Ενα συναρπαστικο Σαββατοκυριακο!

BMW Motorrad Days 2018: Όλοι τις αγάπησαν.

Πρόκειται για ένα event που δεν πρέπει να χάσει κανένας fan της BMW Motorrad. Μέσα στα εκπληκτικά βουνά του Zugspitze της Γερμανίας, περισσότεροι από 35.000 επισκέπτες ήρθαν από όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν το κοινό τους πάθος για τις μοτοσικλέτες. Το φετινό event περιελάμβανε εμφανίσεις από τον Busty Wolter και τους motocrossers του, καθώς και shows που έκοβαν την ανάσα από τους Mattie Griffin και Dirk Manderbach. Στον γύρο του θάνατου,Motodrom ,ήταν τέσσερις μοτοσικλετιστές με BMW R 25s και τα λάστιχα μύρισαν από τους συνεχόμενους γύρους. Κάτι άλλο πολύ σημαντικό, ήταν η παρουσίαση των νέων χρωμάτων και τα ιδιαίτερα φινιρίσματα - χάρη στο "Option 719", πολύχρωμοι συνδυασμοί γέμισαν την ατμόσφαιρα της σκηνής. Ο ενθουσιασμός δεν στάματησε ούτε λεπτό: οι μπάντες και οι DJs είχαν σκοπό να κρατήσουν τους επισκέπτες ζωντανούς όλη την νύχτα.
Το event ήταν η απόλυτη επιτυχία και η διασκέδαση δεν στάματησε από την αρχή μέχρι την Κυριακή ενώ στο χώρο κυριαρχούσε το τυπικό γερμανικό "Gemütlichkeit" (ένα ζεστό, χαλαρωτικό συναίσθημα). Όλοι άρχισαν να μαζεύουν τα πραγματά τους για να επιστρέψουν σε κάθε γωνιά του κόσμου. Τα επόμενα πλάνα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη για τα 19α BMW Motorrad Days, που θα πραγματοποιηθούν στις 5-7 Ιουλίου 2019. Σημειώσε το στο ημερολόγιο σου σήμερα! Ανυπομονούμε να σας δούμε.

Νέες μοτοσικλέτες, νέα χρώματα, ιδιαίτερα αξεσουάρ.

Αυτό που μετράει είναι να νιώσεις τον παλμό στις BMW Motorrad Days. Στην σκηνή, ακριβώς δίπλα στο αρένα,οι επισκέπτες ήταν σε θέση να πληροφορηθούν για την τρέχουσα σειρά μοντέλων, καθώς και για την BMW Motorrad Ride & Style Collection. Και τις τρεις μέρες, οι ειδικοί μίλησαν εκεί, απάντησαν σε ερωτήσεις, μοιράστηκαν ιστορίες καθώς και αποκάλυψαν ενδιαφέροντα γεγονότα και λεπτομέρειες για τις μοτοσικλέτες. Στο τμήμα της έκθεσης "Spezial", η εταιρεία παρουσίασε μία ιδιαίτερη σειρά. Οι επισκέπτες είδαν την σειρά "Option 719", όπου μπορούσαν να βρουν καλύμματα κεφαλής κυλίνδρων, ποδηστήρια, μανέτες φρένων και συμπλέκτη, σφυρήλατους τροχούς, ειδικούς χρωματισμούς και εξαρτήματα που βελτιώνουν την απόδοση τις μοτοσικλέτας. Οι νέες τάσεις χρωμάτων και οι χρωματικές δημιουργίες ήταν ιδιαίτερα αγαπημένες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
μαθε περισσοτερα external-link-arrow-slim

Δραση & Shows

Motocrossers στα άκρα.

Motocrossers στα άκρα.

Απλά σου κόβουν την ανάσα. Ένα show από ταλαντούχους freestylers όπως ο Busty Wolter,Kai Haase, Davide Rossi και Lukas Weis! Το FMX Show αψήφησε τη βαρύτητα ενώ τα κόλπα και άλματα τους πετάξαν στον αέρα είτε με το ένα χέρι στη σέλα είτε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου δεν ήταν σε καν με την μοτοσικλέτα τους. Είναι απίστευτες οι παραλλαγές των backflip που αυτοί οι τύποι μπορούν να κάνουν.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικίνδυνο ντουέτο.

Επικίνδυνο ντουέτο.

Δυνατό χειροκρότημα για τέτοια κόλπα. Οι αναβάτες Mattie Griffin ( από την Ιρλανδίας) και Dirk Manderbach (από την Γερμανία) πήραν τις μοτοσικλέτες τους και έφτασαν στα όρια- ακόμη και σε βρεγμένη άσφαλτο – με εκθαμβωτικά κόλπα.Το δίδυμο έδειξε στο κοινό τους τροχούς,μπροστινά flips και σταματήματα στον εμπρόσθιο τροχό. Κανείς δεν ήθελε να τελειώσει αυτή η παράσταση!

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πρόκληση για 4 BMW R 25s

Η πρόκληση για 4 BMW R 25s

Ο γύρος του θανάτου, Motodrom, που χτίστηκε το 1928, είναι πάντα κάτι το συναρπαστικό για το πλήθος. Με τα γερά νεύρα, οι μοτοσικλετιστές οδηγούν ταυτόχρονα τέσσερις BMW R 25s σε αυτή την έξι μέτρων ξύλινη κατασκευή που μοιάζει με καζάνι. Και τις τρεις μέρες, αυτοί οι μοτοσικλετιστές εμφανίστηκαν για να καταπλήξουν το κοινό. Παρακολούθησε το live.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Sliding, drifting, speeding up.

Sliding, drifting, speeding up.

Τα λάστιχα θερμαίνονται στο Ritzmann Motorsport drift show στην αρένα. Οι οδηγοί των δύο BMW έχουν φτάσει στα όρια τους. Το πλήθος είχε παρασυρθέι από την δράση, με διάχυτο ενθουσιασμό στα πρόσωπα τους.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τέρμα το γκάζι.

Τέρμα το γκάζι.

Οι καλύτερες στιγμές από τα 40 χρόνια παρουσιάστηκαν στο BMW Motorrad Ride & Style Fashion Show. Φέτος παρουσίαστηκε η vintage collection καθώς και η τρέχουσα special συλλογή “40 χρόνια Collection”. Αν και τα περισσότερα έχουν αλλάξει πολύ κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, τότε, όπως και τώρα, όλα σχετίζονται με την ατελείωτη αγάπη για τις μοτοσικλέτες και την τεράστια επιθυμία για περιπέτεια. Ταυτόχρονα, το κεντρικό μήνυμα είναι το εξής: οπουδήποτε και αν σε φτάσει το πάθος σου, το δεύτερο δέρμα σου δηλαδή ο εξοπλισμός σου θα σου προσφέρει ασφάλεια και άνεση. Για μια τέλεια οδηγική εμπειρία.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ & ΔΟΚΙΜΑΣΕ

Checks and Workshops.

Checks and Workshops.

Από την πρώτη ημέρα του event, οι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν με τα BMW "Bike Check" και "Navigator" Workshops. Μέχρι την Κυριακή, συνεργάτες από την BMW Motorrad προσφέρουν στους επισκέπτες τις γνώσεις τους για το after sales και για τον λεπτομερή έλεγχο των μοτοσικλετών τους. Ήταν επίσης έτοιμοι να δώσουν συμβουλές και για τοποθέτηση αξεσουάρ. Στο Navigator Training School, οι συμμετέχοντες στο workshop πήραν πολύτιμες συμβουλές από πρώτο χέρι για το πώς να χρησιμοποιούν με σωστό τρόπο το Navigator VI της BMW Motorrad. Παρακολούθησε Live Video στο Facebook εδώ.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μόνο για παιδιά.

Μόνο για παιδιά.

Κανένας θόρυβος, καμία εξάτμιση. Οι BMW Motorrad Days προσέφερε στα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, την επόμενη γενιά μοτοσικλετιστών, την ευκαιρία να γνωρίσουν για πρώτη φορά τον κόσμο των μοτοσικλετών και να αποκτήσουν την αίσθηση του test ride. Στην αρένα του «Kids’ Trial» κυριαρχούσε η επιδεξιότητα και η συγκέντρωση, για την εκπαίδευση και τον έλεγχο τόσο του σώματος όσο και του οχήματος. Και όλα αυτά χωρίς θόρυβο και καυσαέρια; Όλα έγιναν αποκλειστικά σε ηλεκτρικές δοκιμαστικές μοτοσικλέτες. Αααα και πολλοί μεγάλοι ήθελαν επίσης να δοκιμάσουν!

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενωμένοι όλοι μαζί.

Ενωμένοι όλοι μαζί.

Σε αυτό το εκπληκτικό τοπίο, τα αξέχαστα ταξίδια ήταν το κερασάκι στην τούρτα στις BMW Motorrad Days. Εκδρομές που διήρκησαν είτε ολόκληρη είτε την μισή ημέραπου μέσα από ειδυλλιακά ορεινά τοπία και τις τρεις μέρες. Για ακόμη μια φορά φέτος συμμετείχαν μοτοσικλετιστές από όλο τον κόσμο ,ακριβώς όπως ήταν το θρυλικό “Classic Convoy”, με ένα πλήθος εκθαμβωτικών μοτοσικλετών που βρίσκονταν στους δρόμους του Garmisch-Partenkirchen. Στο Custom Ride-Out, δεκάδες διαφορετικές αλλά εντυπωσιακές μοτοσικλέτες έλαμψαν επίσης στο προσκήνιο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Τι νέο υπάρχει στην σκηνή.

Από την Παρασκευή έως την Κυριακή βρίσκονται όλα τα ονόματα στον εκθεσιακό χώρο ο οποίος ονομάζεται και “Custom Village”. Εκεί μεταξύ άλλων βρίσκονται οι Bad & Bold, Dr. Footers, Fabrica Svizzera, Hammer Kraftrad, Kingston Custom, MotorCircus, Nagel Motors, Senger, South Garage, Temple Choppers, Berham Customs, Unit Garage, Urban Motor, VTR Customs and Walzwerk.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί.

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί.

80 εκθέτες και συνεργάτες παρουσίαζαν αποκλειστικά προϊόντα τους για φανατικούς των μοτοσικλετών. Μπορείς να βρείς μια ευρεία γκάμα που θα σε βοηθούσε να φτιάξεις τις τελευταίες πινελιές της μοτοσικλέτας σου, όπως Touratech, Wunderlich, SW-Motech, Siebenrock, Hornig, Dr. Jekill & Hyde, ZTechnik και Sena. Οι κατασκευαστές ελαστικών όπως η Metzeler και η Bridgestone είχαν επίσης την τρέχουσα σειρά ελαστικών τους προς πώληση. Πολλές άλλες υπηρεσίες ήταν διαθέσιμες στις BMW Motorrad Days 2018 - οι επισκέπτες μπορούσαν να κάνουν αλλαγή λαδιών ή και επισκευή ελαστικών. Το περίπτερο "BMW Motorrad Travel, Training, Testride" ήταν ένα εξαιρετικό μέρος για να αρχίσεις να σχεδιάζεις την επόμενη περιπέτεια, να οργανώσεις μια προπόνηση ή να κάνεις ένα test ride.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ

Μία μεγάλη οικογένεια – μία όμορφη κοινότητα.

Μία μεγάλη οικογένεια – μία όμορφη κοινότητα.

Όπου και αν κοιτούσες, έβρισκες ανθρώπους από όλο τον κόσμο στις BMW Motorrad Days. Δεν άκουγες μόνο αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και γαλλικά. Μπορούσες να ακούσεις και να συναντήσεις Ολλανδούς, Πολωνούς, Ελβετούς, Αυστριακούς και Σκανδιναβούς. Μια ομάδα μοτοσικλετιστών από τη Δανία εξέπληξε με το συναρπαστικό show που έδωσαν. Για ποιο λόγο όμως άνθρωποι από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το Garmisch-Partenkirchen; Σύμφωνα με τους Hans και Petra Faßbender: "Η BMW Motorrad είναι το πάθος μας, οπότε δεν υπάρχει άλλο μέρος που θα προτιμούσαμε να είμαστε εδώ πέρα από αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα σαν τη μυρωδιά της βενζίνης! Η ατμόσφαιρα στις Motorrad Days δεν συγκρίνεται”
  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Η BMW Motorrad είναι το πάθος μας.Δεν υπάρχει κάνενα μέρος καλύτερο για μας. »

Petra Faßbender, επισκέπτης

Στον δρόμο.

Στον δρόμο.

 Η υπογεγραμμένη μοτοσικλέτα Pure&Crafted είναι έτοιμη να γυρίσει όλη την Ευρώπη για τέσσερις μήνες. Μοτοσικλετιστές έχουν ανέβει στην μοτοσικλέτα αναζητώντας συναρπαστικές διαδρομές. Την Παρασκευή το βράδυ, η σκυτάλη παραδόθηκε στην αρένα της εκδήλωσης. Ο Mile Stevic και ο Ben Arslan οδήγησαν την υπογεγραμμένη μοτοσικλέτα από το Παρίσι στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να επισκεφτούν τον κατασκευαστή των ενισχυτών Marshall, μεταξύ άλλων. Στις BMW Motorrad Days παρέδωσαν την μοτοσικλέτα στον Craftrad Jan Joswig. Τώρα το R nineT Pure Custom είναι και πάλι στο δρόμο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκλεκτές εμφανίσεις.

Τις BMW Motorrad Days επισκέφθηκε ο Wincent Weiss ως special guest. Ο τραγουδιστής και brand ambassador της BMW Motorrad εμπνεύστηκε από τη μεγάλη της έκθεσης. Ήταν ιδιαίτερα έκπληκτος από τα shows της Παρασκευής στην αρένα.
Ο τραγουδιστής επιλέχθηκε επίσης ως ο τυχερός νικητής μίας F 850 GS. Ένα άλλο κανονικό αστέρι στο Garmisch-Partenkirchen ήταν ο ηθοποιός Hannes Jaenicke. .Η σκέψτη του είναι ξεκάθαρη: "Είναι ένα μέρος όπου συναντώ όλους τους φίλους μου από την BMW Motorrad μία φορά το χρόνο. Πάντα αισθάνομαι σαν να έρχομαι στο σπίτι μου." Ο Hannes έφτασε με την K 1600 Bagger. "Αυτή είναι μία τέλεια μοτοσικλέτα, αισθάνομαι σαν να οδηγώ ένα αυτοκίνητο. Η Bagger είναι τόσο ασφαλής στο δρόμο, ακόμη και σε κακές καιρικές συνθήκες αφού είναι μια μεγάλη μοτοσικλέτα".

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Στις BMW Motorrad Days,συνάντησα πολλούς φίλους. Είναι σαν το σπίτι μου! »

Hannes Jaenicke, ηθοποιός

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Party, party, party.

Party, party, party.

Σε ένα τριήμερο πάρτι, ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί; Όλα ξεκίνησαν με ένα show από τους Bogus Brothers στο welcome bash στη σκηνή του BMW Motorrad. Η μπάντα των πέντε ατόμων ξεσήκωσε το πλήθος και δημιούργησε ευχάριστη διάθεση για όλο το σαββατοκύριακο. Άλλο ένα συγκρότημα που ξεσήκωσε το κοινό ήταν οι Rob Ryan Roadshow στο Motodrom - με old-school rockabilly, country και blues. Μετά από μια μέρα γεμάτη με εκδηλώσεις, πολλοί επισκέπτες κάθησαν γύρω από την φωτιά και αφέθηκαν στους ήχους της κιθάρας του Jimmy Rogers. Η ατμόσφαιρα ήταν εξίσου τέλεια χάρη στην ομάδα DJ του Radio Gong και στο συγκρότημα Dreirad, οι οποίοι αναζοπύρωσαν το πάρτυ. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Είμαι ενθουσιασμένος με το πόσοι άνθρωποι επισκέπτονται τις Motorrad Days. »

Markus Schelkle, επισκέπτης

Πρόγραμμα 2018

Πρόγραμμα 2018
PDF   |   0.67 MB   |   EN

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

spinner