Η νεα γενια του κινητηρα Boxer.

Έφτασε σχεδόν 100 χρόνων, κι όμως ακόμα βελτιώνεται συνεχώς.

Ο νέος δικύλινδρος κινητήρας boxer δείχνει τη διαφορετικότητά του από την πρώτη στιγμή. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας είναι ορατός σε όλο το εύρος στροφών. Σου προσφέρει αυξημένες επιδόσεις και ομαλή λειτουργία στις χαμηλές ταχύτητες. Το Σύστημα μεταβλητού ελέγχου των εκκεντροφόρων BMW ShiftCam διασφαλίζει περισσότερη ροπή, παρέχοντας παράλληλα καλύτερο έλεγχο σε κάθε συνθήκη. Σου προσφέρει δύναμη όταν θα την χρειαστείς. Περισσότερα κυβικά, περισσότερη ιπποδύναμη! 

τεχνικα χαρακτηριστικα

143
Nm ροπή. Αύξηση της μέγιστης ροπής κατά 18 Nm.
136
HP ιπποδύναμη. Αύξηση της μέγιστης ιπποδύναμης κατά 11 HP.
1.254
κ.εκ.. Αύξηση χωρητικότητας κατά 84 κ.εκ..
4
τοις εκατό αύξηση της ενεργειακής απόδοσης.

βιωσε τον ηχο του νεου boxer

Νέος κινητήρας - Νέες υψηλές αποδόσεις.

Νέος κινητήρας - Νέες υψηλές αποδόσεις.

Το Σύστημα μεταβλητού ελέγχου των εκκεντροφόρων ShiftCam κάνει τη νέα γενιά κινητήρα Boxer ακόμα πιο ισχυρή υπερβαίνοντας κάθε προκάτοχο της. Με σημαντική αύξηση της ροπής, ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες, η πρωτοποριακή τεχνολογία κυριαρχεί και καθιστά την απόδοση οδήγησης ακόμα πιο εντυπωσιακή - και με μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση. Είτε βρίσκεσαι στην πόλη, είτε αν έχεις επιλέξει off – road διαδρομές, ο κινητήρας Boxer παρουσιάζει τον ασυναγώνιστο χαρακτήρα του και προσφέρει μέγιστη οδηγική απόλαυση. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

η προϊοντικη γκαμα boxer

Ένας κινητήρας με πολλά πρόσωπα.

Ο νέος δικύλινδρος κινητήρας Boxer των BMW 1250 ξεχωρίζει για την ευελιξία του και χάρη στο σύστημα BMW ShiftCam κάνει την οδήγηση ακόμα πιο εντυπωσιακή σε οποιοδήποτε έδαφος. Κάθε μοντέλο της νέας σειράς R 1250 χαρακτηρίζεται από έλεγχο, τελειοποίηση, επιτάχυνση, κυριαρχία και υψηλότερες επιδόσεις χάρη στον νέο κινητήρα. Ανακαλύψε τα οφέλη της νέας γενιάς μοντέλων.

BMW R 1250 GS

Καλύτερος έλεγχος σε όλο το εύρος των στροφών για την θρυλική GS.

BMW R 1250 GS Adventure

Ακόμα καλύτερος κινητήρας για να γυρίσεις όλο τον κόσμο.

BMW R 1250 RT

Έτοιμη για κάθε νέα σου εξόρμηση εντός ή εκτός συνόρων.

BMW R 1250 R

Με τον νέο boxer η Roadster R 1250 R μεταμορφώνεται.

BMW R 1250 RS

Ο ορισμός του Sport Touring.

Η καρδιά της BMW Motorrad.

Η καρδιά της BMW Motorrad.

Ακόμα και η πρώτη μοτοσικλέτα της BMW ήταν μοντέλο με κινητήρα boxer. Αυτή η βάση σηματοδοτεί την αρχή μιας επιτυχημένης ιστορίας που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Ο ισχυρός χαρακτήρας του δικύλινδρου κινητήρα boxer έχει ενσωματώσει τα τυπικά χαρακτηριστικά της BMW. Θεωρείται ο τέλειος κινητήρας για μια μοτοσικλέτα χάρη στην έντονη εκκίνηση και στην αυτοπεποίθηση που αισθάνεσαι όταν οδηγείς.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

τα μοντελα με τον νεο boxer

spinner