Τεσσερα οραματα. Τεσσερα φουτουριστικα οχηματα.

Στο επετειακό έτος της, η BMW Group κοιτάζει εμπρός: πως θα είναι τα οχήματα του μέλλοντος;

Κατά τη διάρκεια του έτους, τέσσερα φουτουριστικά οχήματα σας δίνουν μια γεύση από αυτά που υπάρχουν στα συρτάρια της. Οι εταιρείες της BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad περιγράφουν μία ενορατική εικόνα του μελλοντικού κόσμου της κινητικότητας. Η BMW Motorrad το ολοκληρώνει τέλεια παρουσιάζοντας φουτουριστική μοτοσικλέτα στη Santa Monica τον Οκτώβριο. Υπήρχε μια διεγερτική προεπισκόπηση των φουτουριστικών σχεδίων στην εορταστική έναρξη του επετειακού έτους στην Ολυμπιακή αίθουσα του Μονάχου. Στη μεγάλη γενεθλιακή εκδήλωση, αποκαλύφθηκε το πρώτο από τα τέσσερα φουτουριστικά οχήματα. Η BMW ξεκίνησε και έδειξε πως θα είναι η κινητικότητα στις δεκαετίες που έρχονται με την παγκόσμια πρεμιέρα του φουτουριστικού αυτοκίνητου BMW VISION NEXT 100. Η κουρτίνα για την αποκάλυψη των άλλων φουτουριστικών οχημάτων θα ανοίξει τους επόμενους μήνες.

BMW Vision Next 100.

"Αν μπορείς να το φανταστείς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το κατασκευάσεις", λέει ο Adrian van Hooydonk, πρώτος αντιπρόεδρος της BMW Group Design. Οι σχεδιαστές του δημιούργησαν το αυτοκίνητο BMW VISION NEXT 100 που ενοποιεί δύο τρόπους οδήγησης: την αυτόματη οδήγηση, όπου ο οδηγός μπορεί να καθίσει απλά στο κάθισμά του ή να ασχοληθεί με κάτι άλλο, και ο τυπικός τρόπος οδηγικής εμπειρίας BMW, που δεν θα πρέπει να ξεχνιέται σε έναν αυξανόμενο ψηφιακό κόσμο.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προσδοκία για τη φουτουριστική μοτοσικλέτα.

Η BMW Motorrad ενσαρκώνει τη χαρά οδήγησης σε δύο τροχούς. Με μια ματιά στο μέλλον θα διαπιστώσει κανείς πιο είδος οδήγησης μοτοσικλέτας θα κάνει δυνατή την πραγματοποίηση ελευθεριών που μέχρι τώρα ήταν άγνωστες. Ευφυείς τεχνολογίες επιτρέπουν στον αναβάτη να παίρνει ότι περισσότερο από κάθε στιγμή – με τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη συναρπαστική χαρά οδήγησης και τη μέγιστη ασφάλεια.
Ευφυής εξοπλισμός διευρύνει τις δυνατότητες του οδηγού και τον προσκαλεί να ακολουθήσει νέες διαδρομές. Το φουτουριστικό όχημα της BMW Motorrad θα αποκαλυφθεί ως μέρος της παγκόσμιας περιοδείας της BMW Group στις 11 Οκτωβρίου στο Λος Άντζελες.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner