σύνθημα "Δες τη ζωή σαν βόλτα με μοτοσικλέτα" στην ακραία του έκφραση. Η BMW Motorrad στήριξε τον ριψοκίνδυνο αναβάτη στα παράτολμα ακροβατικά του δέκα χρόνια.

"Ναι είναι BMW, και όχι δεν μπορείς να την αγοράσεις", λέει ο Chris Pfeiffer. Ένας άλλος θαυμαστής ρωτά για την F 800. Ο ριψοκίνδυνος αναβάτης έδειξε κόλπα που δεν είχε ξαναδεί κανείς στη διάσημη εκδήλωση StuntWars στη Φλόριντα. Οι κριτές και οι λάτρεις του αθλήματος ήταν εντυπωσιασμένοι: 100 πόντοι – η υψηλότερη βαθμολογία. Αλλά οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο ώσπου η μοτοσικλέτα να βγει στην αγορά. Στο μεταξύ, η F 800 R διατίθεται ως μοντέλο παραγωγής.

Ήταν η πρώτη μου ευκαιρία να δείξω μερικές σούζες χωρίς χέρια και μια σούζα στο μπροστινό τροχό με περιστροφή 230 μοιρών," λέει ο Pfeiffer, προσθέτοντας: "Επίσης είδα ότι μπορούσα να πηδήσω προς τους θεατές επάνω στον τοίχο. Αυτό ήταν καινούργιο. Οι κριτές κουράζονται όταν βλέπουν τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά."

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολλά τρόπαια κερδισμένα με την BMW Motorrad.

Πολλά τρόπαια κερδισμένα με την BMW Motorrad.

Με το ταλέντο του και πολλές ώρες εξάσκησης, ο Chris Pfeiffer κέρδισε πολλά τρόπαια με την BMW Motorrad, που περιλαμβάνουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερου Στιλ με Μοτοσικλέτα Δρόμου (Streetbike Freestyle World Championship) (2007, 2008, 2009), το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ακροβατικών με Μοτοσικλέτα (Stuntriding European Championship) (2006, 2007, 2008) και το Γερμανικό Open (German Open Champion) (2009 και 2010).

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένας ροκ σταρ.

Ένας ροκ σταρ.

Ο Pfeiffer ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο και χαίρονταν να έχει υποστήριξη. "Η αντίδραση των θεατών ήταν εκπληκτική – μου φέρονταν σαν να ήμουν ροκ σταρ," είπε ο Chris στην περιοδεία του στην Καλκούτα το 2011.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Έκανα μερικά πολύ απίθανα πράγματα με την BMW Motorrad. »

15 σούζες σε 30 δευτερόλεπτα.

15 σούζες σε 30 δευτερόλεπτα.

Καμία πρόκληση δεν ήταν αξεπέραστα δύσκολη για τον ριψοκίνδυνο αναβάτη. Το 2000, κατάφερε 15 σούζες σε 30 δευτερόλεπτα, και συναγωνίστηκε με τη μοτοσικλέτα του μια Μ5 και μια ιπτάμενη μπάλα του γκολφ. Ακόμη έκανε σούζες στην ταράτσα του κτιρίου της BMW στο Μόναχο. "Έκανα μερικά πολύ απίθανα πράγματα με την BMW Motorrad", θυμάται.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Είναι επίσης και για ανώμαλο δρόμο.

Είναι επίσης και για ανώμαλο δρόμο.

Έκανε επίσης πολλά και σε ανώμαλο δρόμο με την BMW Motorrad. Έλαβε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανάβασης (European Hillclimbing Championship) στο Obersaxen της Ελβετίας και στο Rodeo X Endurocross στην Αυστρία με το HP2 Enduro. Ακόμη ενδιαφέρθηκε για τον αγώνα Snow Speed Hill Race στη Γερμανία οδηγώντας στο χιόνι.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Pfeiffer κυριαρχεί στο Garmisch-Partenkirchen.

Η κορύφωση γι' αυτόν ήταν η ετήσια εκδήλωση BMW Motorrad Days. Ο Pfeiffer ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς ζωντανές επιδείξεις. Μια λαοθάλασσα θαυμαστών του συγκεντρώνονταν στο κεντρικό γήπεδο για να παρακολουθήσει την επίδειξή του με την F 800 R. "Πάντα προσπαθώ να βελτιώνω τα νούμερά μου, ώστε ο κόσμος στο τέλος να λέει: αυτά ήταν καινούργια κόλπα."
Και ήταν αλήθεια: ο γεννημένος στο Schongau είχε πάντα κάτι καινούργιο στις παραστάσεις του στο BMW Motorrad Days.
Στα δέκα χρόνια του με την BMW Motorrad, ο Pfeiffer έχει αποδείξει τα ταλέντα του. Είτε είναι εκτός δρόμου, είτε στο δρόμο είτε σε παράσταση. Είναι απλά επαγγελματίας.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάθε περισσότερα για τις BMW Motorrad Days external-link-arrow-slim

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner