Παίζω.

Η αποστολή σου δεν είναι να βολεύεσαι. Αλλά να βρεις το δικό σου μονοπάτι στην ευτυχία. Δες τη ζωή σαν βόλτα με μοτοσικλέτα.

Εισαγωγη

Check check. Ένα δύο.

Check check. Ένα δύο.

Ο ήλιος βυθίζεται σε θάλασσα από κτίρια και ρίχνει τις τελευταίες ακτίνες του μέσα από το παράθυρο. Δεν είναι η πόλη μας. Αλλά είναι η ώρα μας. Γιατί είναι η πρώτη και τελευταία μας ημέρα εδώ. Και ήμαστε έτοιμοι. Ξαναπερνάμε ακόμη μια φορά τη σειρά στο μυαλό μας, μαζεύουμε τα πράγματά μας και ξεκινήσουμε να κατακτήσουμε τη σκηνή μας. Σήκω. Βγες έξω. Να είσαι δυνατός. Να σε ακούν.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποφευγω

Τα κράνη φορεμένα. Οι μηχανές αναμμένες.

Τα κράνη φορεμένα. Οι μηχανές αναμμένες.

Και μπες μέσα σε αυτή τη φασαρία και τη βουή στο δρόμο. Το ταξίδι είναι η πρόβα του ρούχου μας, το ρεύμα του αέρα το κοινό μας και ο ήχος των μηχανών μας το χειροκρότημα. Είναι η δύναμη που μας κινεί. Συνεχώς. Τίποτε και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει. Σήκω. Βγες έξω. Να είσαι δυνατός. Να σε ακούν. Είμαστε εδώ. Με τα μηχανήματά μας, βαδίζουμε μέσα από την πίσω είσοδο και μέσα από στενά δρομάκια. Η σκηνή μας περιμένει. Οι θαυμαστές επίσης. Σχηματίζουμε κύκλο. Ηχητικός έλεγχος. Αναπνέουμε βαθιά. Και ξεκινάμε. Τα δίνουμε όλα. Το πακέτο εκρήγνυται. Τα τραγούδια παίζονται. Η αδρεναλίνη εκτινάσσεται. Το κλαμπ καίγεται. Είμαστε ένα. Με μας. Με τους θαυμαστές. Με τη μουσική. Σήκω. Βγες έξω. Να είσαι δυνατός. Να σε ακούν.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μουσικο κλεισιμο

Encore. Και άλλο. Encore.

Encore. Και άλλο. Encore.

Και κλείσιμο. Σκουπίζουμε τον ιδρώτα από το μέτωπό μας. Τα όργανα τώρα ανήκουν στους ειδικούς. Και οι δρόμοι είναι ξανά δικοί μας. Το ρεύμα του αέρα μας δροσίζει. Γλιστράμε στη θάλασσα των φώτων νέον. Είμαστε το αίμα στις φλέβες της πόλης. Διασφαλίζουμε ότι ποτέ κανείς δεν θα κοιμηθεί. Και αύριο θα ανακαλύψουμε το επόμενο. Αυτό είναι η ζωή μας. Σήκω. Βγες έξω. Να είσαι δυνατός. Να σε ακούν.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner