ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ R9T ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ.

Ένα νέο κεφάλαιο στις μετατροπές.

Οι πρωταγωνιστές: τέσσερις Γιαπωνέζοι βελτιωτές, όλοι διεθνώς αναγνωρισμένες αυθεντίες στον χώρο τους. Το σενάριο: σε κάθε έναν από αυτούς δόθηκε μια BMW R nineT. Και απόλυτη ελευθερία να τροποποιήσουν τη μοτοσικλέτα όπως θα τους ευχαριστούσε. Οι κοινές τους ρίζες ήταν οι διάφορες επιρροές από το παλλόμενο χώρο των Γιαπωνέζων βελτιωτών.

Για να μην αναφέρουμε την ασυμβίβαστη στάση, την ατομικότητα και την παθιασμένη σημασία στη λεπτομέρεια. Αυτό που προέκυψε ήταν απίστευτα μοναδικές μοτοσικλέτες, κάθε μία είχε την ιδιαίτερη υπογραφή του δημιουργού της. Τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες. Στην πραγματικότητα, οι μοτοσικλέτες αντιπροσωπεύουν ένα νέο κεφάλαιο στις μετατροπές.

Τεσσερις βελτιωτες & μια αποστολη.

Παλαιό κείμενο εικόνας
Παλαιό κείμενο εικόνας
Παλαιό κείμενο εικόνας
Παλαιό κείμενο εικόνας
Παλαιό κείμενο εικόνας
Παλαιό κείμενο εικόνας
Παλαιό κείμενο εικόνας
Παλαιό κείμενο εικόνας

Shiro Nakajima

Shiro Nakajima

Ο Shiroh Nakajima ίδρυσε το εργαστήριο βελτιώσεων Ritmo-Sereno το 2001. Έγινε διάσημος για την τροποποιημένη μοτοσικλέτα του BMW "Cafe Racer". Τώρα εργάζεται στη δικό του νέα εταιρία, τη 46Works, στο Yatsugatake της Ιαπωνίας. Ειδικεύεται στην κατασκευή και συντήρηση τροποποιημένων μοτοσικλετών. Επίσης ξεκίνησε την κατασκευή ανταλλακτικών κλασσικών αυτοκινήτων και επίσης σχεδιάζει να ξεκινήσει την κατασκευή προστατευτικών. Πριν ξεκινήσει το δικό του εργαστήριο, ο Shiroh ήταν συγγραφέας και εκδότης περιοδικών αυτοκινήτων και επαγγελματίας μουσικός.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Hideya Togashi

Hideya Togashi

Ο Hideya Togashi έλαβε το βραβείο Best Of Show Motorcycle στην εκδήλωση Hot Rod Custom Show (HRCS) στη Yokohama το 2006 και 2007. Τα σχέδια του Hideya είχαν αναδειχτεί σε εκδηλώσεις για μετατροπές μοτοσικλετών στην Ευρώπη και είχε φήμη στον κλάδο. Δίνει μεγάλη σημασία στην απόδοση και τον σχεδιασμό των μοτοσικλετών του. Οι μοτοσικλέτες που προκύπτουν είναι διακριτικές χωρίς τίποτε περιττό. Επίσης προσφέρει σχέδια βασισμένα σε νεώτερα μοντέλα sportster. Πιστεύει ότι η απόδοση θα πρέπει πάντα να μεταφράζεται σε μεγαλύτερη ευχαρίστηση οδήγησης. Και η ενίσχυση της ευχαρίστησης οδήγησης ήταν η αποστολή του Hide από τότε που έφτιαξε το εργαστήριό του το 2003.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Go Takamine

Go Takamine

Μοτοσικλέτες όπως οι Harley Davidson, Triumph, Yamaha SR, XS και Kawasaki W650 έχουν ασαφή όρια και κοινές γενιές. Οι μοτοσικλέτες τύπου chopper, bobber, tracker και οι αντικέ MX μοτοσικλέτες έχουν τελείως διαφορετικό σχεδιασμό. Ένα αλάθητο αίσθημα του δρόμου ήταν ένα από τα διακριτικά γνωρίσματα του στιλ brat από τότε που άνοιξε το εργαστήριό του το 1998. Τελευταία, το εργαστήριο κατασκευάζει αντικέ μοτοσικλέτες MX βασισμένες στη Yamaha SR. Ο Go Takamine κατασκευάζει μια σειρά γνήσιων ανταλλακτικών και τροποποιημένες μοτοσικλέτες στιλ brat. Επίσης συμμετέχει σε αγώνες Twinshock MX.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Kaichiroh Kurosu

Kaichiroh Kurosu

Ο Kaichiroh Kurosu κέρδισε το βραβείο Best Of Show Motorcycle στη διοργάνωση Hot Rod Custom Show (HRCS) στη Yokohama το 2012 και 2013. Η HRCS έχει περισσότερους από 650 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Είναι η καλύτερη εκδήλωση στον κόσμο για τροποποιημένες και stock μοτοσικλέτες, νέες ιδέες σχεδιασμού και την καλύτερη στην κατηγορία της δημιουργική μηχανολογία. Η βράβευση του Kaichiroh Kurosu δύο φορές είναι απόδειξη ότι είναι από τους καλύτερους στον κλάδο του. Ξεκίνησε το εργαστήριό του το 2000. Η σημασία στη λεπτομέρεια είναι γι' αυτόν πρώτη προτεραιότητα. Αυτό αποδεικνύεται από τις όμορφες καμπύλες και τις ακμές των ανταλλακτικών που αυτός ο ίδιος κατασκευάζει, που συνδυάζονται για τη δημιουργία μοτοσικλετών με μοναδική ομορφιά.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεσσερις βελτιωτες, ατελειωτα θαυματα

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner