Η τροποποιημενη BMW S 1000 R.

Παρουσιάζεται από την BMW Motorrad και τον Orlando Bloom.

Μόναχο/Λος Άντζελες: πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν τον Orlando Bloom ως επιτυχημένο ηθοποιό. Και περιμένουν όλη τη γοητεία που συνοδεύει έναν σταρ του Χόλιγουντ. Αλλά δεν υπάρχουν πολλοί που γνωρίζουν το άλλο μεγάλο πάθος του: τις μοτοσικλέτες. Ως παλιός λάτρης των μοτοσικλετών BMW, ο Orlando Bloom κατέχει και οδηγεί πολλά μοντέλα της BMW, που περιλαμβάνουν και μερικά παλαιά κλασικά μοντέλα.

«
Είμαι απίστευτα συγκεντρωμένος όταν οδηγώ μοτοσικλέτα. Είναι σαν διαλογισμός. »

Orlando Bloom

Το όραμα του Orlando Bloom.

Το όραμα του Orlando Bloom.

Επέλεξε ειδικά την BMW S 1000 R για να δημιουργήσει τη δική του custom μοτοσικλέτα. Ο Bloom ήθελε η τροποποιημένη μοτοσικλέτα του να συνδυάζει μινιμαλιστική και τεχνολογική ποιότητα και δυνατό συναίσθημα. Για τη δουλειά αυτή υπήρχε μόνο ένας: ο Michael "Woolie" Woolaway, υπεύθυνος του περίφημου εργαστηρίου τροποποιήσεων Deus Ex Machina στο Venice της Καλιφόρνια, και στενός φίλος του Orlando Bloom. Η αποστολή του ήταν να μετατρέψει το όραμα του Orlando Bloom για την BMW S 1000 R σε πραγματικότητα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μοναδικό και ταιριαστό για τη μεγάλη οθόνη.

Μοναδικό και ταιριαστό για τη μεγάλη οθόνη.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας: η S 1000 R Custom. Μια εκθαμβωτική custom μοτοσικλέτα. Η S 1000 R Custom και ο Orlando Bloom είχαν την πρώτη τους δοκιμαστική βόλτα στους λόφους του Malibu ενώ γυρίζονταν το "4CYL", μια παραγωγή των Arthur de Kersauson και Clement Beauvais σε συνεργασία με την BMW Motorrad.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ασυμβιβαστη δυναμικη

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner