Αξιολογηση

Κάθε χρόνο το φεστιβάλ BMW Motorrad Days στο Garmisch-Partenkirchen γίνεται πόλος έλξης για φίλους της μοτοσικλέτας από όλο τον κόσμο. Μπορείς να βρεις εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα του περασμένου έτους.

BMW Motorrad Days 2016

35.000 φίλοι της μοτοσυκλέτας γιόρτασαν τα 15 χρόνια του Garmisch-Partenkirchen.

Το BMW Motorrad Days ήταν το 2016 ο δημοφιλέστερος πόλος έλξης για την κοινότητα των μοτοσικλετιστών από όλο τον κόσμο. 35.000 φίλοι της μοτοσικλέτας έφτασαν στο Garmisch-Partenkirchen και γιόρτασαν τον τρόπο ζωής των αναβατών BMW με πολλή διασκέδαση και δράση. Ο αναβάτης ακροβατικών Mattie Griffin έκανε το κοινό να ιδρώνει με την συναρπαστική του επίδειξη. Όλοι οι φίλοι του GS Trophy είχαν την ευκαιρία να ξαναζήσουν το πνεύμα του Enduro στο GS Try-Out Trophy. Στον αγώνα ταχύτητας των boxer οι θρύλοι των αγώνων Karl Maier και Helmut Dähne καθώς και οι Hardy Krüger Jr. και Ronald Zehrfeld έτρεξαν έναν αγώνα επίδειξης. Λόγω των καιρικών συνθηκών, ο αγώνας έπρεπε να συντομευτεί.

Εκτός αυτού, φέτος πολλά γνωστά πρόσωπα εμφανίστηκαν στους πρόποδες του Zugspitze: μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Hannes Jaenicke, ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ σούζας σε πάγο Robert Gull καθώς και ο σκιτσογράφος Riccardo Burchielli έκαναν επίσκεψη στο φεστιβάλ. Επιπλέον ήρθαν πολλοί παλαιοί συμμετέχοντες και αρχηγοί ομάδας του Int. GS Trophy καθώς και η ομάδα των νικητών και η πρώτη διεθνής γυναικεία ομάδα. Ακόμη και μετά από 15 χρόνια λειτουργίας του Garmisch-Partenkirchen, το BMW Motorrad Days είχε εξαιρετική επιτυχία με τους θρυλικούς εορτασμούς του στη σκηνή του πάρτι και στον αμερικανικό ξενώνα και με μεγάλες ζωντανές μπάντες μπροστά από το motodrom και γύρω από την φωτιά.

Εδώ θα βρεις τις καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο αυτού του αξέχαστου γεγονότος. Δες και απόλαυσε! Ανηπομονούμε να σε δούμε στο BMW Motorrad Days 2017 στις 7 - 9 Ιουλίου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για την αξιολoγηση external-link-arrow-slim

BMW Motorrad Days 2017.

Το γεγονός της χρονιάς για τη μοτοσικλέτα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner