Οδηγικη ευχαριστηση πισω απο τις καμερες.

Το Making-Of του Park ‘n’ Ride Challenge.

Η βιντεοσκόπηση του Park 'n' Ride Challenge δεν ήταν μόνο πρόκληση για την G 310 R. Η βιντεοσκόπηση διήρκεσε δύο νύχτες, τοποθετήθηκαν αμέτρητοι σωλήνες νέον, καίγονταν πολλά longboard, δημιουργήθηκαν ώρες ταινίας και φυσικά καταναλώθηκαν πολλά λίτρα καφέ. Και η διασκέδαση πίσω από τις κάμερες δεν ήταν μικρότερη. Το διασφάλιζε μεταξύ άλλων και ο Chris Northover που ήταν σε μεγάλα κέφια, ακόμα και στις 4 το πρωί.

Το Making-Of

Μεγάλα κέφια.

Μεγάλα κέφια.

Με προβολείς, ομίχλη και φως, ένας τυπικός πολυώροφος χώρος στάθμευσης έγινε αστικό hotspot για τους μοτοσικλετιστές και τους αθλητές longboard. Η εργασία γίνονταν ταυτόχρονα σε δύο επίπεδα συνεχώς. Αμέτρητα εργατικά χέρια που συναρμολογούσαν και αποσυναρμολογούσαν ταυτόχρονα για να δημιουργήσουν το τέλειο σημείο για το Park 'n' Ride Challenge. Τη στιγμή το σκηνικό είχε στηθεί ακούγονταν "Action".

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Sarah, Guto, Chris και Sebastian δεν χρειάζονταν να το ακούσουν δεύτερη φορά. Επειδή όταν πατάνε το γκάζι αναβάτες ακροβατικών, αθλητές του longboard και Ευρωπαίοι πρωταθλητές, η δράση είναι εγγυημένη. Ακόμα και τα διαλείμματα τα εκμεταλλεύτηκαν πλήρως για μέγιστη οδηγική απόλαυση. Οι Guto και Sebastian εξασφάλισαν να υπάρχει πλούσια αθλητική ποικιλομορφία για όλους στο σκηνικό με σύντομα μαθήματα longboard. Η Sarah εντυπωσίασε με μερικές σούζες και σταματήματα με σούζα στον μπροστινό τροχό για να ζεσταθεί.

Η δράση τελείωσε μετά από δύο νύχτες και η οδηγική ευχαρίστηση ήταν εμφανής σε όλους. Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα εδώ:

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Ήταν ξεκάθαρο ήδη από την αρχή ότι δεν θα μπορούσε παρά να είναι αληθινά απίθανο. »

Sarah Lezito

Αναβάτης ακροβατικών

εντονη ευχαριστηση οδηγησης

Park 'n' Ride Challenge

Πηγαίνοντας στο επόμενο επίπεδο με την G 310 R.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Οι σωστές μοτοσικλέτες.

spinner