Μηχανικοι και λατρεις του στυλ.

Δεξιοτεχνια τροποποιησης.

Οι ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ αναβάτες είναι ιδιαίτερα άτομα. Οι μοτοσικλέτες εκφράζουν την προσωπικότητά τους. Είναι ψαγμένοι και εκφραστικοί, όπως ακριβώς και οι μοτοσικλέτες που οδηγούν. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι αρκετά θαρραλέοι για να κατασκευάσουν τροποποιημένη μοτοσικλέτα, αλλά εκείνοι που το κάνουν οδηγούνται από ΚΑΘΑΡΟ πάθος και μετατρέπουν τα όνειρα των πελατών τους σε πραγματικά εμβλήματα. Όλο και πιο φημισμένα εργαστήρια τροποποιήσεων μετατρέπουν παλαιές BMW με δύο βαλβίδες σε μοναδικά έργα τέχνης. Αυτές είναι μερικές μόνο, θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε περισσότερες. Στο μέλλον, η nineT μπορεί να αποτελέσει νέα βάση για τροποποιήσεις.

Η Blitz Motorcycles.

Η Blitz Motorcycles.

Το γαλλικό συνεργείο τροποποιήσεων Blitz παρουσίασε την τρίτη μετατροπή BMW R nineT στο θρυλικό φεστιβάλ Wheels & Waves στο Μπιαρίτζ - μια ερμηνεία απόλυτα εναρμονισμένη με την παράδοση των αμερικάνικων αγωνιστικών flat track μοτοσικλετών.

Γαλλικός μινιμαλισμός συνδυασμένος με μεγάλη δόση δύναμης και γοητείας. Εκ πρώτης όψεως, αυτή η τροποποιημένη nineT από την Blitz φαίνεται να είναι χυμένη σε ένα μεγάλο, εντελώς μαύρο κομμάτι. Το βαρύ και επίμηκες χειροποίητο ρεζερβουάρ καυσίμου είναι διαμορφωμένο για να συνδεθεί αρμονικά με το μονό κάθισμα και το μειωμένο πίσω μέρος με ενσωματωμένη ταινία LED. Το μπροστινό τμήμα έχει επίσης απαλλαγεί από σχεδόν τα πάντα, τίποτα αγωνιστικό παρά μόνο μια φωτεινή λευκή πινακίδα αριθμού αγώνων.

Ο ήχος που βγαίνει από τον επίσης εντελώς μαύρο πίσω σιγαστήρα Akrapovič με ανοιχτή πολλαπλή εισαγωγής δίνει κάποια ιδέα για τη χαρά της οδήγησης που προσφέρεται από αυτή την μοναδική εκδοχή της nineT.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχέδιο τροποποίησης R nineT

Σχέδιο τροποποίησης R nineT

Shiro Nakajima, Hideya Togashi, Go Takamine και Kaichiroh Kurosu – αυτά τα τέσσερα ονόματα αντιπροσωπεύουν σχεδόν το σύνολο των βελτιωτών BMW στην Ιαπωνία. Για το ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΩΝ ΒΕΛΤΙΩΤΩΝ (CUSTOM BUILDERS PROJECT) συνεργάστηκαν για να συνεισφέρουν ο κάθε ένας την δική του αίσθηση διασκέδασης, δημιουργικότητας και δεξιοτεχνίας ώστε να μετατρέψουν τέσσερις R NineΤ σε εντελώς μοναδικά δείγματα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Swiss Custom Life.

Η Swiss Custom Life.

VTR Customs είναι το συνεργείο τροποποιήσεων του μακροχρόνιου εμπόρου BMW Motorrad Stucki 2 Rad στη λίμνη της Ζυρίχης στην Ελβετία. Σε αυτό το όμορφο φόντο, ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος Daniel Weidmann, γνωστός και ως Dani, κατασκευάζει custom μοτοσικλέτες για τους δρόμους της Ελβετίας και ολόκληρου του κόσμου με όλη την καρδιά και την ψυχή του.

Η VTR Customs κατασκευάζει κυρίως εμβληματικές BMW και R NineΤ custom μοτοσικλέτες, αλλά μετατρέπει και άλλες κλασικές μοτοσικλέτες σε στιλ scrambler, cafe racer και brat.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δήλωση αποποίησης ευθυνών

Τα εικονιζόμενα οχήματα ενδέχεται να είναι τροποποιημένα και εξοπλισμένα με εξαρτήματα τρίτων προμηθευτών ή με εξαρτήματα ιδιοκατασκευής, τα οποία δεν κατασκευάζονται, δεν διακινούνται και δεν ελέγχονται από την BMW. Η BMW δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τις μετατροπές (συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης, των χαρακτηριστικών και της χρήσης των εικονιζόμενων εξαρτημάτων). ΠΡΟΣΟΧΗ: Από τη μετατροπή των εργοστασιακών οχημάτων (συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης και χρήσης ξένων εξαρτημάτων και εξαρτημάτων ιδιοκατασκευής) ενδέχεται να επηρεαστούν τα οδηγικά χαρακτηριστικά! Η οδήγηση των τροποποιημένων οχημάτων μας πραγματοποιείται με δική σας ευθύνη.

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner