Highlights 2018.

Make Life a Ride.

Τρόπος ζωής, περιπέτεια ή ταξίδι: ανεξάρτητα από τον λόγο μετακίνησης και τις αναζητήσεις σου. Η BMW Motorrad σου δίνει τις σωστές λειτουργίες για κάθε περίσταση, ταξίδι και οδόστρωμα. Από τις καινοτομίες στα προϊόντα και τους νεωτερισμούς μέχρι και τις αμέτρητες εκδηλώσεις – ανακάλυψε τα καλύτερα σημεία που σχεδιάζει η BMW Motorrad για σένα το 2018.  

Highlights

Γνώρισε καλύτερα την πόλη σου.

Γνώρισε καλύτερα την πόλη σου.

Το νέο C 400 X.

Θέλεις να γνωρίσεις όλα όσα έχει να προσφέρει η πόλη σου και όχι μόνο να οδηγείς από το A στο B; Είσαι συνδεδεμένος με τους φίλους σου και συνεχώς "online"; Τότε το νέο μεσαίου μεγέθους σκούτερ της BMW Motorrad είναι ο τέλειος συνοδός σου. Εκτός από την καινούργια σχεδίαση του κινητήρα του, ο οποίος έχει προσαρμοστεί τέλεια στις ανάγκες μιας μεγάλης πόλης, το C 400 X είναι επίσης εντυπωσιακό με την ελαφριά και ευέλικτη φύση του. Το μεσαίου μεγέθους σκούτερ σου δίνει το πλεονέκτημα ως προς τους άλλους οδηγούς ακόμη σε μικρά περάσματα και σε στενούς δρόμους.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
C 400 X

Καινούργιο Ξεκίνημα

Καινούργιο Ξεκίνημα

Η νέα F 750 GS.

Περισσότερη ισχύς, άνεση, περισσότερο στυλ GS – η νέας F 750 GS θα διευρύνει τους ορίζοντές σου. Η πλήρης enduro, με τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα, δεν προσφέρει μόνο έναν δυνατό ήχο αλλά και αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης. Μια μοτοσικλέτα για να ταιριάξει απόλυτα στο γούστο σου. Η F 750 GS σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις την ελευθερία σου. Η επόμενη περιπέτεια ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη!

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περιπέτεια στο Κόκκινο!

Περιπέτεια στο Κόκκινο!

Η νέα F 850 GS.

Ξεπέρασε τα όριά σου και αποδέξου την πρόκληση. Με τη νέα σπορτίβ GS για ανώμαλο δρόμο, τα εμπόδια γίνονται δυνατότητες. Ο ξεχωριστός ήχος του δικύλινδρου κινητήρα της F 850 GS σου δίνει την αίσθηση πως η περιπέτεια διατρέχει τις φλέβες σου. Φτιάξε τη μοτοσικλέτα σου έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σου και αποδέξου κάθε πρόκληση έξω από τα γνωστά μονοπάτια με αυτήν την ταλαντούχα μηχανή ανώμαλου δρόμου.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
F 750 GS
Τα καλύτερα σημεία-2018-F750GS
F 750 GS
Τα καλύτερα σημεία-2018-F750GS
F 750 GS
Τα καλύτερα σημεία-2018-F750GS
F 750 GS
Τα καλύτερα σημεία-2018-F750GS
F 850 GS
Τα καλύτερα σημεία-2018-F850GS
F 850 GS
Τα καλύτερα σημεία-2018-F850GS
F 850 GS
Τα καλύτερα σημεία-2018-F850GS
F 850 GS
Τα καλύτερα σημεία-2018-F850GS

Πέρα από τον ορίζοντα.

Πέρα από τον ορίζοντα.

Η νέα K 1600 Grand America.

Η απεραντοσύνη του ορίζοντα είναι αυτό που σε οδηγεί εμπρός. Με την νέα Grand America, είσαι πιο κοντά στον δρόμο από ποτέ. Χαλαρή οδήγηση σε κάθε χιλιόμετρο – αυτός είναι ο αμερικάνικος τρόπος να ταξιδεύεις. Είτε με συνοδηγό είτε μόνος σου, αυτή η μεγάλη μηχανή προσφέρει απόλυτη απόλαυση στην οδήγηση σε κάθε ταξίδι και ταυτόχρονα άνεση σε πολύ υψηλό βαθμό. Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας με 160 HP είναι πάντα έτοιμος να κάνει κι άλλα χιλιόμετρα και αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για φανατικούς αναβάτες ταξιδιών.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BMW Motorrad Spezial.

BMW Motorrad Spezial.

Ξεχωριστή εμφάνιση, δοκιμασμένη τεχνολογία.

Κάνε τη μηχανή σου ξεχωριστή. Με μεγάλο πάθος στη λεπτομέρεια, η BMW Motorrad προσφέρει εξατομίκευση υψηλής ποιότητας για όλα τα μοντέλα Ηeritage. Classic, Thunder ή Club Sport: οι ειδικές βαφές με το χέρι κάνουν τη μοτοσικλέτα σου μοναδική. Οι λάτρεις των μεγάλων μηχανών έχουν κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένοι. Εκπληκτική και πολυσύνθετη ειδική βαφή, κομψές σφυρήλατες ζάντες ή σέλα υψηλής ποιότητας – μπορείς να εξατομικεύσεις και τη δική σου K 1600 GT, GTL ή R 1200 RT από το εργοστάσιο.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity

Οθόνη TFT και εφαρμογή BMW Motorrad Connected.

Με τη συνδεσιμότητα της BMW Motorrad, μπορείς να συγκεντρωθείς ελεύθερα στην ανακάλυψη δρόμων και στενών στην πόλη σου με τη μοτοσικλέτα σου. Χάρη στη σύνδεση Bluetooth ανάμεσα στη μοτοσικλέτα, το smartphone και το κράνος σου, μπορείς να βλέπεις πληροφορίες για το ταξίδι χρησιμοποιώντας τα εύκολα όργανα χειρισμού. Από την πλοήγηση μεχρι τη χρήση των πολυμέσων, το BMW Motorrad Connectivity ανοίγει μια πληθώρα δυνατοτήτων.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

HP4 Race

HP4 Race

Επικεντρωμένη στην ουσία.

Η HP4 Race είναι πολύ περισσότερο από το άθροισμα των εξαρτημάτων της. Αυτή η μοτοσικλέτα είναι καθαρό συναίσθημα. Από τη σχεδίαση έως την αγωνιστική πίστα, αυτό που χαρακτηρίζει αυτήν την αγωνιστική μοτοσικλέτα είναι το πάθος. Ένας οδηγός καινοτομίας, σχεδιασμένος να διευρύνει τα όρια. Η HP Race είναι η πρώτη μοτοσικλέτα παγκοσμίως που προσφέρει πλαίσιο και τροχούς εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Με ισχύ 158 kW (215 HP), έχει βάρος μόνο 146 κιλά (ξηρό βάρος). Ένα χειροποίητο όνειρο που θα πραγματοποιηθεί για τους λάτρεις του είδους. Παρακολούθησε το βίντεο για να μάθεις περισσότερα για αυτή τη μοναδική μοτοσικλέτα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

εκδηλωσεις

GS Trophy 2018

Η Μογγολία μας καλεί.

Ανακάλυψε τον κόσμο. Εξερεύνησε το άγνωστο. Κάνε φιλίες που διαρκούν. Και αντιμετώπισε κάθε πρόκληση με την GS σου. Το International GS Trophy είναι μια περιπέτεια με μοτοσικλέτες που φέρνει τον κόσμο στα πόδια σου. Ομάδες από όλο τον κόσμο αναμετρούνται σε καθημερινές πίστες υψηλής έντασης και πολυάριθμες ειδικές προκλήσεις.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
spinner