Κυνηγωντας το αδυνατο

HP4 RACE

Για πολλούς τα όρια σημαίνουν και το τέλος της ιστορίας. Για κάποιους άλλους είναι μόνο η αρχή. Με τη HP4 RACE, δείχνουμε το πάθος για αυτούς που τους αρέσει να ξεπερνούν τα όριά τους. Οτιδήποτε και αν σημαίνει αυτό!

Η εννοια της τρελας ειναι αοριστη

«
Η συγκίνηση της υψηλής ταχύτητας είναι κάτι που οι οδηγοί αναζητούν πάντα και είναι κάτι που βρίσκεται στο αίμα τους από νεαρή ηλικία. »

Peter Hickman

Peter Hickman

Peter Hickman

Με 300 χλμ/ώρα. Ο Peter Hickman είναι ο τύπος του ανθρώπου που δίνει ιδιαίτερη σημασία στον άνεμο.

Πρέπει να είσαι λίγο τρελός για να οδηγείς μέσα στον άνεμο με 300 χλμ/ώρα. Ο Peter Hickman λέει ότι είναι γεννημένος για αυτό οπότε δεν θεωρείται τρέλα. Το να αναλύεις υπερβολικά μια κατάσταση δεν θα σε βγάλει πουθενά. Το συναίσθημα είναι το μόνο εφόδιο που θα σε κάνει να συνεχίσεις μπροστά. Μας εξηγεί πως το συναίσθημα ηχεί μέσα του όταν βρίσκεται πάνω στην HP4 RACE.

   


+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απολυτο παθος για τον κινητηρα.

«
Όταν ο χρόνος εξαντλείται και τα αποτελέσματα είναι απαραίτητα, το πάθος είναι ο μοναδικός σου σωτήρας. »

Chris Gonschor

Chris Gonschor

Chris Gonschor

Η ανάπτυξη ενός σκελετού από άνθρακα δεν θα επιφέρει σε καμία περίπτωση άσχημο αποτέλεσμα. Ο Chris Gonschor γνωρίζει την κάθε λεπτομέρεια μιας άριστης κατασκευής.

Φυσικά φτάνεις στα όρια σου και πολλές φορές θέλεις και να τα ξεπεράσεις. Το πάθος σου είναι ο μόνος σου σύμμαχος όταν βρίσκεσαι πάνω σε μια αγωνιστική μοτοσικλέτα. Χωρίς πάθος για αυτό που κάνεις ποτέ δεν θα τα καταφέρεις. Γιατί ο αγώνας με μοτοσικλέτα θεωρείται κανονικό άθλημα από όλες τις πλευρές. Μπορείς να διαβάσεις τι είναι αυτό που κινητοποιεί τον Chris Gonschor.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν μπορεις να το οραματιστεις μπορεις και να το κανεις.

«
Είναι πραγματικά η ώρα να προσπαθήσω! »

Sepp Mächler

Sepp Mächler

Sepp Mächler

Το πάθος για μοτοσικλέτες ήταν αυτό που τον ανέβασε σε πίστα.

Όσο πιο τραχιά είναι η άσφαλτος τόσο πιο πολύ αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου. Και αυτό είναι αλήθεια. Οι σκληρές επιφάνειες παρέχουν μεγαλύτερη πρόσφυση και κάθε δρομέας το ξέρει αυτό. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο το γεγονός ότι ο κατασκευαστής της μοτοσικλέτας επιθυμεί να βγει έξω στην πίστα αγώνων. Εξάλλου για αυτό είναι κατασκευασμένο το HP4 RACE. Ούτε για το δρόμο, ούτε για το γκαράζ αλλά για τις μεγαλύτερες πίστες αγώνων.

 

 

 

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μονο ενθουσιασμος

Τα όρια τα ξεπερνάς μόνο με πάθος και ιδανικά με ανθρώπους που έχουν μάθει να μοιράζονται το πάθος. Μία ομάδα γεμάτη ενθουσιασμό λειτουργεί άριστα και εξελίσσεται κάθε μέρα. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
HP4 RACE Carbon front
HP4 RACE 2D Dashboard
HP4 RACE Brembo Radial brake pump
Öhlins FGR 300 fork
HP4 RACE Akrapovič exhaust system
HP4 RACE Carbon rear
HP4 RACE Brembo GP 4 PR brake calliper
HP4 RACE Öhlins TTX 36 GP spring strut

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner