Προκαλεσε την πολη.

Με την G 310 R μέσα από το São Paulo.

Οι προκλήσεις είναι οι ίδιες σε όλες τις πόλεις του κόσμου: κόκκινα φανάρια, γεμάτα μετρό, μεγάλα μποτιλιαρίσματα που κινούνται με ρυθμό σαλιγκαριού. Κανένα πρόβλημα για την G 310 R. Θα μετατρέψει την καθημερινή σου μετακίνηση στη δουλειά σε ευχάριστη βόλτα και θα σου δείξει την πόλη από νέα οπτική γωνία. Ο αναβάτης ακροβατικών Chris Northover οδηγεί την G 310 R μέσα στο São Paulo σε βραδινή ώρα αιχμής με τρελή κυκλοφορία. Μπορεί να ελίσσεται με τη μοτοσικλέτα μέσα στην κίνηση και τη φασαρία της μεγάλης πόλης με ελαφρότητα και ευελιξία. Με συνεχείς ελιγμούς, αφήνει την πόλη πίσω του για να επαναπροσδιορίσει τα όριά της. Με το νέο Roadster της BMW, ο Chris έδειξε ότι τα 313 cc είναι απλά ένας αριθμός και η πραγματική απόδοση μετριέται στον δρόμο.

«
Για μένα, η οδήγηση μοτοσικλέτας είναι τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο και καθαρή απόλαυση. »

Chris Northover

Longboard και μοτοσικλέτα.

Longboard και μοτοσικλέτα.

Η οδήγηση μοτοσικλέτας και η κατάβαση με longboard είναι τρόπος ζωής – η χαρά του να οδηγούν μαζί είναι ο κοινός δεσμός τους. Ο Chris, ένας ενθουσιώδης μοτοσικλετιστής από νεαρή ηλικία, και ο Guto Negao, παγκόσμιος πρωταθλητής κατάβασης με longboard, συναντήθηκαν με φίλους για μια συναρπαστική βόλτα στους δρόμους γύρω από το São Paulo. Έφυγαν από τους δρόμους της πόλης για μια συναρπαστική κατάβαση με στροφές. Ακολουθώντας τη ροή του δρόμου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη ζουγκλα της πολης

Ο Chris Northover ταξίδεψε στο São Paulo για να κάνει παρέα με τον Guto Negão, να οδηγήσει τη νέα G 310 R και να περάσει καλά. Είναι εντυπωσιασμένος από την πόλη, ειδικά από τους ανθρώπους. Είναι όλοι χαλαροί παρά τη φασαρία και την πολυκοσμία. Ο Guto ζει στο São Paulo και είναι μέλος της βραζιλιάνικης κοινότητας longboard. Τα Σαββατοκύριακα θα τον βρείτε συχνά στη νότια Βραζιλία – φυσικά επάνω στο longboard. Ο Chris και ο Guto παίρνουν μαζί τον δρόμο τους μέσα από την τεράστια μητρόπολη. Το São Paulo είναι ο μεταφορικός κόμβος της πολιτείας São Paulo. Σχεδόν 11,9 εκατομμύρια άνθρωποι ταξιδεύουν καθημερινά στους δρόμους της πόλης. Οι “Paulistanos”, όπως αποκαλούνται οι κάτοικοι του São Paulo, είναι πολυπολιτισμική ομάδα. Οι πορτογαλικές, ιταλικές, γερμανικές, λιβανέζικες και ιαπωνικές επιρροές αφθονούν σε αυτή τη μεγαλούπολη.
Στον δρόμο τους για τα βουνά διασχίζουν την γέφυρα Estaiada Octávio Frias de Oliveira, ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Αυτή η καλωδιωτή γέφυρα εκτείνεται επάνω από τον ποταμό Pinheiros. Με μήκος 1,600 m και ύψος 138 m, η γέφυρα είναι εντυπωσιακό αξιοθέατο, ειδικά τη νύχτα, και αξίζει τον κόπο για εκδρομή για τους μοτοσικλετιστές. Διασχίσουν τη γέφυρα και βγαίνουν από την πόλη. Η αληθινή περιπέτεια ξεκινά όταν ο Guto ανεβαίνει στο longboard και αυξάνει ταχύτητα. Μαζί απολαμβάνουν τα βουνά, το να οδηγούν μαζί, και τη χαλαρή ατμόσφαιρα της Βραζιλίας. Με θέα στην πόλη ένα πράγμα γίνεται γρήγορα σαφές: αυτό το ταξίδι ήταν μόνο η αρχή.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια συνεντευξη με τον Chris Northover

"Ειμαι ενας ανυποχωρητος λατρης."

Συνέντευξη με τον ριψοκίνδυνο αναβάτη και συγγραφέα Chris Northover.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

εντονη ευχαριστηση οδηγησης

Η BMW G 310 R.

Το ευέλικτο δυναμικό πακέτο είναι η ουσία της απολαυστικής οδήγησης. Φτιάχτηκε για ζωντανές πόλεις και για όλους εκείνους που απλά αγαπούν τις μοτοσικλέτες. Είναι ευέλικτη, εύκολη στη χρήση και ταυτόχρονα σπορ. Είτε είσαι μεγαλόσωμος ή μικρόσωμος αναβάτης – κάθε τύπος αναβάτη αισθάνεται αμέσως σαν στο σπίτι του πάνω στην BMW G 310 R!

Για την G 310 R

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner