Δημιουργώ.

Η ζωή δεν είναι αυτοκινητόδρομος. Είναι δρόμος με διασταυρώσεις, κορυφές, κοιλάδες και στροφές. Δεν τον έφτιαξε κανείς άλλος, μόνο εσύ. Δες τη ζωή σαν βόλτα με μοτοσικλέτα.

ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Η έμπνευση χρειάζεται αντιθέσεις.

Η έμπνευση χρειάζεται αντιθέσεις.

Χωρίς διαφορές και χωρίς αλλαγή δεν θα υπήρχε έμπνευση. Οι αλλαγές έρχονται στην αρχή κάθε δημιουργίας. Και κάθε δημιουργία είναι στην ουσία της αλλαγή σε κάτι νέο. Για μένα τέχνη δεν είναι βολική ακινησία, αλλά μακρύ, ελικοειδές πέρασμα από την οροσειρά της ζωής μου. Το ταξίδι σε αυτό το δρόμο είναι πιο όμορφο από το να παραμένω ακίνητος.

Μια ακτίνα του ήλιου χωρίζει τον τοίχο του εργαστηρίου μου, διαχωρίζει το φως από το σκοτάδι και φυτεύει μια ιδέα στην καρδιά μου. Το αν αναπτυχθεί και ακμάσει εξαρτάται τώρα αποκλειστικά από εμένα. Υπάρχει ακόμη ένας μακρύς δρόμος μέχρι να εγκατασταθεί πλήρως – αλλά το ταξίδι είναι ο προορισμός.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργια

Κάποιες ημέρες αργότερα: η ακτίνα του ήλιου είχε εδώ και καιρό εξαφανιστεί, αλλά η έμπνευση παραμένει.

Κάποιες ημέρες αργότερα: η ακτίνα του ήλιου είχε εδώ και καιρό εξαφανιστεί, αλλά η έμπνευση παραμένει.

Οι ιδέες είναι αιώνιες επειδή η αλλαγή είναι χωρίς τέλος. Το status δεν γίνεται ποτέ quo. Η ζωή είναι μετάβαση. Αυτό που μετρά είναι ότι το σήμερα είναι διαφορετικό από το χθες. Αυτό είναι ακριβώς για το οποίο ζω και εργάζομαι.

Η κίτρινη δέσμη από τα φώτα πορείας μου και η βροντή του κινητήρα μου χωρίζουν το δρόμο. Η μοτοσικλέτα μου είναι σύμβολο του δικού μου πνεύματος εξερεύνησης: γιατί και οι δύό μας ρίχνουμε φως στο σκοτάδι και κάνουμε πράγματα ξαφνικά ορατά που πριν ήταν κρυμμένα. Κάθε στιγμή είναι καινούργια, γιατί το επόμενο δευτερόλεπτο ένας νέος κόσμος περιμένει να ανακαλυφθεί. Και η πιο πρόσφατη μεγάλη ανακάλυψη είναι στην επόμενη γωνία.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγκατασταση

Η ιδέα είναι ζωντανή.

Η ιδέα είναι ζωντανή.

Το φως από τα φωτιστικά νέον διαλύει τη σκιά κάτω από τη γέφυρα. Υπήρχε πάντα μια ζώνη μετάβασης ανάμεσα σε δύο πλευρές, ένα σύμβολο αλλαγής, η καθημερινή απόσταση που διανύουν χιλιάδες άνθρωποι της πόλης. Αλλά ακόμη και αν ποτέ κανείς δεν δει αυτό το μήνυμα, η γέφυρα είναι τώρα κάτι περισσότερο: είναι μέρος ενός έργου τέχνης. Μεταφέρει ένα μήνυμα που είναι κρυμμένο πίσω από την επιφάνεια και περιμένει να ανακαλυφθεί. Και αλλάζει όποιον το ανακαλύψει.

Η τέχνη δημιουργεί αλλαγή και ή αλλαγή είναι ο πυρήνας της δημιουργίας μου. Έτσι η ζωή μου είναι το έργο τέχνης μου. Και οπουδήποτε και αν με πάει αύριο η μοτοσικλέτα μου, θα μεταφέρω την αλλαγή μαζί μου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Boxer Roadster

Μοναδικα δειγματα.

R nineT μετατροπές.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner