Φεστιβαλ ακροβατικων μοτοσικλετας.

Πρωταθλήτρια στην αντιμετώπιση δοκιμασιών.

Ήταν η κασκαντέρ που αντικαθιστούσε την Scarlett Johansson στις σκηνές μοτοσικλετών στο The Avengers 2 και άφησε αμέτρητους άντρες πίσω της στο Stunt Grand Prix: η Sarah Lezito θεωρείται η καλύτερη γυναίκα αναβάτης ακροβατικών στον κόσμο και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο κυνηγά συνεχώς νέες δοκιμασίες. Με την G 310 R, εμφανίστηκε στο Park ‘n’ Ride Challenge, έναν βραδινό αγώνα ταχύτητας σε πολυώροφο πάρκινγκ αυτοκινήτων με μοτοσικλέτες και longboard. Αυτό ακούγεται σαν διασκέδαση – και σαν Sarah.

Μαχη στο πολυωροφο παρκινγκ

Η Sarah Lezito με το άλλο μέλος της ομάδας Sebastian Hertler.

"Ένας αγώνας κατάβασης σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων με μοτοσικλετες και longboard - δύσκολα θα μπορούσα να το φανταστώ", θυμάται η Σάρα. Βρίσκεται στην κορυφή ενός πολυώροφου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων. Στο μέσον της πόλης. Ο ορίζοντας διαγράφεται πίσω της. "Αλλά το όλο θέμα φαίνονταν πολύ διασκεδαστικό και σίγουρα θα ήταν τέλεια με τα παιδιά", λέει η Sarah. Τα "παιδιά" είναι οι άλλοι τρεις αναβάτες, οι οποίοι ανέβηκαν για να αντιμετωπίσουν αυτή την δοκιμασία μαζί με την 24-χρονη Γαλλίδα: το άλλο μέλος της ομάδας της Sarah, ο πρωταθλητής Γερμανίας και Ευρώπης του longboard Sebastian Hertler. Και η αντίπαλη ομάδα με τον αναβάτη ακροβατικών Chris Northover και τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του longboard Guto Negão.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ταλαντούχοι αναβάτες ακροβατικών και αθλητές του longboard στο Park 'n' Ride Challenge.

"Οι ικανότητες των αθλητών longboard είναι απίστευτες. Θα ήθελα πολύ να μπορώ να το κάνω. Ασχολούμαι λίγο με το skateboard αλλά σε πολύ χαμηλό επίπεδο". Αντ' αυτού, η Sarah αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και της φιλοδοξίας της στην οδήγηση μοτοσικλέτας ακροβατικών από την ηλικία των δεκατριών ετών. Η ικανότητά της φάνηκε ξεκάθαρα σε όλους στο Park 'n' Ride Challenge επάνω στην G 310 R. "Αυτή η μοτοσικλέτα είναι πολύ ελαφριά και σου επιτρέπει να κάνεις οτιδήποτε θελήσεις. Μου αρέσει να παίζω με τη μοτοσικλέτα". Και όταν η Sarah λέει "να παίζει", το εννοεί. Σούζες, σούζες στον μπροστινό τροχό, περιστροφές με σπινιάρισμα – πριν ακόμη ξεκινήσει η δοκιμασία, η μοτοσικλέτα είχε μπει για τα καλά στους ρυθμούς της. "Τη μοτοσικλέτα την εμπιστεύεσαι εύκολα", βεβαιώνει, πριν αρχίσει να προετοιμάζεται για τη μάχη στο πολυώροφο πάρκινγκ.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συγκεντρωμενη και χαλαρη

Σούζες, στον μπροστινό και πίσω τροχό, περιστροφές με σπινάρισμα: η Sarah Lezito χορεύει με τη μοτοσικλέτα της.    

Όταν η Sarah Lezito είναι επάνω στη μοτοσικλέτα της δεν υπάρχει περίπτωση να κάθεται. Επάνω στη μοτοσικλέτα κάνει γυμναστική. Ή χορεύει. Το στιλ της θυμίζει χορό δρόμου, είναι απίστευτα γρήγορο και ρυθμικό. Τα κόλπα της είναι τεχνικά καθαρά και τελειοποιημένα. Αυτό δεν περνά απαρατήρητο από την κριτική επιτροπή. Σε διαγωνισμούς, η Sarah εντυπωσιάζει ολόκληρη την επιτροπή. Έτσι μπήκε στην πρώτη δεκάδα στο Stunt Grand Prix. Καθώς ήταν η μόνη γυναίκα στη γραμμή εκκίνησης, ξεπέρασε πολλούς από τους άντρες ανταγωνιστές της και τράβηξε το ενδιαφέρον. Από τότε, η Sarah θεωρείται η καλύτερη γυναίκα αναβάτης ακροβατικών στον κόσμο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απόλυτη συγκέντρωση: η Sarah Lezito πριν την εκκίνηση.

Η συγκέντρωση της Sarah είναι τόσο μεγάλη όσο χαλαρή είναι η εμφάνισή της. "Η συγκέντρωση είναι το μυστικό. Όταν οδηγώ υπάρχει μόνο η μοτοσικλέτα και εγώ", εξηγεί. Παρόλο που η Sarah θεωρεί ότι είναι σχετικά προσεκτική, οι πτώσεις και οι αναποδιές υπάρχουν πάντα σε μια οδήγηση ακροβατικών. Όμως, ούτε συζήτηση να εγκαταλείψει. Η συνταγή της για την επιτυχία: «Προσπαθώ να αναπτύσσομαι βήμα - βήμα και όχι πολύ γρήγορα. Αυτός είναι ο τρόπος μου". Η επιτυχία της τα λέει όλα. "Ξεκίνησα την οδήγηση ακροβατικών, επειδή ήταν διασκεδαστική. Και ακόμη είναι – αλλά σε άλλο επίπεδο", λέει γελώντας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Ξεκίνησα την οδήγηση ακροβατικών, επειδή ήταν διασκεδαστική. Και ακόμη είναι – αλλά σε άλλο επίπεδο. »

Sarah Lezito

Park 'n' Ride Challenge

Πηγαίνοντας στο επόμενο επίπεδο με την G 310 R.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

εντονη ευχαριστηση οδηγησης

Η BMW G 310 R.

Το ευέλικτο δυναμικό πακέτο βρίσκεται στο κέντρο της καρδιάς της οδηγικής απόλαυσης. Φτιάχτηκε για ζωντανές πόλεις και για όλους εκείνους που απλά αγαπούν τις μοτοσικλέτες. Είναι ευέλικτη, εύκολη στη χρήση και ταυτόχρονα σπορ. Είτε είσαι μεγαλόσωμος ή μικρόσωμος αναβάτης – κάθε τύπος αναβάτη αισθάνεται αμέσως σαν στο σπίτι του πάνω στην BMW G 310 R!

Πηγαινε στην G 310 R

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner