Συζητηση για Rally

Μια συνέντευξη με τον Hubert Auriol.

Déjà-vu: ο Hubert Auriol επιστρέφει στα μέρη των μεγαλύτερων επιτευγμάτων του. Πώς ένιωσε που έγινε ξαφνικά διάσημος κάνοντας με τη μοτοσικλέτα του τη διαδρομή από το Παρίσι στο Ντακάρ και που είχε τόσο μεγάλη επιρροή στην επόμενη γενιά μοτοσικλετιστών; Και ποιες αναμνήσεις του φέρνει η εμφάνιση της R nineT Urban G/S; Αυτά είναι τα θέματα για τα οποία συζητά ο Hubert με τη λάτρη των μοτοσικλετών Joy Lewis.

Δύο κόσμοι.

Δύο κόσμοι.

Ανάμεσα στο Παρίσι και στο Ντακάρ υπάρχουν 10.000 χιλιόμετρα, μια έρημος, διαφορές θερμοκρασίας πάνω από 30 βαθμούς και αναρίθμητα εμπόδια. Ο Hubert Auriol μιλά για δύο κόσμους που δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικοί.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παριζιάνικο στιλ.

Παριζιάνικο στιλ.

Η Joy Lewis είναι γοητευμένη καθώς εξερευνά την πόλη του Hubert πάνω στην Urban G/S της και ανακαλύπτει το κομψό στιλ των Παριζιάνων. «Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοντυμένοι. Οι μοτοσικλετιστές έχουν κι αυτοί ωραίο στιλ», δηλώνει. Και πάνω απ' όλους ο Hubert Auriol, που συνδύασε το παριζιάνικο στιλ του με τα σπορ χρώματα της BMW κατά τη διάρκεια του Rally Παρίσι-Ντακάρ.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έμπνευση.

Έμπνευση.

Το Rally Παρίσι-Ντακάρ άλλαξε την εικόνα των μοτοσικλετιστών. Ο Hubert ήταν ένας από τους σύγχρονους ήρωες που αντιπροσώπευσε έναν ολοκαίνουργο τρόπο ζωής. Ωστόσο, δεν περίμενε η περιπέτεια Παρίσι-Ντακάρ να αποτελέσει έμπνευση για τόσο πολλούς ανθρώπους και μέχρι σήμερα ακόμα και για μοτοσικλέτες όπως η R nineT Urban G/S.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι το Παρίσι-Ντακάρ θα γινόταν τρόπος ζωής και θα αποτελούσε έμπνευση για τόσο πολλούς ανθρώπους και μοτοσικλέτες όπως η καινούργια Urban G/S. »

Hubert Auriol

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner