Φουτουριστικα οχηματα στο γυρο του κοσμου.

Αφού έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στην εκδήλωση της εκατοστής επετείου στις 7 Μαρτίου, το πρότυπο αυτοκίνητο BMW VISION NEXT 100 ξεκινά για συμβολική παγκόσμια περιοδεία στην Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, όπου η μοτοσικλέτα του μέλλοντος αποκαλύπτεται ως η αποκορύφωση. Το θέμα της περιοδείας: "Εμβληματικοί Παλμοί. Η Ψηλάφηση του Μέλλοντος από την BMW Group". Όπως ένας οραματιστής, η BMW Group διερευνά τις ευκαιρίες της ψηφιοποίησης και της επίδρασης της τεχνολογίας στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μας. Από το Μόναχο, το BMW VISION NEXT 100 ταξιδεύει στο Πεκίνο για την πρεμιέρα του στην Ασία. Φουτουριστικά οχήματα από την πρεμιέρα για MINI και Rolls-Royce στο Λονδίνο. Η μεγάλη κορύφωση είναι η παγκόσμια πρεμιέρα της φουτουριστικής μοτοσικλέτας της BMW Motorrad στο Λος Άντζελες στις 11 Οκτωβρίου. Η μοτοσικλέτα του μέλλοντος ξεκινά να λαμβάνει σχήμα πριν ακόμη πραγματικά αποκαλυφθεί.

Η έκθεση "Ψηλάφηση του Μέλλοντος" στο BMW Welt.

Την ίδια στιγμή και οι "Εμβληματικοί Παλμοί. Η Ψηλάφηση του Μέλλοντος της BMW Group", η έκθεση "Ψηλάφηση του Μέλλοντος" ξεκινά στις αρχές Απριλίου στο διπλό κώνο του BMW Welt στο Μόναχο. Οι εγκαταστάσεις προσφέρουν εποπτική εικόνα των θεμάτων και εκθεμάτων των "Εμβληματικών Παλμών" για ολόκληρο το επετειακό έτος.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μη μόνιμη έκθεση "100 έργα τέχνης"

Στο άνοιγμα των εκατοστών γενεθλίων της BMW Group, η μόνιμη έκθεση "100 έργα τέχνης" παρουσιάζει εκατό σημαντικά ορόσημα στην ιστορία της BMW. Με έναρξη στις 7 Μαρτίου, οι επισκέπτες στο μουσείο της BMW μπορούν να δουν αριστουργήματα από τα εκατό χρόνια της εταιρείας, όπως τις BMW 328, BMW 507 ή BMW Turbo. Η έκθεση εικονογραφεί επίσης τις επαναστατικές αποφάσεις που διαμόρφωσαν την εταιρεία και τη συναρπαστική ιστορία της ως τις μέρες μας.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τέσσερα οράματα. Τέσσερα φουτουριστικά οχήματα.

Οι επισκέπτες στην Ολυμπιακή αίθουσα κοιτάζουν φευγαλέα το φουτουριστικό όχημα της BMW VISION NEXT 100.

Για τα φουτουριστικα οχηματα

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner