"Ότι και να κανω, απλα με κανει χαρουμενη".

Συνέντευξη με την Joy Lewis, οδηγό αγώνων ιστορικών οχημάτων και λάτρη των scrambler.

Γιατί να ακολουθείς το πλήθος αν μπορείς να βρίσκεις μεγαλύτερη χαρά έξω από αυτά που κάνουν όλοι; Η Joy Lewis έκανε το όνομά της (Joy, χαρά) μέρος του προγράμματος. Μια συζήτηση με μια εύθυμη ψυχή που δεν προσαρμόζεται, αλλά ζει σύμφωνα με το δικό της τρόπο.

Joy, γιατί είσαι τόσο γοητευμένη με τις μοτοσικλέτες;
Είχα πάντα κάτι με τις μοτοσικλέτες. Ο πατέρας μου μου έλεγε πολλές ιστορίες για τους αγώνες του στην έρημο. Όταν ήμουν δώδεκα ετών ο παππούς μου μου έδειξε πως να οδηγώ τη μοτοσικλέτα του, μια Honda, και αυτό με συνάρπασε αμέσως. Για μένα η οδήγηση της μοτοσικλέτας είναι έξαψη, περιπέτεια και απόλυτη συγκέντρωση με όλες τις αισθήσεις στην οδήγηση. Επίσης μου αρέσει ιδιαίτερα να έχω νέες εμπειρίες σε κάθε ταξίδι.
Ήσουν στο "Babes Ride Out". Τι γίνεται εκεί;
Η εκδήλωση "Babes Ride Out", είναι συνάντηση μοτοσικλετιστών στο μέσο της ερήμου. Είναι φανταστική ευκαιρία για γυναίκες να μοιραστούν το πάθος τους για τις μοτοσικλέτες – ανεξάρτητα αν είναι νέες ή έμπειρες οδηγοί, νεώτερης ή μεγαλύτερης ηλικίας.
Αλλά όμως δεν υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που να οδηγούν μοτοσικλέτες, υπάρχουν;
Ήδη το 14% περίπου των οδηγών μοτοσικλέτας είναι γυναίκες, και με κάθε μικρότερη και ελαφρύτερη μοτοσικλέτα που έρχεται στην αγορά, υπάρχουν όλο και περισσότερες. Δεν μου αρέσει να συζητώ συνεχώς τις διαφορές στα στιλ οδήγησης μεταξύ ανδρών και γυναικών. Οδηγώ κάθε μέρα με τα αγόρια και εναντίον τους σε αγώνες. Συχνά θεωρώ ότι ανταποκρίνομαι σε αυτόν τον τρόπο ζωής περισσότερο από αυτούς!
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εμπρός για να πάμε οπουδήποτε: η Joy Lewis και η R nineT Scrambler.
Αν θα μπορούσες να επιλέξεις, πού θα ταξίδευες;
Αυτή την περίοδο είμαι στο μέσο ενός προγραμματισμού. Θα ήθελα να ταξιδέψω στην Αλάσκα, απ' όπου κατάγομαι. Θα ήθελα επίσης να περάσω κάποιο διάστημα στη Νότια Αμερική ή να περιφέρομαι στην Ευρώπη με τη μοτοσικλέτα μου. Ο κατάλογος δεν τελειώνει ποτέ. Γιατί έχω τόσα πολλά ακόμη να ανακαλύψω – στην ιδανική περίπτωση με τη μοτοσικλέτα μου και με ανθρώπους που μοιράζονται το πάθος μου για οτιδήποτε επάνω σε δύο τροχούς. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ εκδρομή χωρίς μοτοσικλέτα.
Πως είναι μια τέλεια ημέρα με μία R nineT Scrambler;
Σηκώνομαι πρωί, φορτώνω τη μοτοσικλέτα μου με μερικά ρούχα, εξοπλισμό κάμπινγκ για ύπνο και μαγείρεμα και φεύγω – χωρίς συγκεκριμένο προορισμό και με άπειρο χρόνο. Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι αυθόρμητες εκδρομές και να ανακαλύπτω τις καλύτερες διαδρομές από τους επαρχιακούς δρόμους. Με μια μοτοσικλέτα σαν την R nineT Scrambler, είναι εύκολο να πας παντού.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η R nineT Scrambler σημαίνει ελευθερία, αντισυμβατικότητα και ατίθασος τρόπος ζωής. Σου ταιριάζει;
Ααα, βαθυστόχαστη ερώτηση. Στην οικογένειά μου κανείς δεν που είπε ότι κορίτσια και αγόρια θα πρέπει ή δεν θα πρέπει να κάνουν οτιδήποτε. Έτσι δεν είχα ποτέ την αίσθηση ότι δεν επιτρεπόταν να κάνω κάτι. Η ανεξαρτησία μου ήταν πάντα κάτι σημαντικό για μένα. Και η οικογένειά μου πάντα με στήριζε σε αυτό. Με όνομα όπως "Joy" (χαρά), φαντάζομαι είναι προφανές ότι δεν είμαι ένα λυπημένο παιδί. Γι' αυτό πάντα προσέχω να έχω ευχαρίστηση σε ότι κάνω.
Έχεις ένα σλόγκαν για τη ζωή;
Σήμερα είναι Η ΜΕΡΑ. Ή αλλιώς: η ζωή είναι σύντομη, να τρως πρώτα το γλυκό. Νομίζω ότι και τα δύο έχουν το ίδιο νόημα.
Σε παρακαλώ ολοκλήρωσε τη φράση: για μένα, το να οδηγώ μοτοσικλέτα είναι ...
Ζωή.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Όταν κάθομαι στη μοτοσικλέτα μου, νοιώθω ένα μείγμα ενθουσιασμού, φόβου και χαράς. Αυτό που πραγματικά είναι – είναι απλά το αίσθημα της αγάπης. »

Joy Lewis

Ειλικρινές. Ατίθασο. Αερόψυκτο.

Νιώσε τον άνεμο, γείρε σε κάθε στροφή και ζήσε την εμπειρία ελευθερίας σε κάθε μέτρο που οδηγείς – το BMW R nineT Scrambler σε αφήνει να είσαι αυτό που είσαι. Σκληρό, ασύμβατο, και αντίθετο στα καθιερωμένα στάνταρ, πηγαίνει όπου θέλεις. Φτιαγμένο για αυτούς που θέλουν τη μοτοσικλέτα τους ανόθευτη, μινιμαλιστική και ασυμβίβαστη με κανόνες.

Για την R nine T Scrambler

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner