Χαρουμενοι αγωνες.

Η R nineT Racer στην Ιαπωνία.

Αγώνες δεν σημαίνει μόνο ταχύτητα και επιδόσεις. Σημαίνει επίσης διασκέδαση και στιλ, φιλία και ελευθερία. Οι οδηγοί αγώνων ιστορικών μοτοσικλετών της Ιαπωνίας γιορτάζουν αυτό το πνεύμα των αγώνων. Στο μητροπολιτικό Τόκιο, η Joy Lewis γνωρίζει τον βελτιωτή Daisuke Mukasa και τη λέσχη του Curry Speed Club. Διασχίζει με την αγωνιστική της R nineT Racer τη μεγαλούπολη και κατευθύνεται προς τους μοναχικούς ορεινούς δρόμους κοντά στο Όρος Fuji και σε έναν αγώνα ιστορικών μοτοσικλετών στον Αυτοκινητόδρομο Fuji.  

«
Η Ιαπωνία έχει μια πραγματικά ισχυρή σκηνή αγώνων ιστορικών μοτοσικλετών. Ο Daisuke ίδρυσε τη λέσχη Curry Speed Club πριν από δέκα χρόνια και ζει το πάθος του για τις ιστορικές μοτοσικλέτες μαζί με τους φίλους του. »

Joy Lewis

Διασχίζοντας το Τόκιο με μοτοσικλέτα με την Joy Lewis.

Διασχίζοντας το Τόκιο με μοτοσικλέτα με την Joy Lewis.

Το Τόκιο αποκαλείται δικαιολογημένα η μυστική πρωτεύουσα του κόσμου. Αυτό συμβαίνει επειδή η μεγαλούπολη έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα από ναούς και ζωάκια ταμαγκότσι. Η λάτρης των ιστορικών μοτοσικλετών Joy Lewis ξεχύνεται στους δρόμους της Ιαπωνίας πάνω στην αγωνιστική της R nineT Racer. Η περιοδεία της περιλαμβάνει φανταχτερά φωτισμένους ουρανοξύστες, αστικούς αυτοκινητοδρόμους και στενά δρομάκια, καθώς ανακαλύπτει τα αξιοθέατα αυτής της μητρόπολης του lifestyle και γνωρίζει τους περίφημους βελτιωτές και οδηγούς αγώνων ιστορικών μοτοσικλετών του Τόκιο.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο vintage κόσμος του Daisuke Mukasa.

Ο vintage κόσμος του Daisuke Mukasa.

Το συνεργείο τροποποιήσεων Animal Boat είναι ο παράδεισος για τους λάτρεις των ιστορικών μοτοσικλετών. Εδώ, ο Γιαπωνέζος βελτιωτής Daisuke Mukasa διασώζει κλασικές μοτοσικλέτες από την εξαφάνιση – και τις φέρνει πίσω στην αγωνιστική πίστα με τη λέσχη του Curry Speed Club.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το στιλ των σέβεντις επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο.

Η R nineT Racer ξαναζωντανεύει τις πρώτες μέρες των Superbikes. Η BMW R 90 S και οι εντυπωσιακές επιδόσεις της στην Daytona και στο Isle of Man στο 1976 έχουν μείνει αξέχαστες. Όταν αναπολούμε την αγωνιστική σκηνή των σέβεντις, σκεφτόμαστε αμέσως την Ιαπωνία, όπου εφευρέθηκε η σύγχρονη μοτοσικλέτα και όπου σημειώνεται αυτή τη στιγμή μια εντυπωσιακή αναβίωση.

Διαβασε περισσοτερα
spinner